merhaba arkadaşlar.. ben 2buçuk aylık evliyim. sorun şu: eşim o kadar dağınık o kadar pis ki deli ediyor beni. ben çalışıyorum bir de evin işleri. üstüne gelip dağıtıyor ya deli oluyorum. artık ondan yardım falan istemeyi geçtim ondan ümidi kestim zaten ama yaptığımı bari dağıtmasatemizlediğim bir gün temiz kalsın yaa kafayı yiyecem. bi de her şeyi ayağına bekler. şunu getir bunu götür. yemeği bitmeden çayı başlar, çay bitmeden meyvesi. yorgunluktan ölüyorum tam oturdum diyorum şu da olsa da yesek, bunu şurdan getirsene. o kadar dağınık ve özensiz olunca da sürekli uyarıyorum bu sefer bozuluyo. senin çocuğun mu var diye. ama ne yapayım uyarıda bulunmak zorunda bırakmasın o da beni dışarıdan gelince el ayak yıkanır kıyafet değişir. işten gelince o kıyafetlerle yatıyo uzanıyo. ben bunlara gelemiyorum. daha şimdiden peşinde koşmaktan yoruldum. yıllarca bu böyle mi gidecek buna bir de 2 3 çocuk eklendiğini düşünemiyorum. kendimi hizmetçi gibi hissediyorum az önce yine tartıştık tamam diyo ama yine aynı
merhaba arkadaşlar.. ben 2buçuk aylık evliyim. sorun şu: eşim o kadar dağınık o kadar pis ki deli ediyor beni. ben çalışıyorum bir de evin işleri. üstüne gelip dağıtıyor ya deli oluyorum. artık ondan yardım falan istemeyi geçtim ondan ümidi kestim zaten ama yaptığımı bari dağıtmasatemizlediğim bir gün temiz kalsın yaa kafayı yiyecem. bi de her şeyi ayağına bekler. şunu getir bunu götür. yemeği bitmeden çayı başlar, çay bitmeden meyvesi. yorgunluktan ölüyorum tam oturdum diyorum şu da olsa da yesek, bunu şurdan getirsene. o kadar dağınık ve özensiz olunca da sürekli uyarıyorum bu sefer bozuluyo. senin çocuğun mu var diye. ama ne yapayım uyarıda bulunmak zorunda bırakmasın o da beni dışarıdan gelince el ayak yıkanır kıyafet değişir. işten gelince o kıyafetlerle yatıyo uzanıyo. ben bunlara gelemiyorum. daha şimdiden peşinde koşmaktan yoruldum. yıllarca bu böyle mi gidecek buna bir de 2 3 çocuk eklendiğini düşünemiyorum. kendimi hizmetçi gibi hissediyorum az önce yine tartıştık tamam diyo ama yine aynı
kirli sepetine girmeyen çamaşır makineside girmez kuralım var benim mesela yıkamıyorum kirlisini tavsiye ederim kurallar iyidir bazen
güzel de benimkine o da kar etmez sanmıyorum. evi dağıtıyosun ben de artık temizlemiycem toplamıycam bakalım nereye kadar dedim sorun değil benim için dedi yorma kendini bu kadar dedi bi de güldü pişkin pişkin. bu ona ceza değil ki adamın umrunda değil ancak kendimi cezalandırmış olurumyarın işe gidecek ütülü kıyafeti yok gel git yaşıyorum şu anda şeytan diyor ütüleme öyle gitsin. bi yandan da kıyamıyorum off
öyle demesem de daha nazik bir dille söyledim defalarca. ben çalışıyorum bak tek başıma yetişemiyorum. senin annen ve ablalların yıllarca koşmuşlar peşinden ama bana da yazık. sen böyle alışmışsın ama ben dayanamıyorum. nolur dağıtmasan, yediğin şekerin kabını masanaın ya da kanepenin üzerinde bırakmasan da çöpe atsan ne olur, çoraplarını ortalığa değil de kirli sepetine atsan ne olur vs vs şeklinde defalarca söyledim. yok cık 2buçuk aydır tek kavga sebebimiz bu. değişmiyor değişmiyorrr
değişeceğini sanman hata.
Sen bu saatten sonra nasıl değişemezsen o da değişmez maalesef hizmetçi olacaksın
anası ablası olmuş çünkü
bu arada millet anladığım kadarıyla yemek, yemekten sonra çay, çaydan sonra meyve yıyor, yanı gece yatana kadar yıyor da yıyor...
çok sağlıksız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?