Hamilelik paranoyası (Korunduk)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konudan midem bulandı yemin ediyorum. Bunun gibi sorumsuzlar yüzünden bu dünyada ne hiv biter ne hpv. Ondan sonra kadınların başı yanıyor işte, rahim ağzı kanseri mi oldum, hastalık mı kaptım diye. Erkeğe bir şey olduğu yok. Beddua etmekten başka bir şey yapamıyorum.

Her şeyin yeri, zamanı ve usulü var. sen daha geçen gün hiç tanımadığın birine o.ral yapıp da hayat kadını muamelesi görmedin mi? bu ne gurursuz, bu ne düşük seviyeli bir yaşam. insan ilişki yaşayacağı kişiyi tanır, sever, hasta mı sağlıklı mı bilir öğrenir. sen muhtemelen internetten tanışıp tanışıp sevişiyorsun. kim olduğu belli değil. kendin de zaten muhtemelen hastalık kapmışsın ki kasıkların sızlıyor. kesin cinsel bir hastalık vardır sende. erkeklerin de canına minnet. bedava seks. sen et, onlar kasap. neyini savunuyorsun bu hayatının?

gören de tek eşlisin ve sevgilinle sevişiyorsun sanır. ayrı ayrı erkeklerle ilgili tüm başlıkların. kimin kim olduğu belli değil. bunun nesi normal? ülke cinsel hastalıktan geçilmiyor sizin yüzünüzden. yürüyen virüs gibisiniz. hayır canım bu medeniyet değil. kedi köpek bile cinsellik için çaba sarf ediyor, eşini seçiyor. sizin gibi iki gün sohbet edip üçüncü gün yatağa girmiyor.
Böyleyseniz olmamış, gerçekten ne gebelikten nede hivden korkmuyorsunuz. Korksanız bu durumda olmazsınız.

hiv testi. hiv prezervatifle bulaşması sıfır ihtimal. kendisi korunmadan istedi hatta ben aldırdım kendisine

HIV riskin varsa neden milletin basini yakiyorsun? Bu toplumda ne gerizekalilar var Yarab, diger insan da HIV olup olebilir farkinda misin, hala gebelik yazmissin. HIVyi nerden bulup riske girdin ayrica bence sen kimseyle iliskide falan bulunma genel olarak.

Konudan midem bulandı yemin ediyorum. Bunun gibi sorumsuzlar yüzünden bu dünyada ne hiv biter ne hpv. Ondan sonra kadınların başı yanıyor işte, rahim ağzı kanseri mi oldum, hastalık mı kaptım diye. Erkeğe bir şey olduğu yok. Beddua etmekten başka bir şey yapamıyorum.

Boyle tipler iste sorumsuz, beyinsiz her turlu hastaligi ordan oraya tasiyor ciftlesme askiyla. Valla ciftlesme yazdim, gayet beyinsiz bir sekilde yataga giricem diye diger insanlarin hayatlarini tehlikeye atmaya ciftlesme derim ancak.

HPV ile karıştırıyor olmayasınız? çünkü HIV'den tek korunma yöntemi zaten bu.
Evet evet ben karıştırdım hiv bana göre daha kötü ama böyle bir şüphe ile keşke bu işlere kalkışılmasa ve kimsenin geleceği sağlığı çöpe atılmasa .hpv preservatifde olsa korumuyor.

Hiv şüpheniz varken ilişkiye girmeseniz olmuyor mu acaba? Neyin acelesi bu ya? Sevişmeyince ölüyor muyuz?
Konudaki gebelik şüphesi Hiv'in yanında solda sıfır kalır. Siz bence odak noktanızı değiştirin. Her konunuz apayrı saçmalıklar silsilesi resmen.

o da cinsel olarak aktif biriydi duygusal birşey yoktu aramızda. oral ilişki oldu sadece. ilişkiden sonra kendisi geçmişte hiv pozitif biri ile görüştüğünü ve 1 hafta sonra test verdiğinde negatif olduğunu söylemişti ancak tekrar test vermemişti. bende bu nedenle o oral ilişkiden 4 hafta test verdim, negatif geldi ancak doktorum 4 haftada doğru sonucun çıkmayacağını ve 3 ay sonra tekrar kontrole gelmemi söyledi.

Eee boyle bir tiple ne isin var? Adam sana acikca AIDSle temasin oldu demis oyle ya da boyle, kacacaktin. Hic mi caninin degeri yok, hic mi kendine saygin yok? Ciftlesicem diye olmeye deger mi gercekten??? Bu forumun en beyinsiz uyesi yaziyorum her gelene, insanlarin salaklikta hicbir siniri yok gercekten.

partnerinizde olmadığını nasıl biliyorsunuz?

ben soruma yanıt alamadım ama varmak istediğim noktaya kendim varayım.
cinsel olarak aktif olmak, kimsenin ne diyeceğini umursamayacak bir mental şemaya erişip kendi seçtiği partnerleri ile cinsel ilişkiye girmek ya da cinsel ihtiyaçlarını giderdiğinden ötürü kimseye hesap vermemek değildir sadece. aynı zamanda yapmış olduğunuz bu hamleden ötürü psikolojik ve fiziksel olarak da sorumluluk alabilmeyi gerektiriyor. bedenini anlamalı, hakkında derinlemesine bilgi sahibi olmalı, bedenine saygı duymalı ve aynı ölçüde davranan partnerler seçebilmelisin.
senin burada yazdıklarından bedenin, bilhassa cinsel sağlığın hakkında çok fazla bilgi sahibi olmadığını görüyorum ve bu durum maalesef bazı noktalarda ansiyeteye sevk ediyor seni. her şeyden önce hiçbir erkekle yaşayacağın yakınlaşma senin günler boyunca yaşayacağın bu ruhsal duruma değecek kadar mental ve fiziksel olarak tatmin edici değil. eğer günler boyu bunu yaşayacaksan hiç yeltenmesen iyi edersin. üreme organların, hijyeni ve sağlığı üzerinde daha fazla bilgi sahibi olmalısın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X