ön deki iki dişim çürüdü yardım edin ;((

prensesye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
49
16
Meraba arkadaşlar öndeki iki dişim çürüdü fakat doktora gitmeye çok korkuyorum sizce yaptırsam belli olur mu aranızda hic yaptıran var mı??
İnternette gördügüm kadarıyla belli oluyormuş yorumlarda yaptıranlar öyle yazıyor.

Meraba arkadaşlar öndeki iki dişim çürüdü fakat doktora gitmeye çok korkuyorum sizce yaptırsam belli olur mu aranızda hic yaptıran var mı??
İnternette gördügüm kadarıyla belli oluyormuş yorumlarda yaptıranlar öyle yazıyor.
Belli olmaz ama iyi bir doktor bulman lazım. Estetik yapılması lazım benim dolgum var hiç belli olmuyor. Tanıdığım birkaç kişininki belli ama.. Doktor önerisi almaya bak hangi şehirde yaşıyorsun?
Ayrıca korkulacak hiçbir şey yok. Benim de dişçi korkum vardı ben bile yendiysem herkes yener. Gram acı hissetmiyorsun 15 dakikada her şey bitiyor.

korkucak bişey yok emin ol ama doktorunu çok iyi seç sonuçta bu el becerisi birazda bazen bakıyorsunuz adamın bütün dişlerini baştan aşşağı yapıyor kendi doğal dişiymiş gibi duruyor bazende bakıyorsun tek diş yapıyor bütün ağızın görüntüsü değişiyor

geçmiş olsun eğer iyi bir hekim olursa dolgunuzda iyi olur genelde ön dişlere estetik dolgu yapıyorlar.ama iş doktorda ve malzemenin kalitesinde.uzmanlığı restoratif olan bir hekim bulmanız iyi olacaktır.

X