• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Omü tüp bebek prof.dr.idris koçak hastaları

Durusuberrak

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2013
3
0
6
35
Samsun
Arkadaşlar Omü tüp bebekte prof.dr.idris koçak sayesinde şuanda 8+5 haftalık hamileyim inşallah Allah kucağımıza da almak nasip eder. Fakülte samsunda tüp bebekte kesinlikle tek güvenilir yer. Ben 2. tüp bebek denememde olumlu sonuca ulaştım şükürler olsun ilk tüp bebek denememde fakülte de İdris hocayla oldu onda da olumlu sonuç aldım ama nasip değilmiş ilk haftada olumsuza dönüştü devam etmedi . İdris hoca çok ilgili ve bilgili birisi hocamıza çok güvendiğimiz için 2. denemeyi de fakültede yaptırdık ve İdris hocadan Allah Razı olsun onun dediği gibi olumlu da oldu . Ayrıca özel yerlere göre masrafınız yarı yarıya oluyor. Paranızı ve umudunuzu boşa harcamayınız.

senin adına çok sevindim canım Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah bende idris beyin hastasıyım ilk denemem olumsuzdu önceki gün ikinci deneme için tedaviye başladık umarım bizde bu sefer olumlu sonuç alırız.

Back
X