• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ön koltuğa oturan kız kardeş

Yaşi küçukse aklinca görumcelik yapiyor sana bosver. Evlenince sen oturursun
Bide iyi tarafindan bak seni gelin olarak goruyor kabul görmUşsun onun gözünde :))

Bunu dert edenlere hep: Ön koltuk arka koltuklardan dahami cabuk variyor gidiceginiz yere? Diyesim geliyor.

Bosver, baska derdinmi yokta buna taktin.

Bizim ülkenin başına ne geliyosa bu koltuk sevdasından geliyor.

arkadaşlar araba koltuğu basit bir örnek. Önemli olmadığını zaten başta ben de belirttim. Kendisini çok iyi tanımadığım için kasıtlı olup olmadığını bilmiyorum, ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıkarabilecek düşüncesizce hareketler olur mu bunu düşünüyorum aslında.

acaba diyorum yabanca ülkelerde de bu koltuk sevdası var mı? onlarda da böyle ego savaşları oluyor mu?

bir siyasetçilerde ki bir de gelin-kaynana arasında ki şu koltuk sevdası ülkeyi mahvetti ya :KK70:

:KK48::KK48: bizim ailede on koltukcu hep benim..
Arabaya kim de binse benden yasca cok cok buyuk de olsa hep arkaya gecip on koltugu bana birakiyorlar..
Alistik simdi kendi ailemize tabi ele karisinca bi garip olucam...

kaRdelense kaRdelense iki ihtimal var..
Ya ben gibi ailesi tarafindan simartilmis alistirilmis...
Ya da baya abimin yanina ben oturcam patlamasi yasayip egosunu tatmin etmeye calisiyor..
Ne hikmetse ben insanlardan cabucak soguyorum..
Bunun icin sogunmaz da birebir o ortami siz yasadiniz..
Azcik laf sokusturma veya ustunluk cabasinda bulunduysa baya gorumcelik iste:KK53:

Arabada başka arkadaşlarınız var mıydı bilmiyorum eğer varsa onların yanında rahat edemem düşüncesiyle ön koltuğa oturmuş olabilir...

Sen hiç bu pota girme bence erkek arkadaşının düşünüp seni öne oturması lazımdı.
Benim kv bile asla öne oturmaz ben bineceksem kendisi saygısından arkaya geçer. Bu da eşimin davranışlarından kaynaklı bence.

Arkadaşların senin kafanı karıştırmak istemişler ve başarmışlar da. Kusura bakılmasın ama gülünç bişey bu ön koltuk olayı.

Birincisi sen şu anda bu adamın eşi değil, sevgilisisin. Koltuk mevuzusu yapma niyetin varsa evliliğe sakla bence.
İkincisi, kardeşi misafir, belli ki ayda yılda bir gelen bi tip. Ne var otursun yani ne olacak? Bence araba koltuğunu bile ego savaşına çeviren insanlar boş insanlar yani, hayatlarında başka bişey yok herhalde koltuk savaşı yapmaktan başka. Koltukla ego tatmin edecek kadar vahim mi durum yani? Hiç kafana takma. Ayrıca bana her zaman arka koltuk daha çekici gelmiştir, özel şoförü olanlar falan da hep arkaya oturur, bana hep onları hatırlatır ve gülümsetir.

:KK48::KK48: bizim ailede on koltukcu hep benim..
Arabaya kim de binse benden yasca cok cok buyuk de olsa hep arkaya gecip on koltugu bana birakiyorlar..
Alistik simdi kendi ailemize tabi ele karisinca bi garip olucam...

kaRdelense kaRdelense iki ihtimal var..
Ya ben gibi ailesi tarafindan simartilmis alistirilmis...
Ya da baya abimin yanina ben oturcam patlamasi yasayip egosunu tatmin etmeye calisiyor..
Ne hikmetse ben insanlardan cabucak soguyorum..
Bunun icin sogunmaz da birebir o ortami siz yasadiniz..
Azcik laf sokusturma veya ustunluk cabasinda bulunduysa baya gorumcelik iste:KK53:

daha önce de aynı arabada gitiik sen otur abla falan derdi. Ben de ona lütfen sen otur derdim. Bu defa bi baktım hooop oturmuş.Çok soğumadım büyütmedim ama laf sokmaz mıyım canım soktum tabii:KK49::KK49:

kızlar merhaba;
önemsiz küçük bir konum var o_O sadece fikirlerinizi merak ettim,ben nötrüm bu konuda bir şey hissetmedim yani. erkek arkadaşımın kız kardeşi şehir dışında yaşıyor.ikimizden de küçük yaş olarak. bir hafta sonu yanına geldiğinde dışarı yemeğe gittik bir kaç arkadaşımızla. Aşağıya indik,o benden önce ön koltuğa oturmuştu.Yemek yedik,arabaya geçtik yine öne oturdu.Bizimle gelen arkadaşlar öne neden sen oturmadın diyince aklıma takıldı aslında.Dert edilecek bir şey değil, önemsiz ama sadece merak ettim teşekkürler :KK54::KK54:

aman abartılacak bişey yok öne oturma hobisi var anlaşılan kendini önemli hissediyo demek öne oturunca cocuk işte bosver :)

Ben çiftleri ayıracak tüm hareketleri görgüsüzlük olarak nitelendiriyorum. Ayrı yatakta yatırmak, yemekte uzağa oturtmak, arabada yan yana oturtmamak gibi şeyler.
Karı koca veya çiftler bence arabada yan yana oturmalı. Arabada öne sen otur lafını gönülden diyecek tek kişi annedir o da kendi öz çocuğuna, hevesini alsın, hoşuna gitsin diyedir. Yani anne geç otur derse yanına oturulabilecek kişi sadece babadır. Önde anne baba hariç (onlar da istiyorsa tabi) kimseyi ayrı oturtmak kimseye düşmez. Yanımda şöförün eşi varken asla yan koltuğa oturmam, oturmamışımdır. Böyle şımarıklıklara gelemem.
Ben olsam 'hayırdır la gardaş' demiştim o kardeşe.

kızlar merhaba;
önemsiz küçük bir konum var o_O sadece fikirlerinizi merak ettim,ben nötrüm bu konuda bir şey hissetmedim yani. erkek arkadaşımın kız kardeşi şehir dışında yaşıyor.ikimizden de küçük yaş olarak. bir hafta sonu yanına geldiğinde dışarı yemeğe gittik bir kaç arkadaşımızla. Aşağıya indik,o benden önce ön koltuğa oturmuştu.Yemek yedik,arabaya geçtik yine öne oturdu.Bizimle gelen arkadaşlar öne neden sen oturmadın diyince aklıma takıldı aslında.Dert edilecek bir şey değil, önemsiz ama sadece merak ettim teşekkürler :KK54::KK54:

daha evli değilsiniz evlenince ön koltuğun tapusunu almış olursun merak etme:) benim kayınvalide de arkadaşken öne otururdu bişey demezdim evlenince kendiliğinden arkaya geçmeye başladı

daha önce de aynı arabada gitiik sen otur abla falan derdi. Ben de ona lütfen sen otur derdim. Bu defa bi baktım hooop oturmuş.Çok soğumadım büyütmedim ama laf sokmaz mıyım canım soktum tabii:KK49::KK49:
Hmmm e o zaman durum aliskanlik yuzunden fln degil madem oyle..
Sen otur dedigi zamanlarda sadece ucunuzmuydunuz peki..
Arkadaslarla ciktik demissiniz ya acaba baskalarinin yaninda mi seni eziklemeye calisti..
Birde durup durup artik gorumcelik yapasi gelmis de olabilir:KK53:

Hmmm e o zaman durum aliskanlik yuzunden fln degil madem oyle..
Sen otur dedigi zamanlarda sadece ucunuzmuydunuz peki..
Arkadaslarla ciktik demissiniz ya acaba baskalarinin yaninda mi seni eziklemeye calisti..
Birde durup durup artik gorumcelik yapasi gelmis de olabilir:KK53:

yani şöyle söyleyeyim çok sık görüşemiyoruz.3-4 kez ancak aynı arabaya binmişliğimiz vardı. daha önce yine bu arkadaşlarla buluştuğumuz da olmuştu(arkadaşlarımız kız ve kendisinin de muhabbeti var) .daha önceleri aramızda sen otur yok sen otur tarzında konuşma geçerken bu defa arabaya doğru koşarak gitti nedense

yani şöyle söyleyeyim çok sık görüşemiyoruz.3-4 kez ancak aynı arabaya binmişliğimiz vardı. daha önce yine bu arkadaşlarla buluştuğumuz da olmuştu(arkadaşlarımız kız ve kendisinin de muhabbeti var) .daha önceleri aramızda sen otur yok sen otur tarzında konuşma geçerken bu defa arabaya doğru koşarak gitti nedense
eee daha önceki muhabbette sen öne oturtmuşsun,bu defa da kendisi oturmuş.problem ne,ayrıca arkadaki diğer kişiler senin arkadaşın,tanışık olsalar bile arkadaşlarınla oturmak sana düşer.

yani şöyle söyleyeyim çok sık görüşemiyoruz.3-4 kez ancak aynı arabaya binmişliğimiz vardı. daha önce yine bu arkadaşlarla buluştuğumuz da olmuştu(arkadaşlarımız kız ve kendisinin de muhabbeti var) .daha önceleri aramızda sen otur yok sen otur tarzında konuşma geçerken bu defa arabaya doğru koşarak gitti nedense [/QUOTE]

Belki dusunememistir dicektim de tam yazinin sonuna geldi "aaaa" dedim:KK48:
Siz bi gozlemleyin o zaman bundan sonra..
Hemen sogumayin ben gibi de bi bakin davranislarina..
Zaten belli eder kendini...
Yavas yavas ejderha uyaniyor gibi gibi:KK70:

ön koltuk hep iyi sanardım... atandım arabayla bir yere gidilmesi gerekti. müdür şoför abi felan var. bende müdür öne oturacak diye bekliyorum. o gidip sağ arkaya oturmaz mı :KK57: çok şaşırdım:KK53:. evde babama sordum galiba :KK45:. sonrada protokol kurallarını okuyunca sağ arka koltuğun daha değerli olduğunu anladım...

takılma:KK45:.

Back
X