canım güvenin niye sarsıldı? başkasına baktığını mı hissettin yani belki de senin kuruntun mu, baya başkasıyla görüştüğünü mü yakaladın?
Canım dogru söluosun.. tşk ederim.. yazdıkların ıcın.. hiç bir sosyal alanım yok butun gun evdeyım arkadasımda yok öyle pek yanı olanların coguda calısıyor. görüşemıyoruz hayatımda onun dısında beni mesgul eden hiç bişe yok aslında ben ona olan guvensızlıgım yuzunden kendıme olan guvenımıde yıtırdım.. kararlarımın arkasında duramıyorum en önemlisi özellikle bu beni mahfediyorBence onsuz çok daha iyi olacaksın...
Bir kere güvensizlik probleminden kurtulacaksın... Kafan, kuşkularından arınacak ve şüphelerinle doldurmadığın bir zihnin olacak...
kişiliğine daha önce saygısızlık yapmış birini hayatından çıkarmış olacaksın...
En fazla bir gün canını sıkacak kadar ağlarsın...
Fakat eğer monoton bir hayatın varsa, ayrılmayı falan şu an düşünme... Önce hayatına sosyal alanlar, gruplar ve yeni arkadaşlar kat.. Zaten sen artık istesende istemesende bazı şeyleri farkedip ayrılacaksın... Yaşını bilmiyorum ama bana güven..
Bu kadar sabırlı ve anlayışlı bir kadına hakettiği değeri verebilecek çok daha güvenilir ve eğlenceli pek çok erkek olduğuna inanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?