ömrümde ilk kez ailemle tatil yapacaktım eşim burnumdan getirdi. bi fikir verin

frozen12345

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
583
376
133
merhaba arkadaşlar,
bu bayram 3 gün babamlar kız kardeşim eşi ve biz bi tatil yerinde 3 günlük kiralık evlerden tutup tatil yapalım dedik bu kararı aldığımızda eşim yoktu yanımızda. sonra ben ona konuyu actım. tabi eşim köpürdü yok bayramda tatilmi olurmuş. yok gelen olursa bizi bulamazlarmış yok millet bize ne dermiş. falan filan bayağı tartıştık şimdide 2 gündür konuşmuyoruz. ben çok istiyorum. çünkü daha önce annemle babamla kardeşimle hiç tatil yapmadım. bekarken maddiyatımız yoktu hiç gidemedik sonrada evlendim 10 yıl oldu. eşimle tatil yaptık ama ben bi kezde ailemle gitmek istiyorum. bayramda gitmemizin nedeni kardeşimin eşinin iş durumu sadece bayramlarda izni oluyo diğer günler izin alamıyo izin alsada günlük ücretinden kesiliyo buda onları sıkıntıya sokuyo. annem babam kardeşim eşi benim çocuklar herkez çok hevesli şöyle yaparız böyle yaparız diye hayaller kuruyorlar. birtek benim eşim burnumdan getiriyo şuan ev araştırıyorlar. ama ben babamlara eşimin problem çıkardığını diyemedim. çok istiyosan sen git ben gelmem diyo. bayram günü onu yalnız bırakıp gitmekte beni rahatsız eder. orada keyif alamam. nasıl ikna edeyim kocamı ne yapayım sizce.

eşinize sormadan tatil planı mı yaptınız?
eşim bana sormadan eve misafir çağırsa bile cırlarım yani.
bence sırf bu sebepten haksızsınız.

bir de bayramda tatil fikrine herkes sıcak bakmıyor gerçekten, eşiniz de sıcak bakmıyor anladığım. bu konuda baskı yapmak da bana doğru gelmedi açıkçası.

Esin evde otursun misafir beklesin.
Bana söylemesi kolay sen yapabiliyor musun? Dersen , tabiki de hayır , eşime sormadan markete bile gitmeye karar veremem kaldı ki tatil ohohohoho

byle anlayıssız hatır gnul bılmeyen bı adam catııır catır bayramda tek bırak gıt

Yaptıgı buyuk ayıp elalem kendı aılesınden daha mı onemlı

Ailenizi sevmiyorsa siz tatlılıkla konuşun siz gidin yani çocuklar içinde değişiklik olır başka nerde bulucaksınız artık bayramlar eskidendi şimdi herkes tatil fırsatı yapıyo

bu bayram 3 gün babamlar kız kardeşim eşi ve biz bi tatil yerinde 3 günlük kiralık evlerden tutup tatil yapalım dedik bu kararı aldığımızda eşim yoktu yanımızda. sonra ben ona konuyu actım.

Bayram gibi özel bir zaman aralığı için 3 günlük plan yapıyorsunuz ve eşinizi her şey sonuçlanınca haberdar ediyorsunuz?
Buraya kadar oldukça hatalısınız bana göre, şahsen eşim benim bilgim dışında 3 günlük böyle bir plan yapsa anası babasıyla ve benim fikrimi sormadan gelip emrivaki yapsa çok pis trip yer. İkna olacağım varsa da ikna olmam.

Ardından eşinizin de size karşı diretmesi ve bayramı tek eline almaya kalkması hata: "Bayramda tatil mi olurmuş, millet ne dermiş?" Milletin ne dediğinden çok karısının nasıl hissettiğini düşünmeli eşiniz.

Ama işte başta sizin emrivakiniz var. Bu yüzden aslında sizin bayramda tatil fikrinize katıldığım halde size hak veremiyorum, haliyle çok tavsiye de veremeyeceğim.

Eger plani esiniz yokken yaptiysaniz esiniz hakli.
Biz olsak onlar anne babalariyla plan yapsalar burunlarindan getirirz. Yada cok asiri isteksiz davranarak iclerini rahatsiz ederiz. Kadiniz yapariz bunu..

bence düşünün, ama huzursuz olarak huzurseluz ederken gitmekten daha iyidir. Ailenize söyleyin biz katilamayacagiz diye..
ola ki babaniz esinize soyler davet ederse çözülebilir. Erkekler bizden daha kirilgan olabiliyorlar böyle konularda..

Aynı şeyi burda bi adam karısıma yapsa vay o Ada'mın haline.
Yaptığın çok yanlış. Benim eşim inanılmaz anlayışlı adamdır ama Bayram'da ben sizin gibi plan yapsam oda kabul etmez. Bayram dışı olsa hadi neyse. Kardeşinin eşine göre plan yapılıyorda sen niye eşinin uygunluk durumunu sormuyorsun. Kendi kendinize gelin güvey olmuşsunuz adam olmaz deyince pis kaka

merhaba arkadaşlar,
bu bayram 3 gün babamlar kız kardeşim eşi ve biz bi tatil yerinde 3 günlük kiralık evlerden tutup tatil yapalım dedik bu kararı aldığımızda eşim yoktu yanımızda. sonra ben ona konuyu actım. tabi eşim köpürdü yok bayramda tatilmi olurmuş. yok gelen olursa bizi bulamazlarmış yok millet bize ne dermiş. falan filan bayağı tartıştık şimdide 2 gündür konuşmuyoruz. ben çok istiyorum. çünkü daha önce annemle babamla kardeşimle hiç tatil yapmadım. bekarken maddiyatımız yoktu hiç gidemedik sonrada evlendim 10 yıl oldu. eşimle tatil yaptık ama ben bi kezde ailemle gitmek istiyorum. bayramda gitmemizin nedeni kardeşimin eşinin iş durumu sadece bayramlarda izni oluyo diğer günler izin alamıyo izin alsada günlük ücretinden kesiliyo buda onları sıkıntıya sokuyo. annem babam kardeşim eşi benim çocuklar herkez çok hevesli şöyle yaparız böyle yaparız diye hayaller kuruyorlar. birtek benim eşim burnumdan getiriyo şuan ev araştırıyorlar. ama ben babamlara eşimin problem çıkardığını diyemedim. çok istiyosan sen git ben gelmem diyo. bayram günü onu yalnız bırakıp gitmekte beni rahatsız eder. orada keyif alamam. nasıl ikna edeyim kocamı ne yapayım sizce.
Duygu sömürüsü yap biraz ağla çok heveslenmiştim ilk defa ailecek tatil yapacaktık filan de belki öyle ikna edersin

Kocana baştan sorsaydın keşke emrivaki olmuş.
O aynısını yapsaydı sende istemezdin.
Mesela benim başıma gelse, bende gitmem. Aynısınıda yapmam mutlaka sorarım.
Ama şuan Nasıl ikna edebilirsin ki bence konuş sormam gerekirdi sana falan haklısın de. Love nin dediği gibi azıcıkta duygu sömürüsü yap belki ikna olur.

bence ailenizle tatile gidin. iyi de olur bu dünyada ne kadar kalacağımız belli değil aileyle olmak güzel birey. yalnız nzaketen baban yada annen eşini arasın ailecek birlikte tatil yapmak çok istediklerini sana ısrar ettiklerini söylesin böyle bir plan yaptık yalnız onu da davet etsinler gelirse gelir gelmezse gelmez. erkekler kayınvalide yada babalarından çekinirler.

Konu konusulurken esin yok diye onsuz plan yapmış olmuyorsun ki. Sanki hersey ayarlandi son gün hadi gidiyoruz dedin. Esin de sana annemler böyle böyle yapalım diyor ben de sevindim gidelim ne güzel olur dese kopurucek miydin.tam tersi ben eşim mutlu olucak diye mutlu olurum hem de ne güzel tatil işte. Bayram her zaman olur, yok o ne der yok bu ne der ...

Back
X