- 9 Temmuz 2015
- 37
- 9
- 1
- 30
- Konu Sahibi melekciik66
Meraba. Erkek arkadaşımın evine gidip geliyorum. Annesi yengesi ve 2 abisi ile yaşıyor.Yengesi abisinin 2.evliliği anneme baksın diye evlenmiş.Aşk falan yok o evdeki görevi temizlik ev işi vs açıkca bu böyle.Yani ezik gibi kullanılıyor.Her neyse bu bana her gidişte kimselere çaktırmadan laf sokuyor aklınca.Öyle fesat ki ilk gördüğümde anladım.Giydıgımı kıskanır soyledıgımı bız ayrı eve cıkıcaz evlenınce vs kıskanır. Kultur farkımız var ben gıbı olmaya calısıyo ama aıleden yapamıyo pek. Normalde ben laf söyletmem ama sevgilime laf söylemesinler diye sustum.En son gidişimde bu bahcedeydı gırer gırmez surat asık bısekılde kapıyı kapat dedı sertce.Bozuntuya vermedim.Tam ayakkabımı çıkardım eve giricem sessizce salak dedi.Sustum ama geldıler artık.Selamlaşma vs den sonra sessızce sevgılıme soyledım.Anasıda dınlıyomus kostur kostur geldı.Daha önce bana soyledıklerıne sahıt olmustu oysa.Basladı vay efendım ben ne ugrasıyomusum o oyle demezmıs ama nasıl yırtınıyo sen yalan soyluyosun o7 yıllık evımızde ısımızı goruyor ıkınızde elın kzısınız sınırım bozuldu bıanda aglıyorum bıanda bagırmayın demeye calısıorum ben oyle dedıgım ıcın sevgılım anneme cemkırıyosun sus dedı sonra o cıngıraklıyı cagırdılar sen boyle mı yaptın dedıler ben ona demedn mı dedım ama bana bakmıyo bıle ordan bellı yalanı onlara ben manyakmıyım deyıp kactı cabucak. Sevgılımde annesıde bılıyo ne halt oldugunu ama 7 yıldır hızmet edıyomus gecerlı sebep bu.Haklıyken haksız oldum ustune.Bundan sonra bu eve gelıceksem onla muhattap olmam dedım ana ogul op gec nolucak demeye koyuldu hemen.Size sorum ben o sınsıye nasıl davranıyım??