- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Malesef görümcemden bahsediyorum.Evlilik sürecinde ne kadar kondurmasamda hani bir tabir varya yılanın başı o diye evet tamda bu tabire uyan bir insan o... Birkaçkez adım attım sırf eşimin tek kardeşi seviyelide olsa bir ilişkimiz olsun.Biryerde denk gelince hal hatır soralım en kötü bayram seyran önemli günlerde senede beş on defa görüşürüz dedim ama olmadı.Son olarak ya kardeş gibi oluruz(ki bu bağı bile abisiyle kuramamış iki yabancı gibi büyümüş insan) yada hiç görüşmeyiz dedi sen bilirsin Allah yolunu bahtını açık etsin dedim.Tabi sinirlenip saydı gözüme gözükme ahirette görüşeceğiz vs.Bu durum yaklaşık bir buçuk sene önce yaşandı.Ondan beri onu iki kez gördüm ki o gelip görüşmese insan içinde onu görmezdim bile ama o vazgeçmiyor iyi niyetli gibi gözükmekten.Gerçekten sıkıldım şu iki yüzlülüğünden.Eşimin yanında yüzüme gülüp hal hatır sormasından.Çocuğunun her doğum gününe ikimizide çağırmasından(evine adım atmadım eşimi zorla yolluyorum git diye),eşime yemeğe gelin demesinden zaman söylemeden,her sene aşure mevzusu çıkardı şükür bu sene olmadı.Bugünse benden önce annesiyle kız baktığı sohbet ortamına (yaklaşık dört sene oluyor gelmeyeli) yani benim her cuma bulunduğum ortama girdi onunla tanıyanlarla konuşmadı bana uzaktan yılan gibi baktı bir saat sonra sessizce çekti gitti.Gerçekten bu insandan nasıl kurtulurum görmem bile huzurumun kaçmasına sebep o suratsızlığının sebebi bana soruldu görüşmüyorum dedim geçtim.Gerçekten yok mu ondan kurtulmanın yolu?