Tüm yazdıklarınıza bakarak : Hamile değilsiniz .Arkadaşlar tüm 3 defa farklı yerlerde gebelik testi yaptırdım hepsi negatif ultrasona da girdim o da negatif adette oldum normalden çok az oldum sırf bunun yüzünden hamile olduğumu düşünüyorum kasıklarımda ve göğüslerm de bıçak sapmalar gibi batma oluyor. Acaba kanda çıkmayan gebelik gibi bir durum olabilir mi ?! Ön yargıyla yaklaşmayın lütfen 2 aydır psikolojim bozuldu
Değilsin kesine kesinArkadaşlar tüm 3 defa farklı yerlerde gebelik testi yaptırdım hepsi negatif ultrasona da girdim o da negatif adette oldum normalden çok az oldum sırf bunun yüzünden hamile olduğumu düşünüyorum kasıklarımda ve göğüslerm de bıçak sapmalar gibi batma oluyor. Acaba kanda çıkmayan gebelik gibi bir durum olabilir mi ?! Ön yargıyla yaklaşmayın lütfen 2 aydır psikolojim bozuldu
Hamile olmadığına inanman için vahiy gelmesini falan mı bekliyosun ?Arkadaşlar tüm 3 defa farklı yerlerde gebelik testi yaptırdım hepsi negatif ultrasona da girdim o da negatif adette oldum normalden çok az oldum sırf bunun yüzünden hamile olduğumu düşünüyorum kasıklarımda ve göğüslerm de bıçak sapmalar gibi batma oluyor. Acaba kanda çıkmayan gebelik gibi bir durum olabilir mi ?! Ön yargıyla yaklaşmayın lütfen 2 aydır psikolojim bozuldu
olmaz hamile olsan muhakkak kanda cikarAsıl sorum kanda çıkmayan gebelik olabilir miydi doktorun baktığı ultrason makinesi çok dandik duruyordu
Hamile değilsiniz. Size tavsiyem bilinçlenmeden sevişmeyin, özellikle de ruh sağlığınız için.Asıl sorum kanda çıkmayan gebelik olabilir miydi doktorun baktığı ultrason makinesi çok dandik duruyordu
Üzgünüm ama hamile değilsin lütfen artık İnan hamile olsan kesinlikle kanda çıkar değerlerin yükselir , kanda yok ultrasonda yok , hamilelik nasıl birşey bilmiyorsun sanırım o yüzden halen hamile miyim diye soruyorsun psikolojini de kendi kendine bozuyorsun hamile değilsin inan ve artık psikolojini bozma .kasık batması çok oluyor demişsin vs ,benimde kasık sancısı yüzünden acillik olduğum durumlar oldu ama hamile değilim .Eğer hamilelik istiyorsan allahım inşallah nasip ederAsıl sorum kanda çıkmayan gebelik olabilir miydi doktorun baktığı ultrason makinesi çok dandik duruyordu
Kıdının dışmını yını kıdın
Çok komikArada kafa Mr girin ..Bakın bakalım orada olması gereken organ hala mevcutmuymus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?