Ona ikinci bir şans verdim ve o.......

Ona ikinci bir şans verdim ve o

• Bu şansını değerlendiremedi.

• Bu kez aklı başında davrandı ve doğru harekette bulundu.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

GelenKutusu

Mutlu ve 2 çocuklu bir bekar...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2014
8.450
29.963
798
Burada açılan konulardan aklıma geldi bu anket.

Ben ex-eşime 2011 yazında boşanma davası açmıştım. Sebep: Çok anneci olması- bana psikolojik-ekonomik şiddet uygulaması. Sonradan çok yalvardı, pişman oldu, aile büyüklerime sözler verdi. 2 tane çocuğum vardı ve boşanma davasını geri aldım. sonrasında söz verdiği her şeyi yaptı, ama sadece 2 ay. sonra yeniden eski haline döndü, sözler unutuldu. 2012'de yeniden dava açtım. Tabi bu yeniden özürler, pişmanlıklar, vs.

Ama bu kez affetmedim tabi, boşandık.

Ortada emek verilmiş bir ilişki olunca, hele de çocuklar olunca biz kadınlar duygusal davranıp ikinci bir şans daha veriyoruz çoğunlukla.

Peki sizin başınıza geldi mi? Eşinize/nişanlınıza/sevgilinize/anne-babanıza ikinci bir şans verdiniz mi?
Ve onlar bunu nasıl değerlendirdi?

şans verme bence konuya göre degişir
bu adam beni aldatırsa ikinci kez şans vermem
ama anneci vs diye veririm
bu konuda verdimde normale döndü Allahtan
yoksa kk daki boşanmış hatunlar arasında bende olacaktım

Ben ilk eşime hiç o şansı vermedim. Çocuğum olduğu halde
Çok mutsuz etmişti beni, neler yaşattı bana çok zor günlerdi.
İyikide şans vermemişim. Hala insan olamamıştır kesin
Ama aması var işte..o zamanlar ne gözü kara kararlı bir kadınmışım. Şimdi kendime üzülüyorum

Hatasına göre verilir şans
Aldatmışsa vermem
Yüz kızartıcı bir suç işlemişse vermem
Tembelse vermem
Ama ufak tefek sevmediğim huyları için şans verdim, iyi de oldu, düzeliyor yavaş yavaş

tek olumlu yazan ben olacağım galiba:nazar::nazar:
çok büyük sorunlar atlattık,boşanma eşiğinden döndük,affettim.çok şükür şansını iyi kullandı kullanıyor:nazar:..ama bu hep son şansı oalrak kalacak..o yüzden aslında aklımın bir yerinde hep var tekrar o günlere döner miyiz diye..son şansı olduğunu çok iyi biliyor,kaybetmek istemiyor sanırım,arada hatırlatmakta fayda da var tabi;)

Herkes hayatta 1 şansı hakettiğine inanıyorum. Kim olursa olsun. Hem vicdanınız rahat olur. En azından bir kere şans verdim ama olmadı vs diyebilirsiniz sonradan. Pişmanlık kötü bir şey çünkü..

Çook şans verdim sevgili iken nişanlı iken evli iken ama boşş koca bir boş insan işte...Can çıkar huy çıkmaz diye boşuna dememişler istisnalar tabiiki var ordada sevginin saygının ve yetiştirilme tarzı devreye giriyor...Sonuç evlilikte verilen şans değerlendirilemedi ite kaka bişeyler için çaba sarfetmek istedi ama sonuç boşanma ... Hasta bir beyin hasta bir ruh değişmezlerr sağlıklı insanıda hasta ederler...

eski eşim boşanmadan önce son kez görüşmek istedi görüştüm , şans istedi , hayır dedim bitirdim. niye buluştuğumu bile anlamıyorum ama iyikide bitirmişim.
nişanlımada dğün yeri konusunda söz vermişti , ikinci şansı verdim, yıne kendi bildigini okudu,ayrıldım..

Back
X