- 1 Temmuz 2016
- 84
- 15
- 3
- 29
Merhaba arkadaşlar Bu ara bir derdim var. Sorunum şu ki son 1 yıldır hem okul dersleri hemde bir sınav dolayısı ile günde 8-9 saat masa başında çalıştım. Sonuç olarak omurgam eğrildi. Hemde dışardan bariz bir şekilde belli oluyor. Sinyalleri zaten ocak gibi vermeye başlamıştı. Bel, sırt ve boyun ağrım dayanılmaz bir hale gelince doktora gittim. (Bu arada o sıralar roaccutane kullanıyordum sanırım onunda etkisi olmuştur bu ağrılara.) Röntgen çekildim ve omurgam hafif eğik çıktı. Doktor bu düzelmez sadece ilerlemesini engellersin dedi D vitamini, egzersiz, kas gevşetici verdi yolladı. Bende vitamini ve kas gevşeticiyi kullandım egzersizleride yapınca geçti sandım ama sadece ağrıyı hissetmemişim iyice ilerledi
Annem babam bile omzunu indir filan diyor ama farkında değilim bir omzum daha dar ve düşük. T-shirt filan giyince bi taraf biraz daha aşağı. Boyun düzleşmem de var ve dik duramıyorum. Aslında küçüklüğümden beri duruş bozukluğum vardı ama lise den beri spor yaptığım için dik duruyordum ve düzgün bir postürüm vardı. Şuan morelim çok bozuk lütfen fikir verin. Böyle bir durum başına gelen varmı? Ne yapmalıyım. Sporla düzelirmi ki?