once davet edilip sonra cocugunuz yok diye vazgecilen olsaniz?

dun aksam arkadasim aradi, gecen gun sinemada esimle izledigimiz filmi begenip begenmedigimizi sordu. begendik diyip tavsiye ettim. esim gitmek istemiyor ben cok istiyorum sende gittin kimle gitcem sinemaya ben, dedi.

ben gelirim seninle 2.ye izlerim sevdim filmi dedim. aa sahiden mi diyip sevindi. ucuncu bir kadin arkadasimiz var sinsinin tekidir, ona da soyleyim o da gelsin dedi tamam dedim. carsamba gidelim ozaman dedi uygunum dedim ve konusma bitti.

bugun vatsaptan yazdim, carsamba sinema icin tamam miyiz? diye. x kocasiyla gidebilirmis filme benim cocukta yanina arkadas istiyor o da gelecek filme ee sende de cocuk yok? arkadas yok ogluma... dedi. ( oglu 12 yasinda asosyal ve int bagimlisi genel olarak kimseyle arkadaslik etmedigi sadece teliyle oynadigi icin doktora gidiyor bi senedir nerdeyse, yani cocuk arkadas isteyecek bir cocuk degil).. sadece tamam dedim ve kapandi muhabbet..

13 yildir cocugum olmuyor ve bunu biliyorlar. once gelirim dedigimde sevinip sonra cocugum arkadas istiyor sende de cocuk yok demesi beni rahatsiz etti. abartiyor muyum? abartmiyorsam nasil davranmaliyim? beni asiri yoruyordular bu olayda tuy dikti.

İnsanın zayıf noktasından vuran insanlara deli oluyorum böyle bi bencillik yok. 13 yıldır uğraştığını bildiği halde öyle demesi çok çok ayıp çok üzülmüşsündür kıyamam... Konuşma o arkadaşınla sil at böyle arkadaş olmaz olsun!!! Böyle sinsi yılannn insanları dostsuz arkadaşsız bırakalım ki kendi zehirlerinde boğulsunlar. Pis fesat !! Çok sinir oldum. Allah sana inşallah sağlıklı hayırlı çocuk nasip eder arkadaşım

Sizi saf yerine koyuyor. Terbiyesiz saygısız seviyesiz !!
Sen fedakarlık etmişsin o yazması gerek sana sinema için hazır mıyız diye sen ne diye yazıyorsun bir filmi iki kere izlemeye mi meraklısınız yoksa arkadaşınız burnunuzda mı tütüyor ?
Kimsenin üstüne gereksiz yere düşme sonuç bu oluyor...
Tamam demek yerine ben olsam yeni mi aklınıza geldi çocuğumun olmadığı. arkadaşım yok kimle gidicem diye ağlıyordun acıdım da eşlik edeyim dedim şimdi bakıyorumda çevren baya genişlemiş, eleme bile yapar olmuşsun ama bu terbiyesizlikle yalnızlığa mahkumsun bir daha görüşmeyelim derdim

Bence bu kişilik bozuntusuna arkadaş bile deme.. çıkar at hayatından böyle bir insandan sana zerre hayır gelmez :super:

Rabbim de sana tez zaman da hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah :dua:

Çok ayıp etmiş bence mesafeli davran gerçekten arkadaşın olsa sana o şekilde söz soylemezdi durup düşünüp kendinj üzme öyle insan için yol ver gitsin veremiyorsan da az mesafeli ol

dun aksam arkadasim aradi, gecen gun sinemada esimle izledigimiz filmi begenip begenmedigimizi sordu. begendik diyip tavsiye ettim. esim gitmek istemiyor ben cok istiyorum sende gittin kimle gitcem sinemaya ben, dedi.

ben gelirim seninle 2.ye izlerim sevdim filmi dedim. aa sahiden mi diyip sevindi. ucuncu bir kadin arkadasimiz var sinsinin tekidir, ona da soyleyim o da gelsin dedi tamam dedim. carsamba gidelim ozaman dedi uygunum dedim ve konusma bitti.

bugun vatsaptan yazdim, carsamba sinema icin tamam miyiz? diye. x kocasiyla gidebilirmis filme benim cocukta yanina arkadas istiyor o da gelecek filme ee sende de cocuk yok? arkadas yok ogluma... dedi. ( oglu 12 yasinda asosyal ve int bagimlisi genel olarak kimseyle arkadaslik etmedigi sadece teliyle oynadigi icin doktora gidiyor bi senedir nerdeyse, yani cocuk arkadas isteyecek bir cocuk degil).. sadece tamam dedim ve kapandi muhabbet..

13 yildir cocugum olmuyor ve bunu biliyorlar. once gelirim dedigimde sevinip sonra cocugum arkadas istiyor sende de cocuk yok demesi beni rahatsiz etti. abartiyor muyum? abartmiyorsam nasil davranmaliyim? beni asiri yoruyordular bu olayda tuy dikti.
Cok ayip etmis arkadaşınız böyle dusuncesize arkadaş bile denmez cok üzüldüm okuyunca benimde cocugum henüz yok acayip sinirlendim birdaha gorusmeyin yine caninizi sıkar bu kisi

Siz tüm iyi niyetinizle filmi ikinci kere onun için izleyecekken başka arkadaş bulunca vazgeçmesi:KK12: Diğer konudan bahsetmiyorum bile:sinirli: Keşke incelikleri gören aynıyla mukabele eden insanlar olsa hep etrafımızda ama hayat işte...

Back
X