Ona güvenmiyorum onsuz da olamıyorum..

canım güvenin niye sarsıldı? başkasına baktığını mı hissettin yani belki de senin kuruntun mu, baya başkasıyla görüştüğünü mü yakaladın?

Güveninin niçin sarsıldığı önemli burda ayrıca ne olursa olsun sen bir soru sorduğunda sanane demesi de hiç hoş değil.

canım güvenin niye sarsıldı? başkasına baktığını mı hissettin yani belki de senin kuruntun mu, baya başkasıyla görüştüğünü mü yakaladın?

evet canım aynen öyle sürekli eski sevgilisi arıyordu ve ben onun telefonuna bakmasam bunların hiç birini bilmeyecektim...

canım eski sevgilisi arıyordu da, o ne tepki veriyordu? görüşüyor muydu? kız asılıyordu da o utanıp bişey mi diyemiyordu. yoksa ikinizi birden mi idare etmeye çalışıyordu?

sağlıklı yorum için detaya ihtiyaç var.

Canım bunların benden önce altı yıllık bir ilişkileri olmuş ve cok rahat karı koca gibi yaşamışlar ama ailesiyle ilgili problem cıkmıs ve ayrılmışlar kızda benımle bırlıkte oldugunu duyunca kıskanclıgından aramaya basladı sanırım ilk zmanlar erkek arkdsmda ona karsı hala bişeyler hissediodu bende alttan aldım anlayıs gösterdım yanı su konuda öle herkes herşeyi biranda unutamaz dedim uc bes arıycak uc bes konuscaklar yollarının ayrıldıklarını anladıklarında görüşmıcekler dedim gecen sene bu kız samsundan izmire gelecekmiş kız samsunda yasıo biz manisadayız sevgilimi aradı blşmak istediğini söledi sevgilimde evlendm ben görüşmeyelım diip yalan söledi kapadı ve ben ona o an ınanmıstım ama megerse.. gidip facebookdan ona msj atmıs benm bilmedgm bir facebookdan dukkanın adresını vermiş görüşmk ıstersen gel demiş baya baya planlar yapmıs tabı kız benım nuamramı bılıyor önceden tartsmamızda konusmustk aradı böyle böyle dedi.. anlattı. yani bunlar gibi. seyler oldu.. ama ben yınede sustum yınede sabrettım ve biz kasımda nişanlanıcaz bu ay sonu istemeye gelecekler. ama nasıl olcak blmıyorm

canım güvememekde haklısın.

evli biri olarak sana bir şeyler söyleyim sen ona göre kararını ver, sevgilin aşkından ölsede, ferhat olup dağı aşıp sana kavuşsa da, kavuşup evlendikten sonra eski ilgi olmuyor. yani sevgili-nişan zamanı bir problem varsa, evlendikten sonra o sorun düzelmeyi bırak 10 oluyo. evlenince adamlar salıyo kenidini (aşk, ilgi... anlamında).

karar senin. yarın kafanı taşa vurmamak için. iyi düşün bir karar ver. kararına sadık kal. şimdi güvenmiyorsan ömrü billah güvenmeyeceksin. evlendikten sonra güvenmiyorum diye sorun yaratmayacaksan evlen.

şunu da söyleyim nişan atmak bile boşanmaktan iyidir. bırak ki sevgiliden ayrılmayı...

bekarken, "napım evleneyim olmadı boşarım" diye konuşanlar "evlenince ne salakmışım" der.

çok haklısınız ama ben bunu yapamıyorum cunkı ona cok alıştım.. onsuz 1 dk kalsam canım sıkılıyo morelim bozuluyo boguluyorum cok cıkmazdayım. binlerce kez ayrıldım ama olmadı kendımde o cesaretı o gucu bıturlu bulamıyorummmmm....

canım bir de sen ve tüm bekar kızlara taviyem olsun "flört aşamsında sık ayrılıp barışırsanız yüz-göz olursunuz, evlenince adam nasılsa herşeyimde barıştı evlendi benle şimdi boşanmaz der"

bak bunu yineliyorum evet zor ama bir karar ver. kararına sabit kal. kararın birliktelik ise ayrılıp barışma. o konuyu da açma. çaktırmadan takip et. kararın ayrılmaksa kendimi öldürürüm dese de dönme. iletişime geçme.

Bence onsuz çok daha iyi olacaksın...
Bir kere güvensizlik probleminden kurtulacaksın... Kafan, kuşkularından arınacak ve şüphelerinle doldurmadığın bir zihnin olacak...
kişiliğine daha önce saygısızlık yapmış birini hayatından çıkarmış olacaksın...
En fazla bir gün canını sıkacak kadar ağlarsın...
Fakat eğer monoton bir hayatın varsa, ayrılmayı falan şu an düşünme... Önce hayatına sosyal alanlar, gruplar ve yeni arkadaşlar kat.. Zaten sen artık istesende istemesende bazı şeyleri farkedip ayrılacaksın... Yaşını bilmiyorum ama bana güven..
Bu kadar sabırlı ve anlayışlı bir kadına hakettiği değeri verebilecek çok daha güvenilir ve eğlenceli pek çok erkek olduğuna inanıyorum..

evet çok yüz göz olduk saygı yok.. nezaket yok cok rahat bişeklde sanane diyebiliyor. işte resmen hayatıma burnunu sokma ben erkeğim aldatırımda. konusurumda diyor... of of..... keşke öle biran gelse ondan sogusam. kopsam..gercekden bitti deyip cekip gidebilsem..

Canım dogru söluosun.. tşk ederim.. yazdıkların ıcın.. hiç bir sosyal alanım yok butun gun evdeyım arkadasımda yok öyle pek yanı olanların coguda calısıyor. görüşemıyoruz hayatımda onun dısında beni mesgul eden hiç bişe yok aslında ben ona olan guvensızlıgım yuzunden kendıme olan guvenımıde yıtırdım.. kararlarımın arkasında duramıyorum en önemlisi özellikle bu beni mahfediyor

ben senin yerinde olsaydım o adamla nişanı bırak yemeğe çıkmam. ama ben sen değilim. sana ne yapacağını demem.

sen yazında "ona çok aşığım" yazmamışsın "ona çok alışığım" yazmışsın bu da dikkatimden kaçmadı. saygı yok, güven yok... evli değilsin. sen aslında kararını vermişsin ama dillendiremediğine göre hayatında kötü giden başka şeyler mi var? aile, iş, eğitim... gibi.

bir kere kesinlikle nişanlanma. ailen de işin içine girerse iş büyür. kendini oyala. ayrılık adını verme ama çekil. onsuz kal. kendini alıştır. 1-2 hafta demiyorum. baya bir süre. tabi ki arayacak seni üstünkörü görüşürsün ama kendine vakit ayır. sen bu adamla alışkanlık için birlikteysen yarın başka birinin çok yoğun ilgisi ile karşılaşınca aklın karışabilir...

canım insan sigarayı bırakıyo ya sevgilimi bırakmayacak. inan ki ilk flörtüyle evlenmemiş biri olarak kimse unutulmaz değil. kimsee

Aslında suaaralar artık sogudumu bu ilşkiden hiç bir beklentim kalmadıgını hissediyorum cunki cok sıkıldım heran onun yaptıklarını dusunmekle gecıyor zamanım içimden hiç bişey gelmıyor.. ailemle konusmak bile istemıyorum onun yzunden hayattan.. yasamakdan zevk almıyorum cunki cidden cok yoruldum ben cogu seyi görmezden geldim onun ailesi beni uzun süre istemedi dısladılar ama suanda bana cok iyi davranıyorlar hafta sonu bize gelecekler ama bu bile artık benı mutlu etmmıyor.. gercekden yoruldm ama bu ayrılık olursa naparım die dusunuyorum ve hayatımda onun dısında bişe olmadıgı ıcınde. bu ayrılıga kendımı alştıramıorm.. cok karışıgım aslında. baskalarının ilgiside beni mutlu etmıyor. bana sevgilim dısında ilgi göstermek ısteyen cogu ınsan var ama hiç biriyle konuşasım gelmıyor..

canım illa evlenme kararını şimdi almak zorunda değilsin. bu psikoloji ile resmi bi şey yapmayın. tamam gelsinler size. söz-nişan yapmayın. ailen desin tanıyalım birbirimizi. bu cevap onların tarafı da rencide etmez.

sen de bi işe gir. maaş, statü salla... maksat çevren değişsin. bir kurs da olabilir. farklı bir şeylere yığunlaş muhakkak.

canım ne dersek çok değişmeyecek ama çok basit bir şey anlatayım.

sevgilimin ayrıldığı kız arkadaşı ciddi bir hastalığa yakalandı. ölümcül bir hastalık, tedaviye başladı. sevgilim birkaç kez benimle beraberken onunla internet üzerinden konuştu, hastalığıyla ilgili. hayatıyla ilgili. eski kız arkadaşının hayatına da biri girdi o sırada. bu arada sevgilim doktor, yani hastalık konusunda konuştuğu için en ufak bir şey diyemem.

aradan biraz zaman geçti, artık konuşmuyorlar sanıyordum. bir gün tesadüfen sevgilim bana maillerini gösterecekken kıza attığı bir maili gördüm.

kısa bir mail.

sağlığını vesaire sormuş. ilişkin nasıl gidiyor? tarzı bir şey sormuş. umarım mutlusundur vs. demiş.

o an kalktım evi falan terk ettim, bitti dedim. aldatılmış hissettim.

hani hastalığını sorarsın tamam ama ilişkisini niye soruyorsun? sana ne...

adamın açıklaması şu: "uzun süredir nete girmiyordu, tedavisinin yoğunlaştığını düşündüm. bir mail atmak istedim. hem sağlığını, hem de keyfini öğrenmek istedim çünkü onun mutlu olması tedavisi için de önemli."

ağladı, sensiz yapamam dedi ve ben barıştım. sizin olaydakinin biraz hafif versiyonu sanırım.

lakin biz barıştığımızdan beri, şu kız kim? bu kim? bunu bana açıklayacaksın! yeni bir kız eklemişsin facebooka, o kim?

tarzı istediğim özgürlükte yükleniyorum.(niye yükleniyorsun diye kızmayın bana, kendimi haklı ve onu suçlu görüyorum. sanki acısını çıkartmalıyım gibi.)

en ufak bir şey diyemez, paranoyak vs. diyemez. çünkü giderim. açıklamalarında da, sevgilim canım güzelim; tarzı sözleri eksik etmez, hatta bir dönem o kadar güvenmem için uğraştı ki, kim ona mesaj atsa anında benimle paylaştı.

beni en çok rahatsız eden sizin ilişkinizde, seni avucunda gördüğü "paranoyaksın, üf yeter" tavırları oldu.
hatayı yapan o, güvenmeye çalışıp güvenemezken kendini hırpalayan sensin; ama üste çıkan da o.

iyiymiş.

arkadaşlara katılıyorum.
senin yerinde olsam sevgilimi karşıma alır konuşurdum. eğer seninle gerçekten evlenmek istiyorsa, ayrılmak istemiyorsa sen ona güvenene kadar her şeyi yapsın. öyle nişanlan.

hah eğer uğraşmazsa, böyle bir adamla zaten evlenme.

bir de... kendine bir meşgale bulursan unutman kolaylaşır. bir iş ortamı mesela, insanların seni beğenmesi hoşuna gider, daha serbest bırakırsın ilişkini de. alışamam, demezsin. kolay alışırsın.

canım ya sen ne kadar takip edersen et yapacağı varsa zatn yapar bence sen önce ikiniz için bişiler yap zamanını onu takip etmekle harcıyacağna birbirinizi daha fazla nasıl mutlu edersiniz onu araştırarak harca...emin ol seni seviyordur çünkü hiçbir erkek bu kadar sıkıya gelmez seninki ii idare edio seni kıymetini bill bakarsın olmuyo bitir yıpratma kendini en zoru karasızlık unutma ya git ya kal ortada durma ...

cnm çok üzüldüm güvenmemekte haklısın hele ki bu şekilde güvenin yerle bir olmuş tekrar gelemside zor olur sürekli şüphede olursun bence iş cittiye binmeden bi düşün iyice sonra pişmanlık duyma

her şey sevgii aşk değil ne yaızkki evlenince bi ilişkide evet aşıgım sevıyorum deyıpp herseeye katlanılıyor bazen
ama daha evlenmeden erkeğim aldatırım diyen bi insan evlenince ne der düşünmek lazım bi
cunkı bekarken aldatmam sana kıyamam falan vs gibi cumleler yalan oluyor
bu bastan baslamıs zaten
çok iyi düşünn güven olmadan hayat gecmes bi yerden sonra kendine güvenin bitecek
gercekten paranoya yaptıgın zamanlar olacak
sevgı faln umrunda olmayacak o zaman hep acı hıssedeceksın pişman olacaksınn
güven bi ilişkide en önemli 4 şeyden 1 i dir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…