Önce erkek mi tanıştırmalı kadın mı?

O yönü de var elbette ama hiçbir şeyin garantisi yok ki. Ben annem de tanısın istiyorum, annemle çok yakınım, her şeyi anlatırım. Bu sebeple tanısın istiyorum yakından.

Bunu tanıştırıp yarın öbür gün başkasını tanıştırdığında sorun olmayacaksa tanıştır gitsin.
Ben biraz aileleri ilişkiye karıştırmayı doğru bulmayan yapıdayım. Annem de babam da bütün sevgililerimden haberdardı, karşı çıkan insanlar değiller ama tanıştırmayı tercih etmedim. Tanıştırınca iş biraz daha ciddiye biniyor o sevgiliğin eğlenceli, sorumsuz kısmı noktalanıyor diye düşünüyorum.

Önce ben tanıştım ailesiyle, sonra benimkilerle tanıştırdım. Açıkçası önce görmek istedim ailesini. Hoşuma gitmeyen bir şey olursa hiç tanistirmayacaktim babamla.:KK70:

eski nişanlımda önce ben tanışmıştım ailesi ile, 1-2 hafta sonra da annem yanıma gelmişti terminalden almıştık o zaman annem tanışmıştı. ama sonradan işin içine aileleri erken sokmanın gereksiz olduğunu düşündüğüm için şimdiki nişanlımın ailelerin tanıştığı güne kadar ne tanıştım ne tanıştırdım. tabi bu dediğim anne-baba için geçerli. ablasıyla tanışmıştım, kardeşimle de tanıştırmıştım bu süreçten önce.
belli bir kuralı olmamalı bence, biraz şartlara bağlı biraz da isteklere. ama eğer daha söz-nişan sürecine uzun bir süre varsa anne-babayla tanıştırmak sıkıntı olabiliyor.

Benim esim annesiyle tanismami cok istemisti ama ben tanismaya gitmedim. Acikcasi sevgilisinin annesiyle tanismaya gidip sonra "aman bu kiz bizim oglana cok hevesli pesinden kosuyor kendi geldi bizimle tanismaya" tavriyla karsilasan arkadaslarimi gorunce tanismaya gitmemistim.

Esim once annemle disarida tanisti sonra kayinvalidem annemin evine benimle ve annemle tanismaya geldi. Sonrada isteme oldu zaten babam erkek tarafini ilk istemede gordu kayinbabamda beni ilk istemede gordu.

Bir kuralı yok .

Aile yapısına , ilişki durumuna göre şekillenir.

Ben ilk babamla tanıştırmıştım.

Kimse kimseyle tanışmamalı. Sen ablasıyla tanıştın da noldu? Beni sevmedi yan baktı ters oturdu bin tane şey geçti kafandan. Hiç gerek yok

Back
X