• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

önce açılmak sonra kapanmayı istemek

susgun peri

Hoşgeldin canoğluşum
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
1.606
358
123
30
merhaba arkadaşlar
yardımlarınıza görüşlerinize ihtiyacım kapalı bir bayandım şöyle anlatayım evlenmeden önce eşimin zoruyla kapandım evlendim sonra kilo almaya başladım ve üzerime doğru düzgün kıyafet bulamaz oldum zaten oturduğum ilçe çok küçük ve kıyafet yönünden çeşit yok ve açıldım bir süredir açığım ama içim huzursuz yani kapanmayı istiyorum ama hakkıyla kapanmak istiyorum çok şükür namazıma başladım ama tekrar kapanmalımıyım bilemiyorum dediğim gibi kıyafet yönünden çok sorun yaşıyorum ne yapmalıyım

merhaba arkadaşlar
yardımlarınıza görüşlerinize ihtiyacım kapalı bir bayandım şöyle anlatayım evlenmeden önce eşimin zoruyla kapandım evlendim sonra kilo almaya başladım ve üzerime doğru düzgün kıyafet bulamaz oldum zaten oturduğum ilçe çok küçük ve kıyafet yönünden çeşit yok ve açıldım bir süredir açığım ama içim huzursuz yani kapanmayı istiyorum ama hakkıyla kapanmak istiyorum çok şükür namazıma başladım ama tekrar kapanmalımıyım bilemiyorum dediğim gibi kıyafet yönünden çok sorun yaşıyorum ne yapmalıyım
kapanmayı tekrardan istiyorsanız gönülden istiyorsanız kapanın. kıyafet yönünden diyorsanız kapanmayın.

kıyafet yüzünden açılıp kapanmak ne kadar dogru bir davranış bilemedim
ama önemli olan içinizden gelerek yapmanız
eşinizin zoruyla kapandıgınız için açıldınız
peki şuanda gerçekten kapanmayı istiyormusunuz
istiyorsanız kıyafet dert degilki

aç kapa aç kapa artema diyesim geldi
ay tövbe nolur kusuruma bakmayın beynim sulandı pazartesi sendromundan çıkamadım :)

bence bir daha tam kapanabilecekseniz girişin o işe.
çünkü ister istemez çevreden de tepkiler alırsınız.
önce gardrobunuzu ayarlayın o zaman. daha önce kıyafet bulamadığınız için açılmışsınız.
internetten de alışveriş yapabilirsiniz.tesettür kıyafeti satan siteler mevcut.
ve en önemlisi hazır hissediyorsanız yapın.
iyi günler ;)

Kıyafet buna bahane olmamalı. Kapanacaksan Allah rızası için kapanmalıdın işin içine kyafet ceşidi yok kılo aldım çirkinim vs diye uzatılabılır bunlar baha olamaz canım.uzerındekıler temiz olduktan sonra uc etek uc gömlek yetıyor merak etme ;)

Back
X