- Konu Sahibi maviortanca
Arkadaşlar merhabalar. Konu başlığından anlayacağınız üzere bende bir erkekten yana dertliyim. Ama sorun bende mi yoksa ondamı bu özleştiriyi yapamıyorum.Kafam çok karışık!! Düğünüme iki ay var.Geçen yıl tanıştık nişanlımla.Ondan öncesi yaklaşık 4 senedir doğru düzgün bir ilişkim olmadı.Üniv. zamanı 3 yıl süren ve birçok ihanete uğramamla noktalanan bir ilişkim olmuştu.Çok yıprandım, psikolojim bozuldu hatta paranoyak olmuştum.Tabi nişanlım karşıma çıkana kadar... Hepsini unutturdu bana, tekrar güvenmeyi öğrendim.Tekrar sevebileceğimi gördüm. Bana çok değer veriyor hatta kör kütük aşık diyebilirim. Beni mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Şuanda işsizim ve tüm evlilik hazırlıklarını o üstlendi. Öyle çok zengin biri de değil, kendine ait evi yok.Fakat gönlü o kadar zengin ki bana hep en güzelini yapmaya çalışıyor.Gelinliğimden evin koltuklarına kadar beyaz eşya hariç hepsi özel yaptırılıyor.Ve seçimlerin hepsi bana ait hiçbirine karışmadı.Ailesi görmedi bile.Bunların hiçbirini görmezden gelemem fakat sorunum şu;;; Birkaç aydır gözüme batmaya başladı. Gözü hiç rahat durmuyor. Hiçbirşeyini yakalamadım bugüne kadar tlf falan hep ortadadır hiç saklamaz benden. Fakat birkaç hafta önce arkadaşlarıyla gezmeye gittik. Arkadaşının karısı çok rahat giyinen bir insan onu kabul ediyorum. Fakat nişanlımın göğüslerine baktığını gözlerimle gördüm. O gün başka şeylerdende kızgındım o sinirle söyledim. Saçmala ne diyorsun sen dedi... Ama daha öncesinde de kardeşimin eşine baktığını gördüm. Bulaşık yıkarken arkası dönüktü. Oda sandalyede oturuyor bende tam çıkarken aniden döndüm baktım gözü ordaydı. Tabi bu bahsettiğim gözünü dikipte bakmalar değil ama gözü kayıyor sürekli. Söyleyince de hayatım saçmalama lütfen senden daha güzelini mi bulucam, buna neden ihtiyaç duyayım ki... Artık seni psikoloğa götürecem diyor... Ama bu bakışlar beni rahatsız ediyor, çünkü bugün bakmakla başlayan daha fazlasını yaparmı diyorum. Çok mu abartıyorum sizce? sorun bende mi geçmişin izlerini atamıyorum belki bilinçaltında bastırdıklarım çıkıyor olabilir ama bir yandan da gördüğüme mi inanacağım yoksa onun saçmalama bakmadım demesine mi???? Yol yakınken dönsem mi diyorum ama bu kadar masraf.. yapılan bu kadar hazırlık boşa mı gidecek? o kadar kararsızım ki beni anlamanızı umuyorum. Bir ihaneti daha kaldıracak gücü hissedemiyorum çünkü...