ona güvenmeli miyim?

Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ben 30 yaşındayım benden sana abla tavsiyesi yada dost ne hissediyorsan öyle davran, ve böyle birşey içinde ilişkini yıpratma, ben çok pişman olmuştum. Eğer düşündüğün gibi bir şey olsa hiç bir şey bırakmazdı geçmişi temizler öyle verirdi. Hatta hiç vermezdi. bişey bulursun diye. Yani o kullandığı siteye girdiği zaman arkadaşı faceme bakıcam diye bakmıştır. Biz aynı anda 2-3 kişi bile kullanıyoruz pc'yi.

24 yaşındayım bende çok teşekkür ederim doğru diyorsunuz zaten laptopunu alacağımı 1 gün öncesinden biliyordu
ben de sevgilime inanmayı seçtim bu zamana kadar bana hiç yalan söylemeyen bir insan neden şimdi söylesin ki teşekkür ederim yorumunuz için

Bir ay boyunca içinizde tutup trip yapıp, soğuk davranın demedim, kendinizi neden üzeceksiniz ki? Bir durumun henüz çözümlenmemiş olması başka bir şey, kendinizi kötü hissetmek başka bir şey. İkisinin arasındaki farkı ayırt edemiyorsanız, süreç boyunca ona sadece kötü davranırsınız tabi ki. Güvenilir olma anlayışı bana birinin yalan veya yanlış anlayabileceğim şeyler söylememesidir, bunun önüne geçmek için de hayatımı birleştireceğim kişiyle bu konuları her zaman yüzyüze konuşmayı yeğliyorum. Yalan söyleyip söylemediğine önce kendim emin olamazsam da kendimi güvende hissetmem bu kadar basit.

İnsanlara güvenmek de boş bir şey değil, o güvene dayalı olarak hayatınızı idame ettireceksiniz sonuçta, anneme babama tanıştıracağım erkekten de emin olmam şart, bir gün emin olmayıp öteki gün içim huzursuz olursa kalkıp nasıl tanıştırayım? Annemin babamın bana olan güvenlerini boşa çıkarırım o zaman. Size de hayatta başarılar. Şimdilik ihtiyaç duymadığınız şeylerle sınanmazsınız umarım, geçemezsiniz sınavı çünkü.

Güzel dilekleriniz ve yorumunuz için teşekkür ederim

Gerçekten bu size mantıklı geliyor mu ? Gözünüzü karartiyorsunuz. Siz bilirsiniz
mesela kadınlar kulübüne sadece siz girmiyorsunuz sizin herhangi bir arkadaşınız da girebilir sonuçta değil mi
onun bakmadığını nerden anladım buraya da yazayım kim girdi bilmiyorum ama giren kişi kızla arkadaş çünkü kızın durumuna bakmış ama kızın durumu normalde kapalı ona nasıl baktı o zaman ?

mesela kadınlar kulübüne sadece siz girmiyorsunuz sizin herhangi bir arkadaşınız da girebilir sonuçta değil mi
onun bakmadığını nerden anladım buraya da yazayım kim girdi bilmiyorum ama giren kişi kızla arkadaş çünkü kızın durumuna bakmış ama kızın durumu normalde kapalı ona nasıl baktı o zaman ?
O zaman sorun ne ? Niye konu açtiniz

Mesaj yazan arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim sevgilim değilmiş kızı aratan kişi

Back
X