Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilgece bende olsam burda ne kufurler ederdim ama Allah gercekten sinamasin. Lutfen burcu icin dua edin. O da normal degil. Agir antideprasanlar kullaniyor yillardir. Mantikli dusunemiyorBirak 2.kadin olsun hayati boyunca hep ah alacak asla ama asla mutlu olmayacak. Kendisi yasayarak ogrensin.. Ama o adamin karisina duyur. Lohusa haliyle yasadigi seylere bak. Beddua etmemek icin zor tutuyorum kendimi..
Adami karisini hicbirseyi tanimiyorum malesef.Adamın karısına söyleyin haberi var mı bu durumdan ?
Aileye acmali miyimBu burcu anlaşılan tüm maaşını adama yediriyor,gidip bi de kredi falan çekmesin şimdi,iyice borca batağa saplanacak
Kesinlikle,madem çok seviyorsun kadını,söyle kurtar bu bataktan...belliki maaş adama gidiyor,belki kredi bile çekti ve sana söyleyemiyor.adam paranın kokusunu almışki duygu sömürüsü yapıyor,resmen kullanıyor kadını.kullanılmak sadece cinsel anlamda olmaz.ben olsam dakika durmaz söylerdim.isterse burcu sonradan bana küssün konuşmasın ama yeterki o bataktan kurtulduğunu bileyimAileye acmali miyim
Ha bu arada bazı insanların mantıkları bazen devre dışı kalır ve yanındakiler onların kurtarıcıları olmalı,o şuan anlamayabilir seni ama ilerde telekkür edecektir.durma söyle ailesineAileye acmali miyim
Karısının ne günahı var lohusa haliyle sütü kesilcek falan.. böyle bi pislikle evli olduğunu bilmeli ama şu an hiç doğru bi zaman değil.. burcunun ailesine söylemesi em doğrusu kızlarını çekip çevirecek olan yine onlarArkadaşını kurtarmak istiyorsan bişeyler yapmalısın. Ve bence en doğrusu Adamın karsına söylemek, tanımıyorsan araştır bul bi şekilde ulaş ve herşeyi söyle
Karısının ne günahı var lohusa haliyle sütü kesilcek falan.. böyle bi pislikle evli olduğunu bilmeli ama şu an hiç doğru bi zaman değil.. burcunun ailesine söylemesi em doğrusu kızlarını çekip çevirecek olan yine onlar
Bilgece bende olsam burda ne kufurler ederdim ama Allah gercekten sinamasin. Lutfen burcu icin dua edin. O da normal degil. Agir antideprasanlar kullaniyor yillardir. Mantikli dusunemiyor
Seni, tavrını, konuşmalarını çok beğendiğimi söylemeden geçemeyeceğim.Tum bunlari konusurken "metres" lafini 500 defa kullaninca ayrilmak icin napayim sence dedi. Tum hatlarini kapat dedim. Is yerine gelir dedi. Kufret polisle tehtit et dedim. Cok agir olur dedi. Kor bicakla adam kesilmez bir anda bitir Burcu aksi halde adam herseyi "kovalanmak istiyor diye anlar" dedim.
Ertesi gun gitmis "arkadas olmaya karar vermisler" Isi insanliga dokuyor sonra burcu. O borclarini odeme derdinde. Bir aile kurtulurmus... "cok kabaran iyilik damarlarin varsa benim isyerinin onunde ayakkabisi olmayan cocuklar var burcu. Onlara yap iyiligini. Sen artik o yolda tekrar arkadas adiyla yuruyemezsin. Agaci yaktin meyve vermesini umma. Bir gun once bu evliligin maddi problemlerinden daha buyuk bir dert vardi. O da sendin. Simdi yapacagin hicbir iyilik laf soz masum yakisik degil" dedim. Anlamiyor.
Konu sahibi burcunun ablası çok dominant burcunun üstünde etkisi büyük demiş.. bence olur faydasıYaşı büyük bir kadın ailesini dinleyeceğini sanmıyorum
Bosuna demiyolar akil yasta degil basta diye35i aştı
Valla ben burcuyu klasik metres olarak goremedim normalde para yer onlar para yedirmezler normal degil diyodum degilmis zaten yillarsa ilac kullanmak ne demek bence ablasinin haberi olmali bu olanlardan ama keske burcu senin soyledigini anlamadan olsa bu is hem o.......sizden kurtulurdu hem de seni suclamazdiAileye acmali miyim
Evet bu konuda ablasi gercekten etkili biri. Ailede konumu agirligi var. Ve sevilen biri burcunun ablasi. Burcuda cok sever.Konu sahibi burcunun ablası çok dominant burcunun üstünde etkisi büyük demiş.. bence olur faydası
Bilgece aileye acmali miyim?Ben burcuya degil aslinda o serefsiz adama beddua etmek istiyorum. Hayvanoglu hayvan. Adam yuz vermese kadin ne yaparsa yapsin yoldan cikmaz.
Allah ikisini de islah etsin. Rabbim kimseyi sasirtmasin. Insallah dogru yolu tez vakitte bulurlar. .
Bilgece aileye acmali miyim?