• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

onca negatif teste rağmen regl gecikmesi

Haklısınız ama biz korunmuştuk
kaç tane test yaptın ama üstüne. beni yanlış anlama lütfen. sen bunu kaldıramıyorsun ve için rahat etmiyor. sağlam ve huzura ereceğin korunma yöntemi belirle lütfen ya da ilişkiden uzak dur.

çektiğin strese yazık. bu bekar hayatı evlilikten kolay ve güzel zamanlar olmalı normalde bence
E tabiki ya kendilerine yazık ediyorlar. Erkekler bunu düşünse zaten adam gibi adamsa alır önlemini ne sevgilisine bu işkenceyi çektirir ne kendisini riske atar. Ne yazık ki öyle olmuyor çoğu mal kendi zevkini düşünüyor prezervatif ile zevk alamıyorlarmış ayy g.tüm gerçekten ya çıldırıyorum
aynen ben de katılıyorum. et ete değecek. erkeğin hamile kalma ihtimali olsa ne olurdu halleri :D

kaç tane test yaptın ama üstüne. beni yanlış anlama lütfen. sen bunu kaldıramıyorsun ve için rahat etmiyor. sağlam ve huzura ereceğin korunma yöntemi belirle lütfen ya da ilişkiden uzak dur.

çektiğin strese yazık. bu bekar hayatı evlilikten kolay ve güzel zamanlar olmalı normalde bence

aynen ben de katılıyorum. et ete değecek. erkeğin hamile kalma ihtimali olsa ne olurdu halleri :D
Öyle bi ihtimal olsaydı asla yine kendilerini riske atmazlardı her şeyi kadından beklerlerdi eşek gibi de korunurlardıı nerdeee dünyanın düzeni bozuk😀

Öyle bi ihtimal olsaydı asla yine kendilerini riske atmazlardı her şeyi kadından beklerlerdi eşek gibi de korunurlardıı nerdeee dünyanın düzeni bozuk😀
Haklısınız ne diyim kendimi çok kaptırdım ve bu artık normal bir insanın düşünceleri değil farkettim bugünden itibaren kendimi salmaya ve tarlusal ilaç kullanmaya başladım sizi de rahatsız ettik valla kusura bakmayın olur mu

Haklısınız ne diyim kendimi çok kaptırdım ve bu artık normal bir insanın düşünceleri değil farkettim bugünden itibaren kendimi salmaya ve tarlusal ilaç kullanmaya başladım sizi de rahatsız ettik valla kusura bakmayın olur mu
Beni rahatsız etmedin kendini düşün öyle bir şeyin imkanı yok en kısa zamanda doktora git ultrason ile bir baksın için rahatlasın

:KK9::KK9:
kızlar da haklarından gelecek güçte olur umarım.

senin iyi olman önemli olan. huzurla ve mutlu mesut yaşamalısın. en güzel gençlik zamanında

Bişey daha soracağımmm 3 Ocak günü reglimin ilk günü gelen parçanın da fotoğrafını göstereyim mi doktora fotoğrafını çekmiştim çünkü

Bişey daha soracağımmm 3 Ocak günü reglimin ilk günü gelen parçanın da fotoğrafını göstereyim mi doktora fotoğrafını çekmiştim çünkü
göstermeyin. burada kimsenin parçaya göre yorum yapma huyu yok.

ikna oldum diyerek yalnızca kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz. konunun ismi bile histerik. bir adet yalnızca gebelik sebebiyle gecikmez. tonlarca başka sebeple gecikebilir.

adet geciktiği için gelen parçalar büyük pıhtılar olarak atılmış olabilir. adet olmamış da değilmişsiniz zaten, orası da ayrı mesele.

göstermeyin. burada kimsenin parçaya göre yorum yapma huyu yok.

ikna oldum diyerek yalnızca kendinizi ikna etmeye çalışıyorsunuz. konunun ismi bile histerik. bir adet yalnızca gebelik sebebiyle gecikmez. tonlarca başka sebeple gecikebilir.

adet geciktiği için gelen parçalar büyük pıhtılar olarak atılmış olabilir. adet olmamış da değilmişsiniz zaten, orası da ayrı mesele.
Ben size göstereyim demedim ki önceki yazdığım mesajı okursanız anlarsınız pazartesi özel hastaneye kontrole gideceğim o sırada doktoruma o parçayı da göstereyim mi demiştim. ayrıca sizi ikna etme mecburiyetim yok siz çok geride kaldınız biz konuştuk ve hallettik zaten meseleyi yine de sağolun teşekkürler

Doktor görmek istemez zaten neyin ne olduğunu anlar merak etme pıhtılı benim de geliyordu pıhtılı adet kanaması olabilir ya doğal bir şey ona neden takıldın

Kızlar selam adetimin gecikmesinin 9. Günü ilişkimin üstünden geçmesinin ise 33. Günü oluyor kanda test yaptırdım negatif çıktı 0,200 ama ben hala regl olamadım bugün yine kan testi yaptırdım sizce sonuç değişir mi çok korkuyorum 9. Günde verdiğim sonuç doğru mudur alttan muayene etti doktor kese göremedi fakat yine kan aldı çok korkuyorum

Kızlar selam adetimin gecikmesinin 9. Günü ilişkimin üstünden geçmesinin ise 33. Günü oluyor kanda test yaptırdım negatif çıktı 0,200 ama ben hala regl olamadım bugün yine kan testi yaptırdım sizce sonuç değişir mi çok korkuyorum 9. Günde verdiğim sonuç doğru mudur alttan muayene etti doktor kese göremedi fakat yine kan aldı çok korkuyorum
İlişkiden kaç gün geçtikten sonra kan verdin, anlayamadım

Benimde aynı şey olmuştu ilişkilerim 27 ve 30 Ekim’di ilk kanımı 27 Kasım’da 1 ay geçtikten sonra verdim <2,00 çıkmıştı ikinci kan testimi de 15 Aralık’ta vermiştim yine <2,00 çıkmıştı. Aralık ayında hiç adet görmedim. Ocak ve Şubat ayında oldum.

Ask ilişkiden sonra 33. Gün test verdim negatifti geç döllenme falan olabilir mi ya bugun de kan verdim ama çok korkuyorum yükselir mi diye o zaman çıkmadı mı acaba diyorum
Bugün kan sonucun çıkmadı mı güzelim bence yükselmemiştir değerin kaçtı?

Adet gecikmenin 9 gününde kan vermişsin çıksa çıkardı korkma hamile değilsin 0,200 düşük bir değer

Back
X