Onaylı Diploma Zımbırtısı

uykusuzbezelye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
100
58
28
Merhabalar,
Almam gereken noter onaylı diploma örneği var üniversite kayıtlarında, iş başvurularında falan sıklıkla arandığından tecrübeli olan vardır, bilgilendirebilirsiniz belki diye soruyorum
Acaba diplomanın aslı ve fotokopisiyle gidersem 'aslı gibidir' diye onaylayıp almazlar mı?
Yani bu şekil bir öneri okudum internette acaba deneyen var mı diye sormak istedim
Teşekkürler.

Merhabalar,
Almam gereken noter onaylı diploma örneği var üniversite kayıtlarında, iş başvurularında falan sıklıkla arandığından tecrübeli olan vardır, bilgilendirebilirsiniz belki diye soruyorum
Acaba diplomanın aslı ve fotokopisiyle gidersem 'aslı gibidir' diye onaylayıp almazlar mı?
Yani bu şekil bir öneri okudum internette acaba deneyen var mı diye sormak istedim
Teşekkürler.
Evet diplomanın aslını götürüyosun.
Çoğaltacağım diyorsun, onlar kendileri fotokopi çekip, aslı gibidir kaşeliyorlar noterde.
Ama nüsha başına para alıyorlar.
Biraz masraflı.
Artık öğrenci işleri de diplomanı çoğaltıp aslı gibidir diye kaşeliyor.
Ve bedava. Bir arastır istersen

Merhabalar,
Teşekkürler.

üniversite kaydında lise diploması nin aslını alırlar
mezun oldugunuzliseye gidip bir kaç tane örneğe asli gibidir yaptırabilirsiniz
biz öyle yaptık

Orjinali ile notere gidiyorsun.Diplomanı aslı gibidir kaşesi vuruyorlar.fotokopi çekiyorlat.fotokopisi işyerine aslı sana kalıyor.
34 tl verdim 2.5 ay önce...

Evet diplomanın aslını götürüyosun.
Çoğaltacağım diyorsun, onlar kendileri fotokopi çekip, aslı gibidir kaşeliyorlar noterde.
Ama nüsha başına para alıyorlar.
Biraz masraflı.
Artık öğrenci işleri de diplomanı çoğaltıp aslı gibidir diye kaşeliyor.
Ve bedava. Bir arastır istersen

Sormak istedigim tam olarak oydu, mezun oldugum liseden temin edebilir miyim bilginiz var mi

üniversite kaydında lise diploması nin aslını alırlar
mezun oldugunuzliseye gidip bir kaç tane örneğe asli gibidir yaptırabilirsiniz
biz öyle yaptık

Ben de oyle biliyordum ancak diplomanin asli kesinlikle kabul edilmeyecektir diye bir de not dusmusler internet sitesine :(

Tesekkur ederim yanitiniz icin :)

"Aslı gibidir" yaptırman lazım anladığım kadarıyla. Liseyi bilmiyorum da üniversiteden diplomayı alırken yapıyorlarmış. Ben de önümüzdeki hafta diplomamı almaya gideceğim, bir sürü de aslı gibidir yaptıracağım. Hatta bir de yanında diploma eki alacağım onu da çoğaltabiliyormuşuz.

noterde calıstım daha once
dıplomanın aslını gormek zorundalar
aslının fotokobısını kendılerı ceker aslı gıbı yapar
dıplomanızı alın nolur nolmaz kımlıgınızıde alın yanınıza
fıyatı uygun ortalama 40 tl cıvarı olur arkalı onlu tek bı kagıtdan olusuyor cunku

Back
X