Merhaba kizlar
yaklasik 1 bucuk senelik iliskim son buldu.. saka gibi bitti kabul edemiyorum kisaca anlatayim..
bir evliligi geride birakdim bosanmanin geirdi SIKINtilarla bogusurken kafa dagitmak icin arkadaslik sitesine takilmaya basladim amacim kimligimi gizleyip sirf sohbet etmekdi i ilisiye arkadasliga hazir degildim.. derken o cikdi karsima israrci degildi.. kibardi ve anlayisliydi onunla birlikde daha fazla zaman gecirmeye baslamisdim sitede iyi geliyordu bana.. beni anliyordu.. mutlu ediyordu.
baglanmaya sevmeye basladik ve citti bir beraberleye dogru yol aldik.. buarada farkli ülkelerde yasiyoruz dolayisiyla yüzyüze görüsme sansimiz olmuyordu ama telefon.. msn.. face derken hep birlikdeymisiz yanimdaymis gibiydi. sadece ellerimle dokunamamakdi yaramiz..
tanisdigimiz siteden cikis yapmak isteyim üzerine cikdik fakat nedendir bilmem onda hep bir takinti kaldi.. hep beni arastirmiski ara ara ben olabilercegim profilleri bana sunup "BU SENSIN" tarzinda tartismalarimiz olmusdu.. ben ona karsi dürüstdüm bi gelecek hayal etmis planlarimizi yapmaya baslamisdik.. benim bir baskasina ihtiyacim yokduki

bana inandigi söyleyip onuyu kapatip devam etsekde aylar sonra kavgamizin icinde yine konuyu acip bana süphelerini sunuyordu.. bu davranisi benim ondan süphe etmeme neden oluyordu, kendimden emindim ondan bisey saklamiyordum
demekki o bisey sakliyor düsüncesine girip süpheleniyordum

buda sorunu büyütüyor tabi.
bunlari atlatdik gibi görünüyorki baska bir sayfada üyeligimi bulmus (silmisdim ama silinmemis

) sitenin adini vererek kullanici adimi sordu söyledim.. silmisdim kendimden emindim..(ama silinmemis)
acikladim dinlemidi linkleberaber onun yaninda anlamsiz süpherle birlikde onu aldatdigimi.. kandirdigimi.. ve bana güvenemeyecegi seklince aciklamasiyla benden ayrildi.
cok üzüldüm yalvardim aciklamaya calisdim sakinlesmesini beledim mantikli düsündügünde dogruyu bulucagini bekledim ama nafile dahada konuya yogunlasmis olmaliki agir konusmaya basladi
cok kirdi beni nasil düsüne bilirki böyle biseyi? bunu kabul edemiyorum. aradan 3 hafta gecdikden sonra mail attim ona tekrar aciklamaya calisdim sakin bir sekilde düsünerek karar vermesini
istedim ama nafile BITTI dedi.
suan kendimi cok kötü hissediyorum.. cok sevmisdim onu inanmisdim kendi yalanlarini unutmus beni neyle suclayarak benden ayrildi.. kelimeler boazimda dügümleniyor.
aklimdan cikmiyor cok aci cekiyorum
internetden iyice nefret ettim tüm üyeliklerimi sildim facemis gmail+ gibi bahsetigi siteyede sifremden dolayi giremiyordum sifreyi unutmusdum, anlayan bir arkadasimdan rica edip onUn ugrasiya sifremi kirdi ve kurtuldum basima bela olan o sitedende.