On haftalik gebelik

hashande

iki adama asik (safer'm)
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
1.133
884
178
Onuncu haftasinda olan arkadaslar neler yasiyosunuz bu hafta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhabalar...

allaha şükür ben çok bir sorun yaşamıyorum.. rabbim nazarlardan saklasın.. yemeklerden tiksinme dışında öyle yoğun bulantılarım, baş dönmelerim, aşırı halsizlik felan da yok.. bu hafta yüzmeye başladığımdan beri de şişkinliklerim azaldı..

bende durum bu şekilde... sizlerde nasıl?

Yemeklerden tiksinme halsizlik bulantim vardi dr ilac verince rahatladim simdi cok iyiyiz allaha sukur

Yemeklerden tiksinme halsizlik bulantim vardi dr ilac verince rahatladim simdi cok iyiyiz allaha sukur

Arkadasim doktor hangi bulanti hapini verdi sana ?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bana da baska bi ilac verdi ama kullanmadim daha zir yiyorum ya hic istah yok

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bulantı, kusma, iştahsızlık, ağızda acı tat, yorgunluk, halsizlik ne ararsan var bende

mide bulantılarım geçen haftalara göre daha iyi ama yine de yemek yiyemiyorum. uyku halim devam ediyor. onun dışında sıkıntı yok şükür.

Bende istahsizlik var halsizlik var zar zor kendime geliyorum 2.ci hamilelligim disari hic cikamiyorum güneşcçok carpiyo

benim mide bulantılarım biraz azaldı gibi gibi. Çok şiddetli değildi hamdolsun zaten ama gayet rahatsız ediciydi. Azalıyor gibi sanırsam. İnşallah öyledir. Birazda uykuya meyilim var bu hafta baya farkettirdi kendini. Başkada bir sıkıntım yok rabbime şükürler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…