on kilo vermek isteyenler

balmmm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
272
40
34
kızlar 60 70 arası 10 kilo vermek isteyenler hadii başlayalım

AS canım isveç diyeti çok verdiriyomş ama bilmyorum ki neyi uygulayyım

Bende vermek istiyorum ama gerçekten birbirini motive eden arkadaşlara ihtiyacım var ne zaman biriyle başlasam hayal kırıklığı yokmu şöyle sonuna kadar gidip bırakmayacak bir arkadaş ben sıvı diyeti yapıyorum çok kilo verdiriyor bi arkadaş bu diyetle ayda 20 kilo vermiş

Bende vermek istiyorum ama gerçekten birbirini motive eden arkadaşlara ihtiyacım var ne zaman biriyle başlasam hayal kırıklığı yokmu şöyle sonuna kadar gidip bırakmayacak bir arkadaş ben sıvı diyeti yapıyorum çok kilo verdiriyor bi arkadaş bu diyetle ayda 20 kilo vermiş
sıvı diyeti nasıl oluyor biraz açar mısın merak ettim canım.

bende 160 65 kiloyum 10 kilo vermek istiyorum 1,5 ay var mezuniyetime biraz olsun zayıflamak istiyorum

merhaba bayanlar isveç diyeti konusunda uyarmam gerekicek bıraktığınızda fena kilo alıyorsunuz almamak için yine diyet sonrası yemenize içmenize çok dikkat etmek gerekiyor.

nasil bir diyet bu sivi diyeti ?

ah benim aslında tam 10 kilo daha vermem gerek ama nasıl olacak bilmiyorum. benim bir grubum var çok şükür iyiyiz ama burdada hareketlilik olursa katılırım buraya da.

Kızlar sıvı diyeti kısaca sabah öğle akşam çiğnenen hiç birşey tüketmiyoruz gün boyunca limonlu su çorba meyva suyu tarzı besleniyoruz cidden çok kilo verdiriyor sağlıksız falan da değil bir nevi detoks yapmak isteyenlere daha çok bilgi verebilirim özetini yazdım şimdilik liste isterseniz verebilirim

Tüm diyetleri denemiş biri olarak söylemem lazım nöral şekilde yemek yemediginiz tüm diyetler geçici çözüm. Kilo vermek uzun soluklu bir süreç. Bunu göze alamiyorsaniz hiç diyet yapmayın, benim gibi diyabet olursunuz....

ne guzel motive edicisiniz..
Siz sağlığınızı kaybetmek pahasına kilo vermek istiyorsanız, tabi ki kendiniz bilirsiniz. Bir gerçekten bahsediyorum, benim yaşadığım durumu kimse yaşamasın diye uyarmak istiyorum, sizin ettiğiniz lafa bakın.... DIYABET hastasıyım, karaciğerim gitti diyorum, siz motive olmaktan bahsediyorsunuz. Pes....

Siz sağlığınızı kaybetmek pahasına kilo vermek istiyorsanız, tabi ki kendiniz bilirsiniz. Bir gerçekten bahsediyorum, benim yaşadığım durumu kimse yaşamasın diye uyarmak istiyorum, sizin ettiğiniz lafa bakın.... DIYABET hastasıyım, karaciğerim gitti diyorum, siz motive olmaktan bahsediyorsunuz. Pes....

sizin karsinizda saglikli diyet uygulayip bir sene icinde 60 kilo veren biri var siz oyle oldunuz diye herkes her kisi oyle olacak degil ya sadece icimden geleni yazdim yapan yapar yapmayan ise yapmaz bu arada gecmis olsun allah beterinden saklasin...

sizin karsinizda saglikli diyet uygulayip bir sene icinde 60 kilo veren biri var siz oyle oldunuz diye herkes her kisi oyle olacak degil ya sadece icimden geleni yazdim yapan yapar yapmayan ise yapmaz bu arada gecmis olsun allah beterinden saklasin...
Tabi ki herkes aynı olacak değil. Sen okuduğunu anlayabilme yeteneğine sahip misin??? Bu topicte İsveç diyeti, sıvı diyeti gibi yanlış yöntemlerden bahsedildigi için "dikkat edin arkadaşlar" dedim. Diyet yapmayın boşuna, kilo veremezsiniz demedim. Beynini calistirabilirsen anlarsın. Gece gece deli midir nedir.
Terbiyesiz, Allah beterinden saklasin diyip, üç nokta koyuyor bir de

Tabi ki herkes aynı olacak değil. Sen okuduğunu anlayabilme yeteneğine sahip misin??? Bu topicte İsveç diyeti, sıvı diyeti gibi yanlış yöntemlerden bahsedildigi için "dikkat edin arkadaşlar" dedim. Diyet yapmayın boşuna, kilo veremezsiniz demedim. Beynini calistirabilirsen anlarsın. Gece gece deli midir nedir.
Terbiyesiz, Allah beterinden saklasin diyip, üç nokta koyuyor bir de

sen oncelikle terbiyeni takil ve terbiyeli konusmasini ogren..

X