• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ona ne oldu...!!!

kızlarrr biraz uzak ve ilgisiz konuştum bugün.ve işim var dedim kapattım.şaşırdıı.oysaki hep o yapardı böyle şeyleri..tek kelime sormadım ona ilgilenmedim.tekrar aradı uçak bileti bakıyorum belki hafta sonu gelirim dedi.ilgisizce sen bilirsin dedim.bakalım ne olacak..

ne demek o ya anlamadim!! :53:
hem siz aramayinca neden aramiyorsun diyor hem de aradiginizda acmayip belki mesajlasmak istiyorum diyor.
garipmis nisanliniz.
temkinli olun derim.

kızlarrr biraz uzak ve ilgisiz konuştum bugün.ve işim var dedim kapattım.şaşırdıı.oysaki hep o yapardı böyle şeyleri..tek kelime sormadım ona ilgilenmedim.tekrar aradı uçak bileti bakıyorum belki hafta sonu gelirim dedi.ilgisizce sen bilirsin dedim.bakalım ne olacak..

iyi yapmışsın.sen onun değil o senin üstüne düşmeli.ben eşimle sevgiliyken zor görüşürdük.tlfon olduğunda derslerde bile konuşurdum.nişanlanınca bulaşık yıkarken konuşurduk.ailem sorun yaptı bunu çok konuşuyorum diye.kaynanama söyledi.kaynanamda eve gidince eşime söylemiş.çok konuşmayın diye.oda çok sinirlenmiş bağırmış.haklıda.çünkü zor dönemler geçiriyorduk benim ailem tarafımdan.istemiyorlardı eşimi.herşeyde sorun oluyordu her saniyemiz sıkıntıydı.kendi annesindende duyunca iice sinirleri bozulmuştu.eşim tuncelideydi ben hatayda nişanlıyken sadece telefon konuşması yapıyorduk.ondada çok konuşuyorduk.işi giderken işteyken eve giderken evdeyken arardı konuşurduk.yani ne yapıyorsa bilirdim yattını yediğini gezdiğini her an ne yaptını bilirdim.hatta uyurdu telefon açık kalırdı telefonu kapatmazdık öyle uyurduk beraber.bazen dinlerdim nefesini hoşuma giderdi.bazende yorulduğundan kendiliğinden uyuverirdi.birbirimizi sadece sevdik.seven insan sevdiğinin sesini duymadan kokusunu duymadan görmeden yapamaz.ve şuan da hala sevgisiyle boğuluyorum diyebilirim.çalışmadığı her zaman benimle benim yanımda.bakkala bile bensiz gitmez.bence gerçek sevgi budur.en başta neyse öyle gider herşey.

Back
X