- 3 Mayıs 2015
- 1.561
- 1.417
- 133
Merhaba arkadaşlar, benim sorunum kv.. eşimle severek evlendik. Aynı apartmana gelin geldim seve seve kabul ettim yapma etme dediler pişman olursun dediler dinlemedim ah kafam!! Az önce bir arkadaş paylaşmış hamile kendisi kv surat yapıyor diye ona selam olsun. Aynı dert bendede var inanın bıktım usandım artık bu suratlar yüzünden sevdiğim eşimden boşanmayı bile defalarca düşündüm.. kv'me asla yaranamadım ağzından bir kere Allah razı olsun kızım dediğini duymadım. Yahu bu kadın kıskanç bir kadın birşey alırım surat düşer ( güle güle kullan vs asla demez)birşey yaprım surat düşer bir yere giderim surat düşer artık suratının ağırlığından omuzlarım ağrıyor ciddi ciddi! Eşimle ilk zamanlar cok kavga ediyorduk asla laf dedirtmiyordu şimdi şimdi beni anlamaya başladı ama elden birşey gelmiyor ki. Yok şöyle yaptı yok böyle yaptı biryere giderim oraya gidiyorda buraya gelmiyor istiyor ki her gün evine iniyim bi gün inmezsem öbür gün zaten iniyorum yeter ki surat yapmasın diye.. şimdi diyceksiniz mi yapma etme yapmayıncada kendini eşime bir güzeel acındırıyor aramızı açıyor. Çok usandım çok..