- 21 Nisan 2013
- 2.825
- 3.482
- 108
- 34
- Konu Sahibi GelenKutusu
-
esım olacak kısıye verdım ve su an hersey bambaska ve oyle uc bes gunluk bır degısım de degıl... ınsallahta allah bozmaz boyle gıder.... (not: bız henuz evlenmedık ama bırlıkte yasıyoruz)Burada açılan konulardan aklıma geldi bu anket.
Ben ex-eşime 2011 yazında boşanma davası açmıştım. Sebep: Çok anneci olması- bana psikolojik-ekonomik şiddet uygulaması. Sonradan çok yalvardı, pişman oldu, aile büyüklerime sözler verdi. 2 tane çocuğum vardı ve boşanma davasını geri aldım. sonrasında söz verdiği her şeyi yaptı, ama sadece 2 ay. sonra yeniden eski haline döndü, sözler unutuldu. 2012'de yeniden dava açtım. Tabi bu yeniden özürler, pişmanlıklar, vs.
Ama bu kez affetmedim tabi, boşandık.
Ortada emek verilmiş bir ilişki olunca, hele de çocuklar olunca biz kadınlar duygusal davranıp ikinci bir şans daha veriyoruz çoğunlukla.
Peki sizin başınıza geldi mi? Eşinize/nişanlınıza/sevgilinize/anne-babanıza ikinci bir şans verdiniz mi?
Ve onlar bunu nasıl değerlendirdi?
Yeniden şans vermeye iten neydi sizi? Daha iyi olacağına nasıl inanabildiniz?Bende verdim bakalım hayırlısı olsun inşallah.
Konuyu horlatayim dedim
Ben 2 küçük çocuğumla aldatıldım ve 1 ay içinde boşandım hem onu makamımdan ettim hem de koca bir ilçeye rezil ettim. O koca müsvettesi ve aşağılık kadın şimdi evcilik oynuyorlar bakalım nereye kadar. Tabi konu aynı değil ama huylu huyundan vazgeçmez. 2. Şansı verseydim aynı şeyi yaşayacağıma emindim.
İnşallah birbirlerinden bulsunlar , benim yaşadığımı kendileri de yaşasın ve hatta o koca müsvettesi bir tas ev çorbasına hasret kalsın . Rabbim o kadar büyük ki, mazlumun ahını yerde koymuyor hiçbir zamanOOhhh iyi yapmissin
Hic aciyasim yok oylelerine
Birak azcik daha oynasinlar,zaten baska napacaklardiki
Uzun surmez o oyun ,birbirlerine dalasirlar
1 sene görüştükten sonra değişmiş olabilecegine inandım ve yeniden denemek istedim.Yeniden şans vermeye iten neydi sizi? Daha iyi olacağına nasıl inanabildiniz?
Pek meraklı göründüm sanırımeski eşim sürekli bir şans daha istiyor benden, o kadar ısrar ediyor ki yumuşamaktan korkuyorum
İnşallah iyi olur bundan sonra herşey sizin için1 sene görüştükten sonra değişmiş olabilecegine inandım ve yeniden denemek istedim.
Olmazsa da pişman olamayacağım içimde kalmayacak :)
Ama iyi olursa tabiki ballı ekmek :)
Aldatma ve şiddet yalan falan yok.
Sadece anne ve anneye sürekli aciyan bir eş var
:) durun işler bende iyi giderse size de deneyin diyeyimİnşallah iyi olur bundan sonra herşey sizin için
Bende de aldatma şiddet gibi şeyler yoktu ama yine de çok acı çektim, düşündüm de yok yook uzak dursun benden, aptal adam ne kadar da sevmiştim kıymet bilmedi kaybettiğine yansın yanıyor da zaten
Oohhhh en hakettiginden bu erkek milletininBen 2 küçük çocuğumla aldatıldım ve 1 ay içinde boşandım hem onu makamımdan ettim hem de koca bir ilçeye rezil ettim. O koca müsvettesi ve aşağılık kadın şimdi evcilik oynuyorlar bakalım nereye kadar. Tabi konu aynı değil ama huylu huyundan vazgeçmez. 2. Şansı verseydim aynı şeyi yaşayacağıma emindim.
Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığındaİnşallah birbirlerinden bulsunlar , benim yaşadığımı kendileri de yaşasın ve hatta o koca müsvettesi bir tas ev çorbasına hasret kalsın . Rabbim o kadar büyük ki, mazlumun ahını yerde koymuyor hiçbir zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?