Omurilik kanal daralması (spinal stenoz) ameliyatı olan var mı

Fadimanaa

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2025
3
1
1
27
IMG_20250716_113906.webp
yaşım 27 omurilik daralması var emar sonuçlarım bu şekilde doktor ameliyat diyor ama korkuyorum 5 aylık bebeğim var. Ameliyat sonrası ağrılarım geçer mi? Ameliyatdan ne kadar sonra normal hayatıma devam edebilirim daha önce bu ameliyatı olanlar yardımcı olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20250716_114038.webp
    IMG_20250716_114038.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 9
Eki Görüntüle 3618023 yaşım 27 omurilik daralması var emar sonuçlarım bu şekilde doktor ameliyat diyor ama korkuyorum 5 aylık bebeğim var. Ameliyat sonrası ağrılarım geçer mi? Ameliyatdan ne kadar sonra normal hayatıma devam edebilirim daha önce bu ameliyatı olanlar yardımcı olabilir mi
vidalama olcak mı platin takılcak mı ki?

kayınvalıdemın hem fıtık hem platındı ben refakatcı olldum evde de ben ılgılendım o yuzden yakinen sahıdım. 3 gun hastanede kaldık ılk 3 gun cok zordu her amelıyatta ılk yurumenın zorlugu olur tabı bı de ılk wc gitme. cokyavas hareket edılıyor :))yanıs hatırlamıyorsam 5 saat surdu odadan cıkıp odaya donmesı. tam amelıyat kac saat bılemıycem uyuyyup uyanmasını da beklemısler cunku. korse taktı otururrken yururken . sadece yatarken cıkardı.15 20 gun kadar. pansuman falan yaptım her gun. (dıkısler alınana kadar )1 hafta gectıgınde artık o kadar canı yanmıyordu yataktan dogrulurken tutmam gerekıyordu ılla. 1 ayın sonunda artık normal yuruyup ev ıslerını yapmaya basladı ondan once de baslayabılırdı ama ben orda kaldıgımdan bıseye dokundurmadım. :) lutfen ılk gun ne kadar yeemek ıstesen de yemek verseler de yeme sındırım bosaltım cok calısmıyor ılk gunler . gazdan bulantıdan rahatsız olma. benım kucucuk operasyonumda bıle ızın vermedıler duz beyaz bı corba ıctım sıkıntı yasamadım. ama kayınvalıdeme nedense herseyı getırdıleer kadın bı de mıde prblemıyle ugrastı.

Back
X