- Konu Sahibi neyazsamkii
seni okadar iyi anlıyorum kii aynı durumdayımm 1 senemi verdim okadar fedekarlık yaptımmm kendimden ödün verdimmm bedelini kaybederek ödedimm yetmiyomuş gibi ayrıldıktan 3 hafta sonraa yeni biriyle ilişkiye başlamışş öğrendiğimde yıkıldım kendime mani olamadımm ona 5 para etmez karaktersiz biri olduğunu hakkımı helal etmiyceğimii bi ömür boyu mutlu olmamasınıı söyledimmm aynı şekilde oda bana bela ettiii karaktersizzz sanki aldatan benmişim gibi sende aldatılırsın inş dedi karaktersiz herifff arada 10 dk geçtii haksız olduğunu farkına vardıı bu kadar beddua edilirmii yazıkk dedii yolun açık olsun dedii benim için üzülme deymezz dedii okadar cnm yandıkii anlatamamm heryerde bi anıı her baktığım yerdee oo![]()
geçicekmi bu acılarrr bi bakmışım onun ve yeni sevgilisin adı aklımdan geçiyoo kahroluyorumm en iyisini allah bildiği giib yapsınnnnnnnnnn
![]()
canım o kadar mutsuzum ki yemin ederim dünden beri hiçbir şey yiyemedim.Ne yapacağım ben şimdi diye düşünüp duruyorum.Bide ona bakıyorum profiline bir şeyler yazmış keyfi gayet yerinde.Hırslanıyorum içim içimi yiyor.Ben çok hassas kırılgan bir insanım.Kolay kolay toparlanamam beni öyle hale getirdi ki.Lanet olsun diyorum tanıştığım güne,hayatıma girdiği güne.Çok mutsuzum