Eski sevgilimin yakın erkek arkadaşı bana yazıyor

Duyguhasn

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2023
197
27
18
Merhaba, eski sevgilimin yakın arkadaşı 23.56 da "kanki" yazdı.Bende "efendim kardeşim" yazdım. Oda "napiyosn" yazdi. Bende "Ahmet güzel kardesim, numaramı sende sil oda silsin. Hiç bir sekilde yazmayın istemiyorum muhatap olmak sizinle hadi Allah'a emanetsnz." yazdım sizce yazdığım sey nasıl??

Merhaba, eski sevgilimin yakın arkadaşı 23.56 da "kanki" yazdı.Bende "efendim kardeşim" yazdım. Oda "napiyosn" yazdi. Bende "Ahmet güzel kardesim, numaramı sende sil oda silsin. Hiç bir sekilde yazmayın istemiyorum muhatap olmak sizinle hadi Allah'a emanetsnz." yazdım sizce yazdığım sey nasıl??
Dahiyane

Erkek arkadaşına kızdın diye başkasına kaba olmak zorunda değilsin

Bence iyi yazmışsın eski sevgilinin yakın arkadaşının senle bi işi yok. Gecenin bir vakti niye yazıyor? Kanki ne ayrıca kültürsüz herif. Aferin kız işte böyle olmak lazım 👌

Basinizdan attiginiz iyi olmus bu eski sevgili arkadaslarinin yazmasinin arkasindan hayirli bir işler ciktigini gormedim. 😄

Çok güzel mükemmel cevap vermişsin hacı

Back
X