ömür boyu kv'de suratı mı çekicem :(

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
Merhaba arkadaşlar, benim sorunum kv.. eşimle severek evlendik. Aynı apartmana gelin geldim seve seve kabul ettim yapma etme dediler pişman olursun dediler dinlemedim ah kafam!! Az önce bir arkadaş paylaşmış hamile kendisi kv surat yapıyor diye ona selam olsun. Aynı dert bendede var inanın bıktım usandım artık bu suratlar yüzünden sevdiğim eşimden boşanmayı bile defalarca düşündüm.. kv'me asla yaranamadım ağzından bir kere Allah razı olsun kızım dediğini duymadım. Yahu bu kadın kıskanç bir kadın birşey alırım surat düşer ( güle güle kullan vs asla demez)birşey yaprım surat düşer bir yere giderim surat düşer artık suratının ağırlığından omuzlarım ağrıyor ciddi ciddi! Eşimle ilk zamanlar cok kavga ediyorduk asla laf dedirtmiyordu şimdi şimdi beni anlamaya başladı ama elden birşey gelmiyor ki. Yok şöyle yaptı yok böyle yaptı biryere giderim oraya gidiyorda buraya gelmiyor istiyor ki her gün evine iniyim bi gün inmezsem öbür gün zaten iniyorum yeter ki surat yapmasın diye.. şimdi diyceksiniz mi yapma etme yapmayıncada kendini eşime bir güzeel acındırıyor aramızı açıyor. Çok usandım çok..

nerede görüyosun ki bu kadar? her gün evine mi geliyo sen mi gidiyosun, azalt irtibatı?

Niye yaranmaya çalışıyorsunuz ki, hata sizde.
O nasıl davranıyorsa siz de öyle davranın.
Gereksiz sıcaklık, yardım, ilgi vb şeyler göstermeyin.
Zorunluluk harici de görüşmeyin.
Ah ah denemedim mi sonra gitti eşimi doldurdu seninki beni istemiyor diye. Eşimle aram açıldı hep çok anlatmaya çalıştım alakası yok öyle değil diye ama boş

Gitme acındırsın kararlı ol nereye kadar acındırıcak?

Ayrıca acındırıcak ne var gelini var diye gelin mecbur mu gitmeye gitme.

Eşinle birlikte git birlikte dön .
Benim eşimde afedersin şuursuz annesının lafına bakıyor bana dıyor ki ben işten eve gelince seni hiç aşağıda görmüyorum

Benim eşimde afedersin şuursuz annesının lafına bakıyor bana dıyor ki ben işten eve gelince seni hiç aşağıda görmüyorum

Arkadaşım çocukken anne kızar, çocuk anne diye ağlar birde annesine gider. Büyüyüncede biliyolarda bilmezden geliyolar .
Annesi onu bastırıyo annesi sussun diye o da seni.
" Oğlum bak karın yok mülletin gelini kvdeden çıkmıyo sen görüyo musun" der eşinde bunu söyler sana .

Ama güzelce anlat yıl 2017 insanlar aynı binada bile oturmuyo buna şükrediceğine annende olmadığıma laf ediyosun, sen benim babamdan mı geliyosun ? de

Örnek yap karşılaştır hep çünkü o zihniyetteki anaların oğulları ancak bundan anlar.

Senin hergün gitmeni bekliyoda o senin aileni arıyo mu hergğn ? gidiyo mu ? bunları söyle

Ezdirme kendini 3 yıl olmuş çoktan çözmen gerekirdi geçte kalmış sayılmazsın.

Arkadaşım çocukken anne kızar, çocuk anne diye ağlar birde annesine gider. Büyüyüncede biliyolarda bilmezden geliyolar .
Annesi onu bastırıyo annesi sussun diye o da seni.
" Oğlum bak karın yok mülletin gelini kvdeden çıkmıyo sen görüyo musun" der eşinde bunu söyler sana .

Ama güzelce anlat yıl 2017 insanlar aynı binada bile oturmuyo buna şükrediceğine annende olmadığıma laf ediyosun, sen benim babamdan mı geliyosun ? de

Örnek yap karşılaştır hep çünkü o zihniyetteki anaların oğulları ancak bundan anlar.

Senin hergün gitmeni bekliyoda o senin aileni arıyo mu hergğn ? gidiyo mu ? bunları söyle

Ezdirme kendini 3 yıl olmuş çoktan çözmen gerekirdi geçte kalmış sayılmazsın.
Ah güzel kardeşim güzellikle söyledim olmadı kavga ederek söyledim olmadı dediğin gibi aynııı annesi onu o beni bastırıyor. Hadi neyse herşeyi geçtim bir yere gidince surat düşüyor istiyor ki bana kimse gelmesin ben kimseye gitmiyim ama o heryere gitsin beni çağırmasın var mı böyle bir dünya

Ah ah denemedim mi sonra gitti eşimi doldurdu seninki beni istemiyor diye. Eşimle aram açıldı hep çok anlatmaya çalıştım alakası yok öyle değil diye ama boş
İyi de zaten yanına gitsen de başka şey buluyor onu dolduracak yine kötüsünüz eşinle. Bari gidip onun laflarını yüzünü çekme de kötü olun.

Ah güzel kardeşim güzellikle söyledim olmadı kavga ederek söyledim olmadı dediğin gibi aynııı annesi onu o beni bastırıyor. Hadi neyse herşeyi geçtim bir yere gidince surat düşüyor istiyor ki bana kimse gelmesin ben kimseye gitmiyim ama o heryere gitsin beni çağırmasın var mı böyle bir dünya

Örnek verip karşılaştırdın mı ?
Benim kv bir dudak titretir biri görse bütün ödülleri toplar ona getirir o derece. Gider titretir dudağını oğlum biz yiyo muyuz karını gelmiyo arasın bari sesine hasret kaldık der.
Eşimde salak durduk yere sen niye anneme gitmiyosun der anlarım. Annen bana gelmiyo sen benim babamla takılmıyosun ben niye gidiyim derim.

Arama içinde o beni arıyo mu sen benimkileri arıyo musun ? kızı aramasa o kızını arar demekki beni kızı olarak görmüyo bundan sonra hiç aramam diyorum.

Üste çık herzaman kv ilede konuş sen beni kızın gibi görmüyosun görsen aramız bbpzuldun istemezsin de babamın evine giderim de

ben çok merak ediyorum ; yurtdışında yaşayan arkadaşlar oralarda da durum böyle mi?
Orada yaşayan türklerden bahsetmiyorum. Kvden türkler kadar ceken bi millet daha var mı çok merak ettim.:KK64::KK64:

Tanıdığım ruslar ve gürcüler böyle .
Biz korkunç gözle bakıyoruz ama gürcülerin çoğu aynı evde yaşıyo . Gelinler kaynanayı kaynanalar gelinleri sevmiyo .
Küresel problem

Örnek verip karşılaştırdın mı ?
Benim kv bir dudak titretir biri görse bütün ödülleri toplar ona getirir o derece. Gider titretir dudağını oğlum biz yiyo muyuz karını gelmiyo arasın bari sesine hasret kaldık der.
Eşimde salak durduk yere sen niye anneme gitmiyosun der anlarım. Annen bana gelmiyo sen benim babamla takılmıyosun ben niye gidiyim derim.

Arama içinde o beni arıyo mu sen benimkileri arıyo musun ? kızı aramasa o kızını arar demekki beni kızı olarak görmüyo bundan sonra hiç aramam diyorum.

Üste çık herzaman kv ilede konuş sen beni kızın gibi görmüyosun görsen aramız bbpzuldun istemezsin de babamın evine giderim de
Canım inan kıskançlıktan gözü dönmüş emin ol ben boşansam kınalar yakar o derece kıskanıyor beni.. bütün gün evde bilgisayar başında başka hiç bir işi yok boş insan napacak takacak yer arıyor işte. Eşimle mutlu olduğumuz birşey anlatıyorum hemen surat düşüyor vay biz böyle değildik eskiden biz görmedik böyle şeyler. Güzel bi yemek yapıyım in evine aynısını pişirmiş gizli gizli

Canım inan kıskançlıktan gözü dönmüş emin ol ben boşansam kınalar yakar o derece kıskanıyor beni.. bütün gün evde bilgisayar başında başka hiç bir işi yok boş insan napacak takacak yer arıyor işte. Eşimle mutlu olduğumuz birşey anlatıyorum hemen surat düşüyor vay biz böyle değildik eskiden biz görmedik böyle şeyler. Güzel bi yemek yapıyım in evine aynısını pişirmiş gizli gizli

Söyleme sende canım gösterme:)
Eskiden bilgisayarda yoktu de
Ben ne aldığımı gösteririm ne söylerim ucunda moralimi bozması var biliyorum .
Ayağımda ayakkabı görsün bu yeni mi diye sorar benim herşeyim yeni derim bukadar
Poşettekini sorarsa cevap vermem

Yemeğide yapsın negüzel işte eskiden kaynanaların yemeği şindi gelinlerşnki de geç

Back
X