• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ömrümce görmek istemediğim tek insan birde baktım karşımda...

Malesef görümcemden bahsediyorum.Evlilik sürecinde ne kadar kondurmasamda hani bir tabir varya yılanın başı o diye evet tamda bu tabire uyan bir insan o... Birkaçkez adım attım sırf eşimin tek kardeşi seviyelide olsa bir ilişkimiz olsun.Biryerde denk gelince hal hatır soralım en kötü bayram seyran önemli günlerde senede beş on defa görüşürüz dedim ama olmadı.Son olarak ya kardeş gibi oluruz(ki bu bağı bile abisiyle kuramamış iki yabancı gibi büyümüş insan) yada hiç görüşmeyiz dedi sen bilirsin Allah yolunu bahtını açık etsin dedim.Tabi sinirlenip saydı gözüme gözükme ahirette görüşeceğiz vs.Bu durum yaklaşık bir buçuk sene önce yaşandı.Ondan beri onu iki kez gördüm ki o gelip görüşmese insan içinde onu görmezdim bile ama o vazgeçmiyor iyi niyetli gibi gözükmekten.Gerçekten sıkıldım şu iki yüzlülüğünden.Eşimin yanında yüzüme gülüp hal hatır sormasından.Çocuğunun her doğum gününe ikimizide çağırmasından(evine adım atmadım eşimi zorla yolluyorum git diye),eşime yemeğe gelin demesinden zaman söylemeden,her sene aşure mevzusu çıkardı şükür bu sene olmadı.Bugünse benden önce annesiyle kız baktığı sohbet ortamına (yaklaşık dört sene oluyor gelmeyeli) yani benim her cuma bulunduğum ortama girdi onunla tanıyanlarla konuşmadı bana uzaktan yılan gibi baktı bir saat sonra sessizce çekti gitti.Gerçekten bu insandan nasıl kurtulurum görmem bile huzurumun kaçmasına sebep o suratsızlığının sebebi bana soruldu görüşmüyorum dedim geçtim.Gerçekten yok mu ondan kurtulmanın yolu?
Sizde bana hiç masum gelmediniz ya ..Bakalım sizin gözünüzden, sizin anlattıklarınız kadarıyla destekleneceksiniz..

Aynaya yansıttığınızı maalesef ki göremeyeceğiz😉

Kadın adım atmış hep davet etmiş gayet medeni. Köşe bucak kaçan sensin. Suçlu da sen ilan edilirsin. Düşmanını yakın tutçaksın. O akıllı aferin ona.
Hihi çok medenidir kendisi yalnız kaçırdığınız birşey var benden ona düşman olmaz hiçbirşey olmaz hatta.

Benim her cuma orada olduğumu biliyor tesadüf falan değil yani beni tanıyan herkes her cuma orada olduğumu bilir başka davete katılmam başka yere gitmem çok ciddi bir hastalık vs. olmadıkça gitmemezlik yapmam ki o gün yola çıkılacaksa biryere gitmek için sohbetten sonra giderim.
Demek ki gorumceniz de davete katilmak istemis. Davet sahibi siz degilsiniz,dini sohbetler yapilan bir yerse gorumcenizin de oraya katilmaya hakki var. cani istemis gelmis,sizi gormeye gelmemistir. Bir kosede de o otursun ne var ki? El ele diz dize oturmak istememistir herhalde sizinle oyle degil mi? Birakin o da katilsin sizlik bir durum degil

Demek ki gorumceniz de davete katilmak istemis. Davet sahibi siz degilsiniz,dini sohbetler yapilan bir yerse gorumcenizin de oraya katilmaya hakki var. cani istemis gelmis,sizi gormeye gelmemistir. Bir kosede de o otursun ne var ki? El ele diz dize oturmak istememistir herhalde sizinle oyle degil mi? Birakin o da katilsin sizlik bir durum degil
Kendinin öyle bir grubu vardı bende cuma günü orada olmasına şaşırdım zaten.Geldi köşede oturdu ve gitti zaten.

Hayat, herhangi birinin - kanlı bıçaklı da olsaniz- aynı mecliste bir köşede oturup sonra da gitmesini kafaya takacak kadar uzun değil.. bu kişi sizin gelip saçınızı çekse ayağınıza çelme taksa bile gülüp geçin.. madem sizin için bu kadar değersiz üzerinde durmayin..

Hayat, herhangi birinin - kanlı bıçaklı da olsaniz- aynı mecliste bir köşede oturup sonra da gitmesini kafaya takacak kadar uzun değil.. bu kişi sizin gelip saçınızı çekse ayağınıza çelme taksa bile gülüp geçin.. madem sizin için bu kadar değersiz üzerinde durmayin..
Benim üzerinde durma sebebim sanırım daha önce eşimin ailesi gibi insanlarla karşılaşmamış olmam yada beni bu derece inciten insanların olmaması umarım birgün bende sadece gülüp geçerim...

Konu başlığındaki ömrümce'yi görümce olarak okudum ....sonra konuyu açtım baktım harbi görümceymiş....sonra tekrar geldim senin konu baslıgını bu sefer örümcek diye okudum....bişi var bu konuda :))

Back
X