On Binlerce Öğretmen İşsiz Kalacak

ema1

Hayat, sen plan yaparken başına gelenlerdlr
Pro Üye
10 Ağustos 2009
26.100
18.286
m.haberler.com/on-binlerce-ogretmen-issiz-kalacak-7475920-haberi/
On Binlerce Öğretmen İşsiz Kalacak
Dershanelerin kapatılması ile
kimsenin mağdur edilmeyeceği
vaadinde bulunan MEB, 60 bin
öğretmenden yalnızca 3 bin
121'inin devlet kadrosuna
atanacağını açıkladı.
Beko'da Notebook ve Tabletler
Sinema Biletleri Kazandırıyor
Beko'dan Yapacağınız Alışveriş ile
Sinema Bileti Kazanın
1 Eylül itibariyle kapanacak
dershanelerde işsiz kalacak
öğretmenlerin akıbeti belli oldu.
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), işsiz
kalan 60 bin öğretmenden yalnızca
3 bin 121'inin devlet kadrosuna
atanacağını açıkladı.
MEB'İN ÖĞRETMEN ALACAĞI
BRANŞLAR
93 alanda öğretmen alacak olan
MEB, en fazla 665 kişi ile matematik
alanından alım yapacak. MEB'in
dershane öğretmenlerinden alım
yapacağı branşlar arasında Eğlence
Hizmetleri, Gemi Yapımı / Çelik
Yapımı, Gemi Yapımı / Tekne ve Yat
Yapımı, Makine Teknikeri / Makine
Mode, Matbaa, Pazarlama ve
Perakende ve Hayvan Yetiştiriciliği
gibi dallar da yer alıyor.
MÜLAKAT ŞARTI GETİRİLDİ
MEB, öğretmen alımındaki şartları
da duyurdu. Buna göre, alınacak
öğretmenlerin 6 yıl dershanecilik
yapması gerekiyor. Ayrıca
formasyon belgesi şartı da var.
BAŞVURU TARİHİ
Başvurular 1 Temmuz-1 Ağustos
2015 tarihleri arasında elektronik
ortamda yapılacak. Ön başvurusu
kabul edilenler sözlü mülakata
alınacak.
MÜLAKAT YAPILACAK
Sözlü sınavlar 10-31 Ağustos
tarihleri arasında il millî eğitim
müdürlüklerinin internet
sayfalarında belirtilecek günlerde
yapılacak. Sözlü sınav sonucunda
70 ve üzerinde puan alanlar başarılı
sayılacak. Sınav sonuçları 3 Eylül
2015 tarihinde ilan edilecek.

Bu kadarına şükretsinler bence.. İsterim ki kimse açıkta kalmasın ama bu yapılanı haksız buluyorum. 10 yıl devletin kendi okulunda ücretli öğretmenlik yapanın günahı ne?

dersaneler egitimin ticaretiydi kapatilmasi iyi oldu tabiki.bir kismini milli egitim.alacak digerleride ozel okula donusen dersanelerde gorev yapicak yine.milli egitim mulakati koyduguda cok iyi oldu koyu paralelcileri elesinler bence gitsinler kendi ozel okula donusen kurumlarinda hizmet! vermeye baslasinlar yine...devletin kurumlarina yerlesmesinler sonra kanserli hucre gibi buyuyup tum.yeri ele geciriyorlar nemelazim

dersaneler egitimin ticaretiydi kapatilmasi iyi oldu tabiki.bir kismini milli egitim.alacak digerleride ozel okula donusen dersanelerde gorev yapicak yine.milli egitim mulakati koyduguda cok iyi oldu koyu paralelcileri elesinler bence gitsinler kendi ozel okula donusen kurumlarinda hizmet! vermeye baslasinlar yine...devletin kurumlarina yerlesmesinler sonra kanserli hucre gibi buyuyup tum.yeri ele geciriyorlar nemelazim

İktidar parsellemedi yani kurumları şu anda hı ? :))

İktidar parsellemedi yani kurumları şu anda hı ? :))

peki soylermisin hangi iktidar gelipte parsellemedi kurumlari...hem sunu soliyim akp sirf kendi gorusunden olanlari biryerlere getirmedi.benim kurumumda yonetici pozisyonunda dindar akpli insanlar bir yada ikidir.digerleri cogunluk sol goruste.buna baska yerlerdede gordum.bence senin dedigin kadar yapmadi hukumet

peki soylermisin hangi iktidar gelipte parsellemedi kurumlari...hem sunu soliyim akp sirf kendi gorusunden olanlari biryerlere getirmedi.benim kurumumda yonetici pozisyonunda dindar akpli insanlar bir yada ikidir.digerleri cogunluk sol goruste.buna baska yerlerdede gordum.bence senin dedigin kadar yapmadi hukumet

Eminim hemen hepsi sol gorustedir :)
Arkadasim t.cell'de calisiyor ust duzey tasfiyeleri yapilmaya baslanmis.
Milli egitimde durum alttaki ilisikteki gibidir neyin adaletli kadrolasmasindan bahsediyorsunuz.Milli egitim bakanligi tarihindeki en buyuk kadrolasmasini yapiyor kimse de citini cikartamiyor..Paralel yapi kanserli hucre gibi diyorsunuz ya su anda mudur ve mudur yard.,sube mudurlugu mulakat sorularinin desteklediginiz adamlarin sendikacilarina sorularinin dagitildigini biliyor musunuz? Eee ne farkiniz kaldi paralelden?
-Omo kodrolosmo hop vordo cevabi uzgunum kabul edemiyorum.Akp iktidari oncesi de sendika&mudur sayisal dagilimini da bir arastirirsaniz gorursunuz.

2015-07-04 09.59.35.png
2015-07-04 10.00.29.png
2015-07-04 10.01.25.png

O kanserli hücreler sayesinde bir yerlere gelebildiler.Paralel diye dışladıkları adamlar bir zamanlar dostları idi . Ha doğru o zaman gözlerine perde inmiş de ondan görememişler gerçek yüzlerini :63:

Eminim hemen hepsi sol gorustedir :)
Arkadasim t.cell'de calisiyor ust duzey tasfiyeleri yapilmaya baslanmis.
Milli egitimde durum alttaki ilisikteki gibidir neyin adaletli kadrolasmasindan bahsediyorsunuz.Milli egitim bakanligi tarihindeki en buyuk kadrolasmasini yapiyor kimse de citini cikartamiyor..Paralel yapi kanserli hucre gibi diyorsunuz ya su anda mudur ve mudur yard.,sube mudurlugu mulakat sorularinin desteklediginiz adamlarin sendikacilarina sorularinin dagitildigini biliyor musunuz? Eee ne farkiniz kaldi paralelden?
-Omo kodrolosmo hop vordo cevabi uzgunum kabul edemiyorum.Akp iktidari oncesi de sendika&mudur sayisal dagilimini da bir arastirirsaniz gorursunuz.

Eki Görüntüle 1573411 Eki Görüntüle 1573412 Eki Görüntüle 1573413
ah ah gelde anlat. Sırf malum sendikalı olmayan birine yapılanları çok çok iyi biliyorum. Ayrıca ayağını kaydırmak istediklerini paralelci bunlar diye sürgün ediyorlar .
Ne hale geldi ülke !

O kanserli hücreler sayesinde bir yerlere gelebildiler.Paralel diye dışladıkları adamlar bir zamanlar dostları idi . Ha doğru o zaman gözlerine perde inmiş de ondan görememişler gerçek yüzlerini :63:
yok canım yok,KANDIRILDILAR.:KK59:

Haa aklima gelmisken Turkiye tarihinde (belki dunya da olabilir) bir ilk yine Akp doneminde gerceklesti.
Mudur yardimcilarinin artik sinavla degil de mudurun tavsiyesi uzerine atandigini biliyor muydunuz?
Okul yönetimleri tümüyle iktidar yanlısı 20 yıllık müdürler görevden alındı ve işlerinde gayet iyilerdi bilip şahit oluyoruz malesef

Okul yönetimleri tümüyle iktidar yanlısı 20 yıllık müdürler görevden alındı ve işlerinde gayet iyilerdi bilip şahit oluyoruz malesef
Evet oğlumun okul müdürü ve yardımcıları işlerinde gayet başarılıydı en son son model arabalarla ayrıldılar okuldan!!! Adamlar işi ticarete dökmuştu resmen hep hükümet suçlu torpil var yok sorular sendikalara verildi cemaatinverdigi cvp niye görülmüyor kpss de ayrı Ünv sınavında ayrı onlar çok masum. Şunu söylemeliyim olan cemaatin içinde gerçekten Allah rızası güden insanlara oldu ama kimse cemaat sütten çıkmış ak kaşık dememeli.

Evet oğlumun okul müdürü ve yardımcıları işlerinde gayet başarılıydı en son son model arabalarla ayrıldılar okuldan!!! Adamlar işi ticarete dökmuştu resmen hep hükümet suçlu torpil var yok sorular sendikalara verildi cemaatinverdigi cvp niye görülmüyor kpss de ayrı Ünv sınavında ayrı onlar çok masum. Şunu söylemeliyim olan cemaatin içinde gerçekten Allah rızası güden insanlara oldu ama kimse cemaat sütten çıkmış ak kaşık dememeli.

Yıllardır türkiyenin kaderi okul müdürleri bir şekilde zengin oluyor ben nasıl olduğunu anlayamıyorum?! Çok yakın bir aile dostumuz var okul müdürüydü 3 çocuğu var zor geçiniyordu adam. Ama bir çoğu lüks arabalara biniyor. Sorun akp cemaat chp değil ki. Zihniyet.

X