Ona nasıl kendimi belli ederim(sosyal medya)

ben saçma sapan bi chat sohbet sitesinde buldum nişanlımı... 2 ay sohbet sitesinde devam ettik sonra instgramdan ekleştık benm istediğim yerde istediğim zamanda görustuk 2.görusmede de tlfn numaramı verdim... 2 yıl görustukten snra da nişanlandık.. ve tesadfki liseden arkadasmn tanıdıgı çıktı...

ben saçma sapan bi chat sohbet sitesinde buldum nişanlımı... 2 ay sohbet sitesinde devam ettik sonra instgramdan ekleştık benm istediğim yerde istediğim zamanda görustuk 2.görusmede de tlfn numaramı verdim... 2 yıl görustukten snra da nişanlandık.. ve tesadfki liseden arkadasmn tanıdıgı çıktı...
Ne güzel tesadüf olmuş öyle, umarım çok mutlu olursunuz

Benim bir arkadaş vardı beğendiği çocuğu şöyle tavladı anlaşılmasın diye çocuğu sosyal medyadan eklemedi yonca mı yonjamı bir siteye üyelik açmış ama erkek olarak kızlarla orda kendini erkek gibi tanıtıp onun cep numarasını vermiş bu kızlarda çocuğu arıyor tanışmak için arada da kendisi arıyor çocuk bir arkadaşı ile dertleşirken yazdığı yazısını da okuyor abi falan siteden beni tanımadığım kızlar arıyor diye o bu şekilde birşey yaptı ama tehlikeli başkası ile de tanışma ihtimali var

Back
X