- 20 Kasım 2018
- 11.544
- 41.359
- 598
- 35
- Konu Sahibi Free Women
1 saat süren birleşme değil, önsevişme dahil süre sanırım. Öyle mi konu sahibi?Eşim 1 saat kimse bosalmadan okadar zaman surduremez diyor
Öyleyse 1 saat olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 saat süren birleşme değil, önsevişme dahil süre sanırım. Öyle mi konu sahibi?Eşim 1 saat kimse bosalmadan okadar zaman surduremez diyor
Oluyomus demekkiKişiye göre durum değişebilir mi acaba ☺
Olabilir aslında denemekte fayda varNormal mesajlaşmaktan bahsetmiyorum zaten.
Tahrik edici, uyarıcı, adamı gaza getirici içeriklerHatta belki adamı heyecanlandıracak fotoğraflar. Gün içinde tahrik olması gece eve gelince de heyecanlı olmasını sağlar, gaza getirir. Hatta akşam neler yapacağınızı bile yazabilirsiniz.
Kendi isteğinizle yapıyorsanız sorun yok, o zaman karşılığını size yapsın diyemem.
Ama anlıyorum sizi, sizin de farklı istekleriniz meraklarınız var. Yapacak bir şey yok eşinizle güzel güzel konuşup ikna etmek dışında. Sıkılır insan ya![]()
Farklı şeyleri derken mesela neler istiyorsunBilmem gün içinde pek mesajlaşmayız. Ben kendi isteğimle yapıyorum eşim beklemiyo öyle bişey. Farklı şeyler istiyorum ama olmayooo![]()
Hap map alıyorsa neden olmasinEşim 1 saat kimse bosalmadan okadar zaman surduremez diyor
Sizin sorduğunuz neydi on sevişme süresi mi birleşme mi? Birleşme dahil tabi ki 1 saat1 saat süren birleşme değil, önsevişme dahil süre sanırım. Öyle mi konu sahibi?
Öyleyse 1 saat olur.
Ben değil ayol bir saat olmaz diyen üye sanırım sadece birleşme sandığı için öyle dedi dedim.Sizin sorduğunuz neydi on sevişme süresi mi birleşme mi? Birleşme dahil tabi ki 1 saat
Bence bu bizim şanssızlığımızBizimkine kalsa her gece istediği için tahrik sorunumuz olmuyorOral konusunda pek anlaşamıyoruz. Ben ona severek yapıyorum ama çok nadir de olsa eşim bana yaptığında istemeyerek yaptığını farkettim o yüzden artık istemiyorum. Ama sanırım erkeklerin geneli kadınlara oral yapmaktan pek hoşlanmıyor
Eşim işi gereği çok sık telefonla konuşuyor bazen biri aradığında sırlaşıp kucagına oturuyorum, ufak tefek dokunuşlar, boynunu falan emiyorum bu onu çok tahrik ediyor telefonu kapatınca anında üstümde böyle bir şey deneyebilirsiniz![]()
Orası kesin ya şans olsaBence bu bizim şanssızlığımızyapan yapiyo inan. Telefonla konuşurken sirnasmak güzel bence de. Tuttum bu fikri 🖒
HahahaAslında yapmasa bundan da şikayetçi olurum diyorum ama ne bileyim pek etkilemiyor beni
Hahahaa yapmasa asıl o zaman etkilenirdinHahahaAslında yapmasa bundan da şikayetçi olurum diyorum ama ne bileyim pek etkilemiyor beni
Düşününce öyle de kıymetini bileyim en iyisi herkes yaptırmak için uğraşıyormusHahahaa yapmasa asıl o zaman etkilenirdinaman biz de çok fenayız adamlar ne yapsa yaranamaz
![]()
Benim esim de ilk defa bugün yaptı reddettim yanlis mi yaptim kiAy keşke benim eşim de oral yapmasa o kadar sevmiyorum ki bir an önce bitsin istiyorum yaparken
Sevmediğiniz bir şeyi yapmak, yaptırmak zorunda değilsiniz. Ama bu tip konularda iki taraf da biraz birbirinin gönlünü yapmalı diye düşünüyorum ben.Benim esim de ilk defa bugün yaptı reddettim yanlis mi yaptim kibende hic sevmiyorumm
Benimkinin canı hep istiyor sevmiyorum değilde çok etkilemiyor altında farklı sebepler var aslındaBenim eşim de canı isterse yapıyor çok güzel org oluyorum. reddetmeyin bence ilişkiden önce yıkayın temiz tutun