Ömrümün en kıymetli anıydı dediğiniz an....

Henüz anne olmadım.Bu durumda da en kıymetli anı henüz yaşamadım... :17:

doğum yapıp kızımı kucağıma verdikleri an paha biçilemez dünyada yaşadığım en kıymetli en güzel an
beni videoya çekmişler kızım mayısta 3 yaşında olacak hala o videoyu izleyemiyorum bir kere baktım ağlamaktan izleyemedim
Rabbim herkese nasip etsin

15 gün olmuştu tanışalı...
İstemeye geldiler.. Babacım verdi tabii ki, o ikna etmişti zaten evliliğin güzelliğine beni...
Herşey oldu, gittiler..
Babacımla annecim oturdular...
"Benim isteğimi kırmayıp tanıştın, ısındın ve kabul ettin..
İki dünyada da sırtınız yere gelmesin inşallah.." dedi babacım...
O an ve sonrasında hayatımın en güzel, en doğru kararını verdiğimi çok çok kez gördüm...
Sadece hayal gibi geliyor artık onunla konuşmalarımız bile...
Ama unutamam.. O mutluluğunu...
Aynı anda hem çıldıracak kadar neşeli, hem de delirecek kadar üzgün oluşunu...
İyi ki ikna etti beni.. İyi ki dinledim babacığım...
İyi ki...
Hayatımda olan her türlü mükemmellik onun duası sayesinde inşallah..
Rabbim mekanını cennet eder inşallah...

Of yaa tam da o güzel günlerden bir şarkı çalmayaydı iyiydi :1:
Melankoliktim zaten, sulugözlülüğe geçtim :1:
Müdür falan gelmese bari :1:

Son düzenleme:
Soğuk bir kış gününde adliye kapısından içim gülerek ağlarken çıktığımda , karşımda dimdik beni beklediğini gördüğüm andı.
O'nun yüzünde , "Bak ; ne olursan ol ben burdayım" vardı.

kesinlikle oğlumun doğum anı ve sağ yanağına ilk öpücüğünü kondurduğum andı....
dünyaları verselerdi bana asla değişmezdim o anı....

3 mayıs 2011..o cafede elimi tutup gözümün içine bakarak 'sen evleneceğim kız olacaksın' dediği an..

sevgilimle düğün bitiminde evimize gelirken arabamızda çığlıklar atıp sevinçten ağladığımız gün...ve bebeğimizin olacağını öğrendiğimiz an...

Şöyle bir geçmişe gittim de en değerli en kıymetli an oğlumu koklamak onu hissetmekdi sanırım..

Rabbim cennetin kokusunu bu cihanda duymayı isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah..

annannem ölürken onun yanına girmemize izin vermişlerdi..

ahhh annannem ahhh...
çok özlüyorum onu..

Yazılanları okudumda benim öyle bir anım olmamış, hani burdakiler gibi hem gülümseten hemde gözleri yaşartan cinsten :)
Ama geleceğime baktımda o anlar şöyle sıralanır inşallah:Hayalimdeki işe başladığım gün,kaderimdeki kişiyle tanıştığım gün,o kişiyle kavuştuğum gün,anne olduğum gün,ve geniş ailemle geçirdiğim uzun güzel bir akşam yemeğinin olduğu gün.. :)

doğumdan sonra oğlumun göğsüme ilk cork cork diye saldırdığı an bambaşkaydı....:54:

Şapşik aşkımın yanında uyumak gözlerimi kapatmak nasilsa saçlarımı okşar diye beklediğim anlar cok kiymetlidir benim icin hayatin en saf anı

İsteme merasimi olduğunda ben tir tir titrerken nişanlımın babamların yanından kaçıp yanıma geldiğinde ellerimi sıkı sıkı tutup ''alacağım kız seni vermezlerse de kaçıracağım seni'' dediği an :9:

bilekliğime bakma bahanesiyle elimi tuttuğu ilk an

O gün öyle yorgundum ki,sinemadayken omzunda uyumuştum. Film bitince,ışıklar da yanınca burnumdan öperek uyandırmıştı.
"miniğim anlat bakalım rüyanda neler gördün" deyip gülümsediği o an :)

Son düzenleme:
Eşimin babam istemediği halde babamla tanışmak ve benimle evlenmeye izin vermesine ikna edebilmek için evimize gelmesi ve oğluşumu kucağıma verdikleri o ilk an.....

Back
X