Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bayılıyorum bu belgesele, hele hele vefatının üzerinden seneler geçmesine rağmen birbirlerini büyük bir sevgiyle anan çiftleri görünce o kadar garip oluyor ki içim.. bir de karı koca muhabbet kuşu gibi birbirine bakan çiftler var, allahım iyi ki varlar.
neyse ki tv de yalnızca belgesel izleyen bir toplumuz, yoksa 133 mesaj yazılırdı sadece belgesel bölümüne
Sanki hiç yaşlanmayacakmışız gibi yaşıyoruzAnne babalar ölene kadar evlatlarının peşinde ama evlatlar anne babalarını evlerinin bir köşesine sığdıramıyor Nankör hayat.
Sanki hiç yaşlanmayacakmışız gibi yaşıyoruzAnne babalar ölene kadar evlatlarının peşinde ama evlatlar anne babalarını evlerinin bir köşesine sığdıramıyor Nankör hayat.
Annem çok seviyor bu programı. Bende seviyorum ama genelde eşini kaybetmiş ya da bir şekilde yalnız kalmış insanlar konu ediliyor ya, içim burkuluyor, ailemi ve kendimi düşünüyorum, bizler ne olacağız kimbilir diyorum. ALLAH bizleri ve kimseyi, kimsesiz bırakmasın.