ÖMÜR DEDİĞİN TRT HABER

adra

Yalnız gülüşümü yakala,öfkem çok ağır gelir sana.
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
13.869
13.418
823
"Ömür Dediğin" adlı programda çoğu yarım asrı geçmiş hayatların yaşamları konu ediliyor...

Son düzenleme:
Bu programı çok seviyorum.İzlemek çoğu zaman acı verse de hayatın gerçekleriyle yüzleşmemize sebeb oluyor.Ağlamamak mümkün değil.:KK43:

Çok etkilendiğim bir iki videoyu paylaşayım. Bu teyze maalesef ölmüş:(

Ölen eşine özlemini anlatıyor.

:KK43:

Son düzenleme:
bayılıyorum bu belgesele, hele hele vefatının üzerinden seneler geçmesine rağmen birbirlerini büyük bir sevgiyle anan çiftleri görünce o kadar garip oluyor ki içim.. bir de karı koca muhabbet kuşu gibi birbirine bakan çiftler var, allahım iyi ki varlar.

neyse ki tv de yalnızca belgesel izleyen bir toplumuz, yoksa 133 mesaj yazılırdı sadece belgesel bölümüne :27:

Bu programı ben de izliyorum.İzlerken ne hayatlar var dediğim bir program.Gözyaşlarına boğulmamak elde değil.Kendimi o kişilerin yerine koyuyorum:KK43:

Bu programı ben de izliyorum.İzlerken ne hayatlar var dediğim bir program.Gözyaşlarına boğulmamak elde değil.Kendimi o kişilerin yerine koyuyorum:KK43:
Sanki hiç yaşlanmayacakmışız gibi yaşıyoruz:(Anne babalar ölene kadar evlatlarının peşinde ama evlatlar anne babalarını evlerinin bir köşesine sığdıramıyor:( Nankör hayat.

Sanki hiç yaşlanmayacakmışız gibi yaşıyoruz:KK43:Anne babalar ölene kadar evlatlarının peşinde ama evlatlar anne babalarını evlerinin bir köşesine sığdıramıyor:KK43: Nankör hayat.

Katılıyorum :( Hayat çok acımasız.

Annem çok seviyor bu programı. Bende seviyorum ama genelde eşini kaybetmiş ya da bir şekilde yalnız kalmış insanlar konu ediliyor ya, içim burkuluyor, ailemi ve kendimi düşünüyorum, bizler ne olacağız kimbilir diyorum. ALLAH bizleri ve kimseyi, kimsesiz bırakmasın.

Back
X