- 23 Şubat 2014
- 435
- 62
- 43
4 yıldır bir ilişkim var bu sene artık aileleri tanıştırmayı düşünüyoruz. Bu zamana kadar bu konuda hiçbir zaman tereddüt yaşamadım ta ki 3 gün öncesine kadar... Kendi laptopum bozulduğu için sevgilim laptopunu bana verdi bir süre kullanmam için laptopu aldım google a hotmail yazarken h harfiyle bir kız adı çıktı bastım facebooktan bir kız. Nereden çıktı bu dedim geçmişe girdim her gün bu kız her kimse aranmış arama motorunda facebook da. Hemen sevgilime mesaj attım senin laptopunu senden başka kullanan birileri var mı diye ? Eve gelen arkadaşlar falan isterlerse veriyorum ne oldu dedi. Bende kızın ismini söyledim bu kız her gün aranmış diye ne kızı ben tanımıyorum falan dedi . Tanımıyor olabilir ama benim içime bir şüphe düştü kaç gündür düşünüyorum tamam facebook a giriyorum başka e-posta adresleri de var laptopuna başkalarının girdiği doğru ama neden hep normalde açık olduğu ya da başka bir siteye baktığı zamanlarda bu kızın adı aranmış. Ne düşüneceğimi bilmiyorum ben tanımıyorum diyor başka bir şey demiyor. Bir kaç gündür soğuk davranıyorum o da bana inanmıyor musun diyor . Ne yapmalıyım ne düşünmeliyim bilmiyorum gerçekten .