Omuz ve sırt ağrısı

Yengeciz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
774
229
18
34
Kızlar uzun bir süre masa başı çalışmaktan ötürü omuz sırt ve bel ağrıları var omuz da kuluç var fıtıklar var zaten masaj ve hamam düzenli gidiyorum bugün masaj yapan kadın dediki % 90 kadınların omzu ağrır bütün yükümüz omzumuzda olurmuş sizlerin böyle ağrıları var mı sıcak iyi geliyor ama kemiklerimizin bu kadar ağrıması normal mi

Ben de sürekli olarak omuz ve sırt ağrısı yaşıyordum bir şey mi var defalarca doktora gittim daha sonra bir doktor duruş bozuklugundan ve uyuma şeklimden kaynaklı olabilecegini söyledi ,1 ay kadar korse kullandım dik durmak için gerçekten ağrılarım azaldı bir de uyurken böyle bir bacağımı karnıma çekip belim dönük şekilde uyurdum doktorum sağ tarafa dönerek ortopedik yastıkla başını 15 20 cm küçük yastığı da bacak arama alarak uyumamı önerdi gerçekten ikisi de ise yaradı sırtım eğilerek çalışınca ağrıyor ama omuzlarim çok rahatladı

Benim de yastığım ortopedik korsem var ama nefes alamıyorum skolyoz korsesi zaten ama etlerim ağrıyor ya masaj yapılırken bile zor duruyorum kadın bu ağrılardan haftada 2 kere gelen kadınlar var dedi yükü sırtımız taşırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…