Ömrümün en kıymetli anıydı dediğiniz an....

Onunda ilk tanıştığımız gün asla unutamam... Denizdeydik ona bakayım diye boğulucaktım az kalsın. :)

çok var ama 2 tanesi benim için özel :)
1 = aileme konsere gideceğimi ve oradan da arkadaşım Cansu da kalacağımı söylemiştim ama ne konsere gittim ne Cansu ya
herşeyim le buluştuk onunla uyudum ilk defa hep onunla uyumayı istiyordum da onunla uyanmak daha bir güzelmiş gözünü açar açmaz onu görmek :16:

2 = okul yüzünden ayrı şehirlerdeydik her günümüz isyanla özlemekle geçiyordu ... Bir gece bana sevgililer gününde yanıma gelemeyeceğini üzülmememi söyledi
bende canın sağolsun demiştim ama yinede insan istiyor sevdiğini yanında sevgililer gününden bir gün önceki gece gelemiyorum diye kızmıyorsun dimi demişti bende hayır aşkım demiştim bana yarın okula gitme evde ol kameradan görüşelim demişti bende uyumuştum sabah gözümü açtığımda karşımda duruyordu hemen sarıldım :) o anı hiç ama hiç unutmuyorum
:16: :16: :16::16: :17:

cok var ama ailedeki her kesin son kez bir araya toplandigi gun cok ozledim o gunu.ondan 2 gun sonra ablamlar yurtdisina 2 ay sonraysa abim asgerliye gitti.o gunden ablamli abimli enistemli berabar gun geciremedik.qaliba o gune cok var cunki ablamlar hala yurtdisinda.yegenim nazlimida ozluyorum

cok var ama ailedeki her kesin son kez bir araya toplandigi gun cok ozledim o gunu.ondan 2 gun sonra ablamlar yurtdisina 2 ay sonraysa abim asgerliye gitti.o gunden ablamli abimli enistemli berabar gun geciremedik.qaliba o gune cok var cunki ablamlar hala yurtdisinda.yegenim nazlimida ozluyorum

Caniiiiiim benim.ablasinin kuzusu.:48::48:insallah biz gelemezsek siz bize gelirsiniz:34:

Annemle babam boşandıktan sonra 8 yıl babamda kaldım ve annemi hiç görmedim

Teyzemin evinde buluştuk 8 yıl sonra

Kapıdan girdim, arkası dönük oturuyordu, ayağa kalktı, yüzünü bir döndü o anı unutmamın imkanı yok, ömrümün en kıymetli anıydı ....

babamın benim güzellerim demesi..canımla geçen zamanlarım...şuan kötüyüm ama olsun:(

Son düzenleme:
Ağlaya ağlaya okudum bütün sayfaları:43::43:
Hadi ben de anlatayım o zamansa

Babam uzun zamandır böbreklerinden sıkıntı çekiyordu.Doktor doktor gezdi hep.Ve sonuçta bir böbreğinin sadece %20 çalıştığını söylemiş doktor ve o böbreği alıcaz demiş.O gün okuldan eve geldim.Annem babam,dedemler,halamlar bizde.Evde derin bi sessizlik hakim.Anneme bakıyorum gözleri kıpkırmızı olmuş ağlamaktan.Ne oldu diye sormaya korkuyorum çünkü farkındayım durumun kötü olduğunun.Daha sonra annem durumu haber vermek için internetten dayımlarla görüşünce öğreniyorum olayı.O an benim için unutulmazdı.Hissettiğim üzüntüyü tarif edemem.
Daha sonra birkaç doktora daha gitti babam.Çok şükür böbreğinin alınmasına gerek olmadığını,sadece taşı alıp böbreğin çalışmaya devam edeceğini öğrendik.
Ameliyat zamanı gelmişti.Canım babam bütün gün hastanede ameliyat için bekledi.Sabahtan akşama kadar aç durdu.İçim acıyodu.En sonunda gelip ameliyatın o gün olmayacağını söylediler de babacığım bişeyler yiyebildi:43:
Ertesi gün kesin ameliyat olacaktı.Babamı almaya gelişlerini,sedyede beyaz çarşaflar içinde ameliyathaneye götürülüşünü görmeye dayanamıyordum.Hayatımda o kadar çöktüğüm bi gün daha olmamıştı.O gittikten sonra bomboş hastane odasına dönüp yatağına oturup hüngür hüngür ağlamıştım...
Canım babam 2 saat boyunca ameliyatta kaldı.Nasıl endişelenmiştik çıkmayınca...Ve o an.Ameliyattan çıktığı an...
Üşümüştü orda.Buz gibi olmuştu,titriyordu uyandığında.Onu öpüp geçmiş olsun baba dediğim anı unutamam.İyi olmuştuya artık...Hissettiğim hüzünle karışık mutluluk tarifsizdi.
Allah daha büyük dert vermesin,bir daha yaşamayalım öyle günler.Kimseye yaşatmasın allah:43: Ailenin yerini hiçbir şey tutamıyor.Allah başımızdan eksik etmesin onları...

Son düzenleme:
Bir tane de güzel anım geldi aklıma...

Sevgilimle çocukluk arkadaşıyız biz.İlkokulu birlikte okuduk,orta okulda aynı okulda farklı sınıflardaydık.Tabii o zamanlar saçma sapan çocukluk işte birbirimizle konuşmuyoduk.Yabancı gibi olmuştuk.Sonra liseye geçtik.Hiç bi iletişimimiz yok,nerde ne yaptığını bilmiyorum.
Birkaç gece onu rüyamda görmeye başladım.Hepte böyle samimi falandık,öperdi beni.Anlam veremiyodum bu rüyalara.Hayatımda olmayan birini niye sürekli rüyamda görüyorum diye.
Sonra bunun üzerinden birkaç ay geçti ve biz internette birbirimize rastladık.Birkaç gün konuştuk havadan sudan falan.
Sonra seni çok özlemişim gibisinden şeyler söylemeye başladı.Şimdi hayatımda olmak ister miydin falan dedi.
Tabii ben salak anlamıyorum o zaman ne ima ettiğini,saçmalıyorum falan:1:
Halbuki apaçık çıkma teklifi etmiş çocuk.Ben de sanki bunu bekliyomuş gibi hemen atladım olur evet dedim:9:
İnsan bi düşünürüm der,naza çeker dimi.Ben de yok,hemen atladım:1::1:
Sonra ilk kez buluşmamız için nasıl heyecanlıyım nasıl heyecanlıyım anlatamam:1:
Gittim buluşma yerimize,yıllardır görmediğim ilk aşkım karşımda,titriyorum heyecandan.Kalabalık bi ortamdı.Hiç kimse umrumda olmadı,tek kelime etmeden koşarak boynuna sarıldım.Kokusunu içime çektim.5 dakika kadar ona sarılıp öylece kaldım.Gözlerimden yaşlar aktı...Çok kıymetli bi andı benim için.
2 buçuk yıldır birlikteyiz,hiç unutamam o günü...:69:

o gune cok az kaldi qaliba almanyaya gidiyoruz

Son düzenleme:
çok zaman olmuş ama yazmak istedim sevgilimin evine gitmiştim iyi güzel bir gün geçirdik tam çarşıya gidecektik hazırlandık çıkıyoruz bir an durdu oturttu beni aldı kollarına sıkıca sarıldı sonra yüzümü ellerinin arasına aldı ve sen benimsin seni başkasına bırakamam şu masumluğa bakar mısın sana bir tek ben dokunmalıyım kıyamam sana seni başkasıyla düşünemem bir tek benim olacaksın vs.bir sürü güzel şeyler söyledi o kadar içtendi alnımdan yanaklarımdan öpüp sarılıp konuşmasına devam ediyordu.bir diğeri ise konserdeydik benim sevgilim çok düşünceli ya da romantik değildir sevgisini çok belli etmez sanatçı aşık olanlar el kaldırsın demişti benim sevgilimde benim elimi tutup biz aşığız demişti sonra sanatçı isteyen çiftler dans edebilir dediğinde dans ettik ilk defa böyle bir şey yaşadım 4 seneden sonra şaşırmıştım güzeldi :)

Son düzenleme:
Kendi mutsuzluğunu sağa sola sataşarak çözeceğini düşünen yengemin en son iftiralarını bana da yöneltmesi sonucu babamın olaya tanık olması ve "bi daha kızımın adını duymicam senden, onun hakkında kötü bi kelime bile etmiceksin yoksa atarım seni bu evden" diye hiddetlenmesini unutamam. Canım babam beni nası da korumuştu.

üniversiteyi kazandığımı öğrendiğim gün...
sonucuma baktım.. direkt hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım anneme sarıldım onunla birlikte ağladık..
babam aradı,ablam aradı onlarla telefonda ağladım... bunu hiç unutmam.. 12 yılın tüm yükü gitmişti üzerimden

bir de aşkımı ilk gördüğüm an...
sınıftaydıık tabii o zaman daha lisedeydik..
biz ortaokulda da aynı okuldaymışız haberimiz yok :)
sınıfın kapısı çalındı, o zaman da alanlar yeni belli olmuş okulun ilk haftası alanlarını değiştirenler dersin ortasında gelirdi...
sonra kapı çaldı ben de en yakın arkadşaıma dedim ki üff yine mi alan değişikliği yapan birisi yaa dedim..
kapı açıldı aşkım girdi içeri :69: hocaya alan değiştirdiğini söyledi.. şööyle bi süzdüm onu dedim ki benim ömrüm bu kişiyle geçecek :16:....sonra çıkmaya başladık.. 5 yılı devirmek üzereyiz :nazar: .. ama o ömrümü onunla geçireceğimi düşündüğüm an en kıymetlisidir....

Malesef hayatımın en güzel günüydü diye anlatabileceğim bi gün yok .
Ama sanırım kardeşimin test sonuçlarının temiz çıktığı ve yürüdüğünü koştuğunu gördüğüm an dünyanın en mutlu insanı ben olacağım :)
allah bugünleri yaşatsın bana
amin :))))

kocişimle ilk buluşmamızda o kadar çok ortak noktamız olduğunu fark etmiştikki bir an ellerimi tutup yüzünü yüzüme yaklaştırdı ve gözlerimin en derinine bakarak seni ömür boyu hiç bırakmıycam seni çok seviyorum dedi o an çok özeldi...
bir de doğum yaptığım gün tabiki oğluşumu ilk görüşüm çok güzeldi:emir_bebek:

Back
X