On günlük gebelikte belirti olur mu ?

mellyyboo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
108
80
18
32
Yumurtlamadan 2 gün önce ilişki oldu bugun 9. Gün göğüs uçlarım çok acıyor. Adetten önce de adet belirtim oluyo benim ama adete 15 gün var gebelik belirtisi 10 günde ortaya çıkar mı

Yumurtlamadan 2 gün önce ilişki oldu bugun 9. Gün göğüs uçlarım çok acıyor. Adetten önce de adet belirtim oluyo benim ama adete 15 gün var gebelik belirtisi 10 günde ortaya çıkar mı
Sanmam

Tabiki de olmaz gebelik bile en erken 10 günde daha kanda 14 günde idrarda belli olur biraz psikolojik olabilir sizinki

Adetinize nasıl 15 gün var yumurtlamanız 1 hafta önce olduysa? Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur. Bu arada göğüs ucu hassasiyeti bir belirtidir evet bende olmuştu

Ben yumurtlama günü hamile kaldım ve 5. Günde kasığıma ağrı girdi direk süphelendim bi sonra önemsemedim bi kaç gün sonrada gögüslerim sisti bel ağrım başladı insan kendi vücudunu cok iyi tanırsa anlayabiliyor ben cok erken anlamıştım 15. Günde idrar testim pozitif cıktı 17. Gündede kan testim öyle

Back
X