• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ömür biter dert bitmez

Ayrıca eski konularına baktım ailenin onaylamadığı bir evlilik olacak, erkek arkadaşının teline gelen anlamsız mesaj. Bunların hepsi başlı başına büyük sorun. Başını yakma yol ver gitsin.

Uff şu sevgiliyken eve girip çıkmaları çok gereksiz buluyorum..
Seviye, mesafe daha nikah kiyilmadan yerlerde oluyor..
Anasinin önünde bana çemkirme sus diyen adam sonra aşkım diyecek ne yapayım ben o aşkı?

Bir de bu eve gelirsem onunla muhattap olmam eksik bir fiyakali duruş kusura bakma da.
Sana karşı tek hatalı o kadın değil kv ve sevgilin de yanında olmamış üstüne ortalığı kizistirmislar.

Gücün sadece o kadına yetti ama dimi?
Bir daha bu eve gelmem diyemedin..

Kuzum o kadina iyi bak gelecekte senin halin ondan farkli olmayacak bence. O zihniyetteki adamin sana ayri ev açacaginida düşünmüyorum ayrica.

Hangi konuda destek çıkmışsınız ona ? Bundan hiç söz etmemişsiniz aşağılamak dışında..

Ayrıca insan evinin işini yapar , bu ayıp değildir .
Hizmetçiliği hakaret olarak kullanıyor çoğu insan bilerek ya da bilmeyerek , bu hoşuma gitmiyor.
...

Kültür farkı dediğiniz ne merak ettim , sizde mi yüksek lisans yapanlardansınız ?

Genc kızlar evlenmeden önce sevgilinin evini anasını danasını acayip sahiplenip oradan çıkmaz oluyor evlenince de kaynanam beni durttu diye konu acıyorlar.
Sen sevgili iken bu muhabbetlere girersen elbette sana herseyi yapar. Mesafe nedir bilmiyor musunuz acaba?

Ayrıca o aşağıladigin yenge bikmiş senden bunalmis kadın.

Vay vay vay..
Egonu tatmin ettin ha.
O görücü usülü evlendi, köy kızı, ben şehirliyim çalışsın ezik.
Kadıncağıza da o kibrini yansıtmışsın kusura bakma. Durduk yere sana kıl kapmamıştır.
Nefret ederim burnu büyük insandan.
Üniversite mezunusunuz belki ama üslubunuz ilkokul terk. Ömrümde ben kimseye çıngıraklı demedim demem.Kalitesiz bir diliniz var hiç öyle çok şahane eğitimli demem.
Çok sinir oldum size ya.
Not! Bende üniversite mezunuyum ve evliyim. Eşimin ağabeyinin eşi de lise terk ve görücü usulü evlendiler. Saygı çerçevesinde gayet güzel geçiniyoruz. Bir gün olsun da ne ezmek aklıma geldi ne kendimi ondan ayrı yere konumlandırmak. Aile terbiyem de insanları böyle sınıflandırmama ve terbiyesizlik etmeme müsaade etmez...

Benim anlamadığım arada resmiyet yokken neden aile bu kadar yüz göz oluyorsunuz?

Sevgilinizin annesi sizi dinlemis. Sizi yalanci cikarmak icin kosmus gelmis. Sizi aglatana kadar ustunuze gelmis. Siz aglarken sevgiliniz size "anneme cemkirme" diye bagirmis.
Ve siz yengeye nasil davranayim derdinde misiniz?

Ayrica insanlari kinamayin, kucuk gormeyin.
Her insan kınadıgıyla sınanır.

Karı ile koca arasında iletişim olmadığını nerden biliyon kuzum sen? Karı koca gibi değiller diyon bide.
Belki toplum içinde öyle davranıyorlar. Ki erkek kardeşlerinin kız arkadaşı yani bir yabancı evlerine gelmiş nasıl davranacaklar birbirlerine?

Vay vay vay..
Egonu tatmin ettin ha.
O görücü usülü evlendi, köy kızı, ben şehirliyim çalışsın ezik.
Kadıncağıza da o kibrini yansıtmışsın kusura bakma. Durduk yere sana kıl kapmamıştır.
Nefret ederim burnu büyük insandan.
Üniversite mezunusunuz belki ama üslubunuz ilkokul terk. Ömrümde ben kimseye çıngıraklı demedim demem.Kalitesiz bir diliniz var hiç öyle çok şahane eğitimli demem.
Çok sinir oldum size ya.
Not! Bende üniversite mezunuyum ve evliyim. Eşimin ağabeyinin eşi de lise terk ve görücü usulü evlendiler. Saygı çerçevesinde gayet güzel geçiniyoruz. Bir gün olsun da ne ezmek aklıma geldi ne kendimi ondan ayrı yere konumlandırmak. Aile terbiyem de insanları böyle sınıflandırmama ve terbiyesizlik etmeme müsaade etmez...
haklisin siniflandirmaya bende kardisim

En son cümlede "size sorum ben erkek arkadaşıma bundan sonra nasıl davranayım" yazacaksınız zanettim, hatta cevabımı hazırlamıştım. Direkt ayrıl diyecektim.

Ama ters köşeye yatırdınız beni. Size saygı duymayan, sizin haklı olduğunuz konumda sizi haksız çıkaran, annesine karşı sizi savunmayan, ezik(!) bir kadına ezdiren erkek arkadaşınızdan ayrılmaya hiç niyetiniz olmadığı çok belli.
aynısını yazacaktım bu aile bu sevgili daha sevgiliyken böylelerse elalemin kızı gelmiş biraz saygılı davranalım demiyorlarsa nişanlıyken evliyken düşünemedim
senin sevgilin olacak seni anlamadan dinlemeden hatta konuşturmadan direkt o ezik dediğin yengesini savunmuş seni konuşturmamış bile
evliyken heralde amcaoğlunun komşusunun kuzenine kadar ezdirir bu adam

Sevgili evresinde ev içine bu kadar girmeyi hoş bulmuyorum ne yalan söyleyeyim. Bu kadar samimilik tez ayrılır getirir. Ayrıca kayınvalideye şimdiden annem demişsiniz. Ayrı eve çıkacağız deyince ona inat yaptığınızı düşünmüştür. Kayınvalide size çemkirmiş, sevgili size çemkirmiş hala elti derdindesiniz.

Soru cok cok yanlis, sen cikaea cikara bu sonucumu cikardin bu olanlardan?
Bu sinsi kadina karsi stratejimi uygulama planindasin?

Cok yanlis gercekten.

Asil senin derdin sevgili dedigin o erkek bozuntusu olmaliydi.
Bi arda cikamamismi sana?
Arda cikmak bi kenara, anlamadan dinlemeden kim hakli kim haksiz hukum vermeden neden seni eziyor?

Back
X