On yargisiz yazın lütfen

Gizlikahraman112

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
24
8
1
25
Bugün sevgilimle cinsel ilişki yaşadım ve prezervatif kulandik ama prezervatiften benden hiç bir zaman gelemeyecek olan beyaz bı sıvı geldi ve bu ondan mı benden mi emin değiliz prezervatif te yırtık delik yoktu ama benden hiç böyle bı beyaz ve erkek spermi benzeri sıvı gelmemisti sizce sorun ne hamile kalma ihtimalim kaç ? Prezervatifin aldindan sızmış olabilir mi onun spermi ?

Ben şimdi anlamadım. Prezervatifin içinden çıkan sıvı vajina bölgenize mi damladı ? yoksa prezervatif varken boşalma gerçekleşti ardından ayağa kalktığınızda bahsettiğiniz sıvı mı aktı vajinanızdan ?

Eğer bu sıvı çok değilse sizden de gelmiş olabilir. Bu kez bu ilişkide belki fazla zevk almışsınızdır :)

Eğer sıvı gerçekten erkek arkadaşınıza aitse prezervatifin altından taşmış dahi olsa hamile kalacağınızı düşünmüyorum. Boşalma ile birlikte içeride spermin ileriye doğru bir yol kat etmesi gerekiyor, ayrıca spermler hareket ile rahme kadar yüzmesi gerekiyor biliyorsunuz. vajina da kenarlara bulaştiysa bence birşey olmaz.

Ama yine de emin olmak için yumurtlama dönemnde misiniz acaba onu bilmek gerek. Sen son ne zaman adet oldunuz ? ve adet dmgünz nedir ? yani kaç günde bir adet olursunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…