Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slm canım.nasıl bir diyet uygulayacaksın peki?kızlar 60 70 arası 10 kilo vermek isteyenler hadii başlayalım
Biz karbonhidrat diyeti uyguluyoruz canım.tavsiye ederim. Bir araştır.AS canım isveç diyeti çok verdiriyomş ama bilmyorum ki neyi uygulayyım
Verdik.yalnız alıntılayarak yazmazsan belki görmem mesajını.yeni üye sandım seni ama değilmişsin.bakayım canm verebildinizmi
sıvı diyeti nasıl oluyor biraz açar mısın merak ettim canım.Bende vermek istiyorum ama gerçekten birbirini motive eden arkadaşlara ihtiyacım var ne zaman biriyle başlasam hayal kırıklığı yokmu şöyle sonuna kadar gidip bırakmayacak bir arkadaş ben sıvı diyeti yapıyorum çok kilo verdiriyor bi arkadaş bu diyetle ayda 20 kilo vermiş
Bende vermek istiyorum ama gerçekten birbirini motive eden arkadaşlara ihtiyacım var ne zaman biriyle başlasam hayal kırıklığı yokmu şöyle sonuna kadar gidip bırakmayacak bir arkadaş ben sıvı diyeti yapıyorum çok kilo verdiriyor bi arkadaş bu diyetle ayda 20 kilo vermiş
Tüm diyetleri denemiş biri olarak söylemem lazım nöral şekilde yemek yemediginiz tüm diyetler geçici çözüm. Kilo vermek uzun soluklu bir süreç. Bunu göze alamiyorsaniz hiç diyet yapmayın, benim gibi diyabet olursunuz....
Siz sağlığınızı kaybetmek pahasına kilo vermek istiyorsanız, tabi ki kendiniz bilirsiniz. Bir gerçekten bahsediyorum, benim yaşadığım durumu kimse yaşamasın diye uyarmak istiyorum, sizin ettiğiniz lafa bakın.... DIYABET hastasıyım, karaciğerim gitti diyorum, siz motive olmaktan bahsediyorsunuz. Pes....ne guzel motive edicisiniz..
Siz sağlığınızı kaybetmek pahasına kilo vermek istiyorsanız, tabi ki kendiniz bilirsiniz. Bir gerçekten bahsediyorum, benim yaşadığım durumu kimse yaşamasın diye uyarmak istiyorum, sizin ettiğiniz lafa bakın.... DIYABET hastasıyım, karaciğerim gitti diyorum, siz motive olmaktan bahsediyorsunuz. Pes....
Tabi ki herkes aynı olacak değil. Sen okuduğunu anlayabilme yeteneğine sahip misin??? Bu topicte İsveç diyeti, sıvı diyeti gibi yanlış yöntemlerden bahsedildigi için "dikkat edin arkadaşlar" dedim. Diyet yapmayın boşuna, kilo veremezsiniz demedim. Beynini calistirabilirsen anlarsın. Gece gece deli midir nedir.sizin karsinizda saglikli diyet uygulayip bir sene icinde 60 kilo veren biri var siz oyle oldunuz diye herkes her kisi oyle olacak degil ya sadece icimden geleni yazdim yapan yapar yapmayan ise yapmaz bu arada gecmis olsun allah beterinden saklasin...
Tabi ki herkes aynı olacak değil. Sen okuduğunu anlayabilme yeteneğine sahip misin??? Bu topicte İsveç diyeti, sıvı diyeti gibi yanlış yöntemlerden bahsedildigi için "dikkat edin arkadaşlar" dedim. Diyet yapmayın boşuna, kilo veremezsiniz demedim. Beynini calistirabilirsen anlarsın. Gece gece deli midir nedir.
Terbiyesiz, Allah beterinden saklasin diyip, üç nokta koyuyor bir de