• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ona haksızlık mı ediyorum?

maviortanca

Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2013
3
0
6
İstanbul
Arkadaşlar merhabalar. Konu başlığından anlayacağınız üzere bende bir erkekten yana dertliyim. Ama sorun bende mi yoksa ondamı bu özleştiriyi yapamıyorum.Kafam çok karışık!! Düğünüme iki ay var.Geçen yıl tanıştık nişanlımla.Ondan öncesi yaklaşık 4 senedir doğru düzgün bir ilişkim olmadı.Üniv. zamanı 3 yıl süren ve birçok ihanete uğramamla noktalanan bir ilişkim olmuştu.Çok yıprandım, psikolojim bozuldu hatta paranoyak olmuştum.Tabi nişanlım karşıma çıkana kadar... Hepsini unutturdu bana, tekrar güvenmeyi öğrendim.Tekrar sevebileceğimi gördüm. Bana çok değer veriyor hatta kör kütük aşık diyebilirim. Beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Şuanda işsizim ve tüm evlilik hazırlıklarını o üstlendi. Öyle çok zengin biri de değil, kendine ait evi yok.Fakat gönlü o kadar zengin ki bana hep en güzelini yapmaya çalışıyor.Gelinliğimden evin koltuklarına kadar beyaz eşya hariç hepsi özel yaptırılıyor.Ve seçimlerin hepsi bana ait hiçbirine karışmadı.Ailesi görmedi bile.Bunların hiçbirini görmezden gelemem fakat sorunum şu;;; Birkaç aydır gözüme batmaya başladı. Gözü hiç rahat durmuyor. Hiçbirşeyini yakalamadım bugüne kadar tlf falan hep ortadadır hiç saklamaz benden. Fakat birkaç hafta önce arkadaşlarıyla gezmeye gittik. Arkadaşının karısı çok rahat giyinen bir insan onu kabul ediyorum. Fakat nişanlımın göğüslerine baktığını gözlerimle gördüm. O gün başka şeylerdende kızgındım o sinirle söyledim. Saçmala ne diyorsun sen dedi... Ama daha öncesinde de kardeşimin eşine baktığını gördüm. Bulaşık yıkarken arkası dönüktü. Oda sandalyede oturuyor bende tam çıkarken aniden döndüm baktım gözü ordaydı. Tabi bu bahsettiğim gözünü dikipte bakmalar değil ama gözü kayıyor sürekli. Söyleyince de hayatım saçmalama lütfen senden daha güzelini mi bulucam, buna neden ihtiyaç duyayım ki... Artık seni psikoloğa götürecem diyor... Ama bu bakışlar beni rahatsız ediyor, çünkü bugün bakmakla başlayan daha fazlasını yaparmı diyorum. Çok mu abartıyorum sizce? sorun bende mi geçmişin izlerini atamıyorum belki bilinçaltında bastırdıklarım çıkıyor olabilir ama bir yandan da gördüğüme mi inanacağım yoksa onun saçmalama bakmadım demesine mi???? Yol yakınken dönsem mi diyorum ama bu kadar masraf.. yapılan bu kadar hazırlık boşa mı gidecek? o kadar kararsızım ki beni anlamanızı umuyorum. Bir ihaneti daha kaldıracak gücü hissedemiyorum çünkü...

Burada bir kadına bakmasından ziyade, kardeşinizin eşi ya da arkadaşının eşine bakması gibi bir durum söz konusu.
Yalan yok, yolda ben bile bakıyorum, hatta sevgilimi dürtüp şuna bak diye gösteriyorum birlikte bakıyoruz..
Ama bir insanın, kardeş hanımına, arkadaş hanımına gözü ka-ya-maz..

Burada bir kadına bakmasından ziyade, kardeşinizin eşi ya da arkadaşının eşine bakması gibi bir durum söz konusu.
Yalan yok, yolda ben bile bakıyorum, hatta sevgilimi dürtüp şuna bak diye gösteriyorum birlikte bakıyoruz..
Ama bir insanın, kardeş hanımına, arkadaş hanımına gözü ka-ya-maz..

Evet benim takıldığımda bu ikisi oldu zaten.. Yoksa yolda giderken bakmış avm de bakmış en fazla gördüğümü hissettiren ters bir bakış atar, konuyu fazla uzatmam. O kadar da paranoyak değilim. Bu ikiside daha önce dediğim gibi dakikalarca gözü orda olan bir bakış değil. Ama gözünün oraya saniyelikte olsa kayması beni çok rahatsız etti ve güvenimi çatırdattı açıkçası.

Eski yaşadıklarınızdan kaynaklanan bir düşünce bence bu,herkesin gözü kayabilir,önemli olan niyetidir bence ki siz yanındayken kardeşinizin veya arkadaşınızın eşine aşık olacak veya sarkıntılık edecek bir durum olacağını sanmıyorum olursa zaten sapık olmuş olur

Size bu kadar da değer verdiğini kendiniz söylüyorsunuz son zamanlarda biraz gerilip fazla büyütmüş olabirsiniz,eğer içiniz rahat etmiyorsa karşınıza alıp doğru bir uslupla konuşup çözüm bulmanızda fayda olur diye düşünüyorum

Back
X