Omfalosel

11devran

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2023
6
1
16
37
Merhabalar 9 haftalık gebeyim Bebekte Omfalosel teşhisi konuldu lütfen konu hakkında bilgisi olan yardımcı olsun başından böyle birşey geçen varmı çok üzgünüm desteğinize ihtiyacim var

Çok çok geçmiş olsun. Dilerim rabbim şifasını verir sağ salim kucaklarsınız evladınızı. Konu hakkında net bir bilgim yok ama şimdi okuyunca baktım bir bu durum değişiklik gösterebiliyormuş yani karın duvarı kapanmayıp tüm organlarda dışarıda olabiliyormuş karın duvarı biraz açık kalıp bağırsağın bir kısmıda. Okuduğum kadarıyla tek çaresi bebeğin doğar doğmaz ameliyat yoluyla organların içeri alınmasıymış. Tekrardan çok çok geçmiş olsun..

Sadece merak ediyorum bu durum anne karnında değişebiliyor mu başından geçen varsa lütfen bana birşey desin

Merhaba canım 13 haftalık gebeliğimi omfalosel nedeni ile dün sonlandırdılar çok üzgünüm
Çok geçmiş olsun, benim de aynı sorunum var. Sizin sonlandırma sebebi neydi? Bildiğim kadarıyla sadece bu sebeple sonlandırma olmuyor?

merhaba geçmiş olsun cvs yapıldı isterseniz siz fetal dnada yapabilirsiniz benim sonucum trizomi 18 geldi malesef sonlandı inşallah sizde böyle durum yoktur

merhaba geçmiş olsun cvs yapıldı isterseniz siz fetal dnada yapabilirsiniz benim sonucum trizomi 18 geldi malesef sonlandı inşallah sizde böyle durum yoktur
Bende bu akşam kan vereceğim korkuyorum tedirginim güzel haberlere ihtiyacım var ilk gebeliğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…