Ön yargı

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
Merhabalar herkese , Hayırlı bayramlar benim sorunum hemen hemen bazı dönemler çevreden duyduğum Ahu çok havalı lafı , ben öyle bir insan olmadığımı düşünüyorum yakınımdaki kişilere gayet samimiyim ama etraftan duydukça kafaya takıyorum ister istemez sizce sorun benim ile mi alakalı nerde yanlış yapıyor olabilirim ?

Merhabalar herkese , Hayırlı bayramlar benim sorunum hemen hemen bazı dönemler çevreden duyduğum Ahu çok havalı lafı , ben öyle bir insan olmadığımı düşünüyorum yakınımdaki kişilere gayet samimiyim ama etraftan duydukça kafaya takıyorum ister istemez sizce sorun benim ile mi alakalı nerde yanlış yapıyor olabilirim ?
Niye takiyosun ki? Ben de bunu anlamiyorum valla 🥲 Hadi bunu dusunuyolar diyelim, ne cüretle kulağına gelecek kadar konusulabiliyor?

Niye takiyosun ki? Ben de bunu anlamiyorum valla 🥲 Hadi bunu dusunuyolar diyelim, ne cüretle kulağına gelecek kadar konusulabiliyor?
Evet konuşuluyorlar bugün de kuzenim tekrar söyledi işte Ahuu baya burnu havada biri diye

Evet konuşuluyorlar bugün de kuzenim tekrar söyledi işte Ahuu baya burnu havada biri diye
Herkes haddini bilsin bence. Kuzeninin gelip sana yetiştirmesi de çirkin, ne münasebet.
Nasıl rahat hissediyorsan öyle ol, isteyen istediğini düşünsün.

her söyleneni ve her söyleyeni bu kadar önemseyip kafaya takmayın derim siz kendinizi nasıl rahat mutlu hissediyorsanız öyle devam, samimi davransanız o kişiler belki ıy yılışık diyeceklerdi;)

her söyleneni ve her söyleyeni bu kadar önemseyip kafaya takmayın derim siz kendinizi nasıl rahat mutlu hissediyorsanız öyle devam, samimi davransanız o kişiler belki ıy yılışık diyeceklerdi:KK66:
Haklısınız bunu söyleyenlerde uzaktan yılan akrabalarım onları sevmiyorum çünkü onlarda beni sevmiyor böyle düşünmeleri normal sanırım

E oyle dusunsunler, luzumsuz insanlar elenir boylece. Sizi gercekten tanimak isteyenler zaten gercek karakterinizi gorur zamanla. Ha bence havali olmak da cok guzel ama siz oyle degilim dediginiz icin yazdim ☺️

Siz x kişisi ezik diyor musunuz?
Herkesin bir tarzı var. Siz kendinizi değiştiremez siniz sadece size laf taşıyanla mesafe koyabilirsiniz

Boşver havalı görünmek iyidir
Bu arada bence de özgüven sahibi birisiniz.

E ne var bunda? Havalı görünmenin neresi kötü?
Çok havalıyım bu yüzden ulaşılmaz görünüyorum ve yalnızım. İnsanlar genellikle kadınlar hep arkamdan konuşuyor. Bu yüzden de arkadaşım az. Havalı göründüğüm için bütün problemlerim :/ Keşke ben de yurdum insanı gibi olabilsem ama büyük havalılık büyük sorumluluk getiriyor.

Çok havalıyım bu yüzden ulaşılmaz görünüyorum ve yalnızım. İnsanlar genellikle kadınlar hep arkamdan konuşuyor. Bu yüzden de arkadaşım az. Havalı göründüğüm için bütün problemlerim :/ Keşke ben de yurdum insanı gibi olabilsem ama büyük havalılık büyük sorumluluk getiriyor.
Gerçek mi ?

Back
X