• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

On yaş adet boy uzama

alevyag

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
6
Merhaba kızım on yaşında adet oldu 1.48 di boyu şimdi onbir buçuk yaşında ve 1.55 şuan boyu. Nette sürekli boyu adetten sonra uzamaz yazıyor ben şuan da korkuyorum açıkçası yedi cm uzadı ama bundan sonra hedef boyu olmasa da en azından 1.60 olur mu bu durumu daha önce yaşayan anneler oldumu acaba ..benim ve eşimin boyu uzun

Zamanında erken adet olduğumu düşündükleri için annem babam çok doktor gezdirdi bana oradan hatırladıklarım ile yazayım. Öncelikle el bilek filmi lazım, çekilmediyse çektirin oradan daha uzamaya payı olup olmadığı anlaşılıyor. Çektirdiyseniz ve kemikler artık kapandıysa çok bir uzama beklemek doğru olmaz. Ben 11 yaşında olmuştum 10 cm uzadım adetten sonra, doktorlar da adetten sonra ortalama 10 cmlik bir uzama bekliyordu diye hatırlıyorum yani bir 3-4 cm daha uzama olabilir.

Şuanda plakları kapanmamistir daha plaklar açık olduğu sürece uzar. Vücut esneme hareketleri iyi gelebilir. Yüzmeye giderse destekler. Birde kan testi yaptırın. Benim oğlum 10 yaşında girdi . Bu dönemde demiri ve d vit çok düşüyor vücut çok fazla harcıyormus. Folik asit, magnezyum,d vit ve demir. Boy uzaması etkili. Mesela bize doktor bir sene boyunca d vit kullanmasını söyledi. Haftada bir hap olanlardan kullanıyor. Geçen senede bir sene kullandı yaklaşık 3ay tam kullanmadı hemen düşmüştü. Uykusuna dikkat etsin 10 uyumaya çalışsın, abur cubur yemesin.

Merhaba kızım on yaşında adet oldu 1.48 di boyu şimdi onbir buçuk yaşında ve 1.55 şuan boyu. Nette sürekli boyu adetten sonra uzamaz yazıyor ben şuan da korkuyorum açıkçası yedi cm uzadı ama bundan sonra hedef boyu olmasa da en azından 1.60 olur mu bu durumu daha önce yaşayan anneler oldumu acaba ..benim ve eşimin boyu uzun
Ben 11 yaşında refl görmeye başladım annem 170 babam 180 olmasına ragmen 160 dı boyum oyle de kaldı 11 yaşından sonra bir daha uzamadım

Back
X