Merhaba kızlar.Artık en yakın arkadaşıma bile anlatamadığım için buraya yazıyorum.Benim ilişkim öyle çok büyük tartışmalarla bitmedi.Keşke öyle olsa.Çünküöonu içimde bitiremiyorum.Güzel günlerimizi hatırlıyorum.Sonra o beni sevmişti ben mi soğuttum dyorum kendime.Ama o giderken bile ben her şeyi düzeltmek için çaba sarf etmiştim onun aksine.Bu çok haksızlık.Sevgimin kıymetini bilmeyen bir insanı sevmek delirticek beni.O tatillerdeyken ben burda onu düşünüp duruyorum saf gibi.Böyle olduğu için de artık onu sevmek istemiyorum.Ama zaman geçtikçe öfkem geçiyo.Beni sevdiği değer verdiği zamanları düşünüyorum hep.Kararlıydım.Öyle kalmak istiyorum.Belkide tatildeyim yapıcak çok bişeyim olmadığı için böyle.Belki de onun kötü yönlerini birinin hatırlatması gerekiyor.Bilmiyorum.' Boyle vicdan azabi yaparken bir an geliyo ve o oyle bi an ki az bile yapmisim diyosun icini bayram sevinci kapliyo.' Diye birşey yazmış twitter da.Anladığım kadarıyla kendisini haklı görüyor.Okullar açılınca onu görünce daha da kötü olmaktan korkuyorum.Kafayı yiycem bana yardım edin lütfen!!!!
-Beni değerliymiişim gibi hissettiremiyordu.Onun kötü yönlerini madde madde yaz buraya ben arada sana hatırlatırım.
-Beni değerliymiişim gibi hissettiremiyordu.
-Son zamanlarda en küçük bişey de bile tartışma çıkarıyordu.
-Tatil de çok görüşemiyorduk ve buluşma ayarlamak için bile ben uğraşıyordu.
-Ayrılma noktasına geldiğimiz de hemen bunu kabul ediyordu.
-Bana gitme diyemezdi egosu çok yüksekti
-Ben ayrılmayı düşündüğüm de oda aynısını düşünürdü.
-Ayrılma sebebimiz çok tartışmaymış.Biz şimdiye kadar bişeyi başaramamışız
-Sevgi yetmezmiş mantıkta olmalıymış sanki çok büyük bir sorun varmış gibi
-Bana yalvaramazdı hiç bir zaman ınun vazgeçilmezi olmadım.
-Arabayı yavaş kullan diyip suratımı astığım da bana bağırıp çağırmış delirmişti sade trip attım diye
-Bana hiç bir zaman gel sorunlarımızı konuşalım demezdi sorun yok yok derdi tatil zaman da tartışıyoruz olmuyo başaramıyoruz diyip ayrılmıştı.Ama dönende kendisiydi
-Şimdi de aynısını yaptı belkide okul zamanın da tekrar dönücek
-Onun peşinden koşan kızla konuşuyormuş söz de arkadaş olarak önce ki ayrıldığımızda da yapmıştı bunu ben uyarmıştım.Tekrar instagramdan falan arkadaş olmuşlar şimdi
-Onu ne kadar sevdiğimi biliyor çok mantıksız geliyor tartışmalar yüzünden ayrılmamız ki benim açımdan çözebilirdikte insanlar ne sorunlar yaşıyorlar ellerini bırakmıyolar ama o hiç sevmemiş gibi gidiyor niyeyse hepte tatil zamanına denk geliyor.
İŞTE SORUNLAR BUNLAR BELKİDE ÇOK BÜYÜK DEĞİL AMA ONUN BIRAKIP GİTMESİNE YETİYOR KALBİME SÖZ GEÇİRMEK İSTİYORUM SEVGİMLE OYNUYO RESMEN SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUZNUZ
Bazı insanlara göre bana değer gösteriyomuş ama bana yetmiyordu ona hep bana işgi göster bana bu lazım senin sevgin ilgin lazım o zmn tartışmalarımızda azalıyordu.Evet değer gösterdiği hissettirdiği zamanlar oldu.Şimdide onları hatırlıyorum.Ama o gitmek istediğin de ben kal bak bana sevgi göster her şey düzelicek dediğim de hiç bi zmn mükemmel olmadı hep tartışma vardı zaten dedi resmen hiç memnun değilmiş yaSorun yok mu?? Bence hayat geçirilecek bir insan olmaması içim ilk iki madde bile yeter.
Seven insanlar birbirlerini değerleri hissettirir ve birbirlerine vakit ayırır. Sevdiğinden ilgi beklemek şımarıklık değil, olması gereken hatta sağlıklı ilişkinin olmazsa olmazıdır.
Ben tasvip etmiyorum bu çocuğu barışma sakın, tanımadan sevmedim. Tipik "elimin altında kız zaten, ne ilgi gösteracağım beaaa"cılardan.
Bazı insanlara göre bana değer gösteriyomuş ama bana yetmiyordu ona hep bana işgi göster bana bu lazım senin sevgin ilgin lazım o zmn tartışmalarımızda azalıyordu.Evet değer gösterdiği hissettirdiği zamanlar oldu.Şimdide onları hatırlıyorum.Ama o gitmek istediğin de ben kal bak bana sevgi göster her şey düzelicek dediğim de hiç bi zmn mükemmel olmadı hep tartışma vardı zaten dedi resmen hiç memnun değilmiş ya
Aşırı kıskançlık göstermiyordum gayette yakın kız arkadaşları da vardı laf etmiyordum.Aynı okulaydık zaten.Onun final haftasın da mesela nerdeyse hç görüşmüyorduk.Tabiki sınavına çalışıcak ben bunu destekliyodum.Ama arkadaşlarıyla yediği yemeği benmle yesin diye düşünüyodum.Arkadaşlarıyla 1 2 saat oturuyosa bana da ayırabilir bir gününü diyordum.Tatile girdiğimizde ilk bir ayında sade bir kere buluştuk.Bir günü ayarlıycaktım bahaneler buluyodu.Tatile gitti yazmaz oldu.İlgi dediğim de bu yani.Alltan almasını gönlümü almayı başaramıyodu kendi hatalarını kabullenemz oldu sen alttan al diyip duruyoduHımmm bu noktada seninde sorunlu olabilme ihtimalin doğdu. Benim de böyle arkadaşlarım vardı ve aşırı kıskanç ve ilgi bekleyen bayanlardı. Mesela ben aşırı aşırı ilgi seven biri değilim, uzaktayken günde bir kere arasın, naptın ne ettin desin yeter. Öyle 10 defa arama falan gerek yok. Ama bazı arkadaşlar zırt pırt arar (saatte bir), aramasını bekler, habire mesaj atar. Bence bu anormal.
Eğer sende o bayanlar gibiysen çocuk masum bile olabilir. Kendinde de kusur araman gerek, önce kendini düzeltirsen sonra ilişkini düzeltebilirsin. Aşırı beklentiler karşı tarafı boğar, ilgisizlik ve bıkkınlığa yol açar...
Aşırı kıskançlık göstermiyordum gayette yakın kız arkadaşları da vardı laf etmiyordum.Aynı okulaydık zaten.Onun final haftasın da mesela nerdeyse hç görüşmüyorduk.Tabiki sınavına çalışıcak ben bunu destekliyodum.Ama arkadaşlarıyla yediği yemeği benmle yesin diye düşünüyodum.Arkadaşlarıyla 1 2 saat oturuyosa bana da ayırabilir bir gününü diyordum.Tatile girdiğimizde ilk bir ayında sade bir kere buluştuk.Bir günü ayarlıycaktım bahaneler buluyodu.Tatile gitti yazmaz oldu.İlgi dediğim de bu yani.Alltan almasını gönlümü almayı başaramıyodu kendi hatalarını kabullenemz oldu sen alttan al diyip duruyodu
Ya şöyle düşünüyorum hayatta da olumsuz zamanlarımız olur dimi buda böyle bişey ilişkide kötü bi zamana denk geldik tartışmalar arttı ama bana göre biz bunu halledebilirdik önceden olduğu gibi ama ona göre biz bu noktaya geldiysek başaramamışız demek oluyormuş.Diyorum ki bak bana biraz çabaladığını göster ilgini sevgini göster tartışmalar azalıcak.İlgi dediğim de yani iki güzel söz ya Allah aşkına ne bekliycem ya zaten aramalarımdan veya kskkanmamdan bıktıysa boğulduysa daha ömceden gitseydi veya ayrıldığın da geri dönmeseydi .Ne bana umut verdi o zaman çocuk oyuncağımı.Neymiş ben güzel söylemeden oda güzel söz söyleyemiyomuş bu ne ya kolumdan tutupta bir gün bile sen gidemezsin ben sensiz yapamam seni deli gibi seviyorum dedi de ben mi gittim adam gibi seven bunu yapmaz mı ya benim ilgi istemem mi bopmuş oluyo kabul etmiyorum çünkü ben onun için çok şey yaptığımı düşünüyorumbir tek ilgi sevgi bekledim hiç hissetirmedi demiyorum ama ben sevgi gösterince mi sevgi göstericek kötü zamanda nasıl düzelicez ben alttan alıcam sevgi göstericem sonra oda sevgi mi göstericek bu mu ya sevgi mi bu benim suçum mu bu benim ilgi beklediğim için mi olmuş bunlArİlk çıktığından beri böyleyse karakteri diyeceğim ama eğer ki sonradan olduysa sana karşı ilgisi ya da sevgisi azalmış diyebilirim. Ama her halükarda can sıkıcı, böyle karakterde bir adamla olmakta zor, ilgisi biten bir adamla olmakta.
Biraz da dengesiz bir çocuk sanırım ve aklına eseni yapıyor. Senin duygu ve düşüncelerinden ziyade kendi düşüncelerine önem veriyor.
Bilemedim yani net bir tavrı olan bir adam olsa analiz yapacağım ama çocuk tutarsız
Ya şöyle düşünüyorum hayatta da olumsuz zamanlarımız olur dimi buda böyle bişey ilişkide kötü bi zamana denk geldik tartışmalar arttı ama bana göre biz bunu halledebilirdik önceden olduğu gibi ama ona göre biz bu noktaya geldiysek başaramamışız demek oluyormuş.Diyorum ki bak bana biraz çabaladığını göster ilgini sevgini göster tartışmalar azalıcak.İlgi dediğim de yani iki güzel söz ya Allah aşkına ne bekliycem ya zaten aramalarımdan veya kskkanmamdan bıktıysa boğulduysa daha ömceden gitseydi veya ayrıldığın da geri dönmeseydi .Ne bana umut verdi o zaman çocuk oyuncağımı.Neymiş ben güzel söylemeden oda güzel söz söyleyemiyomuş bu ne ya kolumdan tutupta bir gün bile sen gidemezsin ben sensiz yapamam seni deli gibi seviyorum dedi de ben mi gittim adam gibi seven bunu yapmaz mı ya benim ilgi istemem mi bopmuş oluyo kabul etmiyorum çünkü ben onun için çok şey yaptığımı düşünüyorumbir tek ilgi sevgi bekledim hiç hissetirmedi demiyorum ama ben sevgi gösterince mi sevgi göstericek kötü zamanda nasıl düzelicez ben alttan alıcam sevgi göstericem sonra oda sevgi mi göstericek bu mu ya sevgi mi bu benim suçum mu bu benim ilgi beklediğim için mi olmuş bunlAr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?