Ona ikinci bir şans verdim ve o.......

Ona ikinci bir şans verdim ve o

• Bu şansını değerlendiremedi.

• Bu kez aklı başında davrandı ve doğru harekette bulundu.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
başlıkta o....dan sonra küfür gelecek diye bekledim.
anketine katılamıyorum, çok şükür başıma ikinci bir şansı gerektirecek bir durum gelmedi

esım olacak kısıye verdım ve su an hersey bambaska ve oyle uc bes gunluk bır degısım de degıl... ınsallahta allah bozmaz boyle gıder.... (not: bız henuz evlenmedık ama bırlıkte yasıyoruz)

Bence anketin formatı değişsin. Oy vermeden de sonuçlar görülsün. Henüz böyle bir durum yaşamadım ama anket sonuçlarını merak ediyorum. Sonuçları görmek için kafadan atmam lazım. Böyle olursa o sonuçların en az yarısı kafadan atma olur :)

Ayni filmi tekrar izlemenin ne anlami var sizce?

Ben 2 küçük çocuğumla aldatıldım ve 1 ay içinde boşandım hem onu makamımdan ettim hem de koca bir ilçeye rezil ettim. O koca müsvettesi ve aşağılık kadın şimdi evcilik oynuyorlar bakalım nereye kadar. Tabi konu aynı değil ama huylu huyundan vazgeçmez. 2. Şansı verseydim aynı şeyi yaşayacağıma emindim.

OOhhh iyi yapmissin
Hic aciyasim yok oylelerine
Birak azcik daha oynasinlar,zaten baska napacaklardiki
Uzun surmez o oyun ,birbirlerine dalasirlar

OOhhh iyi yapmissin
Hic aciyasim yok oylelerine
Birak azcik daha oynasinlar,zaten baska napacaklardiki
Uzun surmez o oyun ,birbirlerine dalasirlar
İnşallah birbirlerinden bulsunlar , benim yaşadığımı kendileri de yaşasın ve hatta o koca müsvettesi bir tas ev çorbasına hasret kalsın . Rabbim o kadar büyük ki, mazlumun ahını yerde koymuyor hiçbir zaman

Yeniden şans vermeye iten neydi sizi? Daha iyi olacağına nasıl inanabildiniz?

Pek meraklı göründüm sanırım eski eşim sürekli bir şans daha istiyor benden, o kadar ısrar ediyor ki yumuşamaktan korkuyorum
1 sene görüştükten sonra değişmiş olabilecegine inandım ve yeniden denemek istedim.
Olmazsa da pişman olamayacağım içimde kalmayacak :)
Ama iyi olursa tabiki ballı ekmek :)
Aldatma ve şiddet yalan falan yok.
Sadece anne ve anneye sürekli aciyan bir eş var

İnşallah iyi olur bundan sonra herşey sizin için

Bende de aldatma şiddet gibi şeyler yoktu ama yine de çok acı çektim, düşündüm de yok yook uzak dursun benden, aptal adam ne kadar da sevmiştim kıymet bilmedi kaybettiğine yansın yanıyor da zaten

:) durun işler bende iyi giderse size de deneyin diyeyim

Oohhhh en hakettiginden bu erkek milletinin

2.şansı asla vermeyeceksin. .atlıyorum öldürcem kendimi dese de. ...

Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında
En güzel çare, dağ ile karı baş başa bırakmaktır.
Gün gelip karlar eridiğinde;
Dağ yolunuzu gözleyince
En güzel cevap,
Başka bir dağdan selam yollamaktır.

Hz.Mevlana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…