• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ömür biter dert bitmez

Bune kibir bune büyüklük hastalığı aman sakın sakın gün gelir devran döner o yukarıdan baktığınız kadının yerinde bulursunuz kendinizi. Ayrıca evine ne diye gidip geliyorsunuz ki. Kv niz olmayan bir kadın size bağırıyor çok çok ağır şeyler...
Ha birde anasıda dinliyormuş ne çabuk alıştınız anası demeye bismillah dün bir bugün bir buçuk daha ne gördünüz yakında anasına da strateji belirlemeye başlarsınız siz.

Bir genç kız olarak kendini düşürdüğün hale bak! Rezillik.

Sen ne vasıfla gidiyorsun ki o eve? Nesin yani? Ben o ailenin bir bireyi olsam sana saygı duymazdım...

Sen bu aileye cidden gelin gitmek de kararlısın yani?
Sevgilin daha şimdiden seni susturuyo sen hala ne diyosun.
Bi'ezik de sen olursun kafa kafaya verip evlerini temizlersiniz burdan anlaşılan bu.

Bence bu aileye hiç bulaşmayın sevgiliniz sizi ezmeye şimdiden başlamış bile

Ben gerçekten sevgiliyken böyle aile görüşmelerini anlamıyorum.ileride zaten yeterince hasir nesir olacaksiniz.iliski ne kadar ciddi olursa olsun Sizin el alemin evinde ne işiniz var? Hadi gidip laf duydunuz neden orda sevgilinize anlatiyorsunuz.yuz göz oluyorsunuz aile ile.yani ben olsam kv yerinde tabiki gelinimi savunurum.yani siz kimsesiniz onlar için. Yari obur gun ayrilip gidersiniz belki.O ise 7 yıllık gelini.onlar bir aile.ki sevgiliniz ve annesi de böyle davranmışlar. O begenmediginiz kadın kadar değeriniz yokmuş demekki. İlişkinizi de gözden geçirin lutfen.

Eski konularına baktım daha yaşın YİRMİ.
Sevgili aldatır, anne istemez, erkek tarafı kadına hizmetçi muamelesi yapar, değer vermez.
Sevgili seni koruyacağına şak lafı yapıştırır senin suratına.
Valla buradan hiç kendini geliştirmiş, aklı başında kız profili çizmiyorsun.
Eğer öyle olsaydın bu kadar şeye yanlış yolda yürüdüğünü anlardın.

sen ne kadar yapmam,ben öyle biri degilim,o köyden gelmis gibi bahaneler üretsende gercekte böyle olmuyor malesef canim benim....

yani kadını kendin eziyosun şuanda bize. kendini üstten görmüşsün bayağa zaten. belki kadına bunu çok yansıttın bilemeyiz. kaldı ki o evin gelini sen neyi oluyorsun? sevgilin maşallah kabile halinde yaşıyor sen rahat olabiliyor musun sürekli oraya gittikçe. Bundan sonra çok sık gitmezdim ben olsam hatta hiç gitmezdim. Sende gitmeyiver bence. gerginlik oluyor sürekli belliki gelinle aranızda

düşün ki herkese hizmetçilik etsin diye bir kızı köyden getirip çalıştırıyorlar..bu mantıktaki bir aileye gelin olmak neden isteyesin ki? üstelik senin deyiminle kültürünüz çok farklıyken????????????

Back
X