• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ona ne oldu...!!!

deryaayred

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2011
33
0
36
Adıyaman
Biz seviyorduk birbirini.söz vermiştik birbirine :( ankarada işe başladı iki ay sonra nişanlandık.yaklaşık 3 aylık nişanlıyız.herşey güzel gidecekken.artık benimle hiç ilgilenmiyor.soruyorum ona göre herşey normal.1 aya kalmaz evleneceğiz diyor.benden uzakta olduğu için ona ulaşabileceğim tek şey telefon.ama onuda açmıyor.ben aramazsam neden aramadın diye mesaj atıyor.dönüp arıyorum açmıyor ben belki mesajlaşmak istiyorum diyor. :( çok üzülüyorum.. Evlilik hayallerimi tek başına kurmak çok acı :((( içim sızlıyor.hiçbir şekilde konuşmuyor ve benimle sohbet etmiyor.aramıyor zaten.ben ne yapmalıyım ne olur bir fikir verin bana :((((( ölüyorum burda.

Biz seviyorduk birbirini.söz vermiştik birbirine :( ankarada işe başladı iki ay sonra nişanlandık.yaklaşık 3 aylık nişanlıyız.herşey güzel gidecekken.artık benimle hiç ilgilenmiyor.soruyorum ona göre herşey normal.1 aya kalmaz evleneceğiz diyor.benden uzakta olduğu için ona ulaşabileceğim tek şey telefon.ama onuda açmıyor.ben aramazsam neden aramadın diye mesaj atıyor.dönüp arıyorum açmıyor ben belki mesajlaşmak istiyorum diyor. :( çok üzülüyorum.. Evlilik hayallerimi tek başına kurmak çok acı :((( içim sızlıyor.hiçbir şekilde konuşmuyor ve benimle sohbet etmiyor.aramıyor zaten.ben ne yapmalıyım ne olur bir fikir verin bana :((((( ölüyorum burda.

madem sen aramadığında neden aramadın diyo arama ki o seni arasın, anlat. yalnız üzülüceğine onun burnunu sürt. sanki silah zoruyla evleniomuşsun gibi hissedersin ne gıcık bi durum

Nedense icimden söyle geldi ki: acaba dogrumu yapiyorsun yani biraz daha mi bekleseydin evlenmeye:26:

sanki zorla evleniriliyorsunuz gibi...ama acaba yapisi mi böyle diyecem yani belki anide gelmis olabilir hersey ona,,,ve heyecanini bilincalti yasiyorda olabilir.

Ne kadar zamandır birliktesiniz ne kadar tanıdın onu bilmiyorum ama sana şunu diyebilirim benimde erkek arkadasım ankara da bense baska bir şehirdeyim aynı sekilde ona ulaşabileceğim tek şey telefon o sağolsun beni hiç habersiz merakta bırakmaz ama bazı zamanlar oluyor ki bu uzaklık nedeniyle birbirlerini seven insnlar istemeden birbirlerini kırabiliyor ya da hayat telaşına kapılıp karsısındakileri unutabiliyorlar ama sunu bil ki uzaklık mesafeden dolaı da olabilir bu tabi bir baska sebebi düşünecek olursak henüz onu cok iyi tanımamıs olabilirsin senden ayrı kalınca değişiyor olabilir hayat bu hersey bizler için sonucta..
onu aradığın zaman bu konuyu ac uzun uzun konusun halletmeye calısın derim

Ne kadar zamandır birliktesiniz ne kadar tanıdın onu bilmiyorum ama sana şunu diyebilirim benimde erkek arkadasım ankara da bense baska bir şehirdeyim aynı sekilde ona ulaşabileceğim tek şey telefon o sağolsun beni hiç habersiz merakta bırakmaz ama bazı zamanlar oluyor ki bu uzaklık nedeniyle birbirlerini seven insnlar istemeden birbirlerini kırabiliyor ya da hayat telaşına kapılıp karsısındakileri unutabiliyorlar ama sunu bil ki uzaklık mesafeden dolaı da olabilir bu tabi bir baska sebebi düşünecek olursak henüz onu cok iyi tanımamıs olabilirsin senden ayrı kalınca değişiyor olabilir hayat bu hersey bizler için sonucta..
onu aradığın zaman bu konuyu ac uzun uzun konusun halletmeye calısın derim

playstation oynamak ve arkadaşları ile gezmek daha önemli zannediyorum.benimle aynı yerde çalışırken heryere giderken benide götürürdü.şimdi mümkün değil ama ben nişanlısıyım beni gün boyunca aramaması yada tüm gezmeleri ve internet oyunları bitince mi aramalı hep:((( beni ikna edene kadar çok ısrar etmişti.nişan olayından sonra çok ilgisizleşti çookk :((((

seni üzmek istemem ama şahsi fikrim aklı birine kaymış olabilir. o kişiyle ya olmayacağını biliyor yada sana kıyamıyor. bence herseyi acıkca sor ama tabiki inkar edicekkkk. en azından kendin çaktırmadn bişiler yappp her ne ise sorun sen çıkar. çünkü ayrı kaldığınızda daha bağlanması lazımdı o uzaklaşmış. çnkü hal tavırları bu yolda sen aramayınca laf olsun die belki kendi vicdanını rhtltmak suç bende değil sende gibi davranışlr bence tehlikeli. bu evlilik çok iyi düşn tart kafandaaa derimm

playstation oynamak ve arkadaşları ile gezmek daha önemli zannediyorum.benimle aynı yerde çalışırken heryere giderken benide götürürdü.şimdi mümkün değil ama ben nişanlısıyım beni gün boyunca aramaması yada tüm gezmeleri ve internet oyunları bitince mi aramalı hep:((( beni ikna edene kadar çok ısrar etmişti.nişan olayından sonra çok ilgisizleşti çookk :((((

Klasik erkek işte hepsi bayılır biliyorsun pes oynamak pc oyunları cazip geliyor onlara böyle eğlenek hoşlarına gidiyor en güzeli sen onunla telde bu konuyu konus ona de ki oyun oynamak istediğinde git oyna ama bana da zaman ayır çaba sarf et gibi şeyler işte..:26:

insan nişanlısı ile arayıp konuşmaz mı? hayal kurmaz mı? biz evlenecektik sözde hiç alaka yok.sadece 1-2 aya evleneceğiz.eee ne yapacağız diyorum..acele etmee bakarııızzz deyip geçiştiriyor.ayrıca yay burcu.rahat özgür relax :((( offffffffff

Son düzenleme:
evlilik tek taraflı olmaz arkadaşım. tek taraflı da hayal kurulmaz. ister 1 aydır tanışıyor ol dilersen cocukluk arkadaşın fark etmez. eğer daha şimdiden tek taraflıysa birşeyler kabullenmelisin ki bu tüm hayatın boyu böyle devam edicek. bırak aramıyorsa arama. ne demek sadece mesajlaşmak. Evliliğin ciddiyetine varmalı bence. Evlilik sadece ev alıp içini döşemekle bitmez. yüreklerin birleşimiyle olur... OLMALI !!

evet ankaraya atandı.bende gideceğim daha sonra eş durumundan.eğer bir terslik çıkmazsa diyeceğim ama :(((((((((((((

sende memursun yani, bazı erkekler memur olduktan sonra memur eş bulma derdine düşüyoda, sen çalışmıyorsan öyle bi düşüncesi olabilir dicektim, demekki böyle bi olasılık yok
bence madem senle konuşmuyo, sohbet etmiyo iletişiminiz pek yok, otur mailine ya da facesine, derdin ne, bizimle ilgili gelecek planın ne, bu planın tarihleri ne, ne düşünüyosun diye bi güzel yaz ama sakın çok üzülüyorum ağlıyorum tarzı şeyler yazma, dik dur biraz, sen onun değil o senin peşinden koşsun, olur mu böyle dalga geçer gibi ilişki...

Son düzenleme:
sende memursun yani, bazı erkekler memur olduktan sonra memur eş bulma derdine düşüyoda, sen çalışmıyorsan öyle bi düşüncesi olabilir dicektim, demekki böyle bi olasılık yok
bence madem senle konuşmuyo, sohbet etmiyo iletişiminiz pek yok, otur mailine ya da facesine, derdin ne, bizimle ilgili gelecek planın ne, bu planın tarihleri ne, ne düşünüyosun diye bi güzel yaz ama sakın çok üzülüyorum ağlıyorum tarzı şeyler yazma, dik dur biraz, sen onun değil o senin peşinden koşsun, olur mu böyle dalga geçer gibi ilişki...

beni ciddiye almadığını düşünüyorum.nişanlandıktan sonra beni elinin altında görüyor.neden benimle konuşmuyorsun dediğimde telefon ile konuşmayı sevmiyorum diyor.msn ye gel diyemiyorum dediğim saatlerde dışarıda oluyor.döndüğünde ben uyumuş oluyorum.bir sürü imalı sözler yazıyorum faceye tık yok. :((( daha bu gece neden aramadın diye msj çekmiş.döndüm aradım aramayan sensin demek için o anda 2 kere uzun uzun aradım açmadı :(( aklıma farklı şeyler gelmiyor değil.bir mesaj geldi belki ben msjlaşmak istiyorum diye :(( var mı böyle bir mantık :((((

biaz nce yukarıda yazdıklarımı okursan sevinirim çnkü gerçekten dikkatli olman gerektiğini düşnüyorum. evlilik bir ömür geçireceğin insan.

çok garıp gercekten ustelık nısanlısınız ve 1-2 ay sonra evlılık dusunuyorsunuz .ama bana pek o evlılık dusunuyormus gıbı gelmedı .ınsan rahat olur abartılı bır derecede rahat olur da ,1 ay sonra evlılık ıcın bu kadar rahat olması hallaederız dıyıp gecıstırmesı oldukca garıp bır davranıs .sankı komusunun dugununden bahsedıyor kendı dugunu ınsan bıraz heyecanlı panık olur ne bılım yanı hallederız dıyıp gecıstırmesı bana pek evlılık nıyetlı gıbı gelmedı acıkcası .
kendısı aramıyor ama sen aramayınca da neden aramıyorsun dıye sana tepkı gostermesı ,bır arkadasın dedıgı gıbı bana da bıraz blöf geldı .kendısı aramıyor sen aramayınca da neden aramadın dıye sankı cok uzulmus gıbı tepkı gosterıyor .vıcdanını rahatlatıyor senın yuzunden ben boyleyım gıbı.

Belliki ilgisiz... Peki işe başlamadan önce de herhangi bir ilgisizliği varmıydı acaba? Ters giden birşeyler var burnunu sürtmelisin çok fazla arama bırak o arasın evet dayanmak güç belki ama bı kac aya düğünün var.. Hataya düşmemek için öncleikle sorunu açık açık tespit etmek lazım cnm. Üzülme diycem ama ne fayda... İnş herşey en kısa zamanda yoluna girer.

Bende msj.attığımda, mesj.yerine aranıyorsam çok kızıyorum.. Sanki ben aramayı bilmiyorum.

Çok üstüne düşmeyin bir süre.Aramayın.Msj. atın arada ve msj.larına kısa cvp.lar verin.Biraz kendiniz hakkında meraklandırın onu.

Bir bakın uzaktan bakalım nasıl-neler oluyor ? Eğer hala aynı ilgisizliğe devam ediyorsa siz Ankara'ya gidin kısa süreliğine ya da onu çağırın, durum değerlendirmesi için.

Back
X