Önce erkek mi tanıştırmalı kadın mı?

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Önce erkek arkadaş mı annesiyle tanıştırmalı yoksa kız mı? Erkek arkadaş ablası ile tanıştırdı ise önce kız mı annesiyle tanıştırmalı erkek arkadaşını? Bunun bir kuralı var mı sizce fark eder mi

aynı anda olsun mümkünse :)
diğer türlü de artık duruma göre, müsaitliğe göre değişir, bir sırası olduğunu düşünmüyorum.
genel olarak erkek aileleri daha hevesli oluyorlar bu tanışma işlerinde, öyle ise öncelik hevesli olan tarafa verilebilir.

aynı anda olsun mümkünse :)
diğer türlü de artık duruma göre, müsaitliğe göre değişir, bir sırası olduğunu düşünmüyorum.
genel olarak erkek aileleri daha hevesli oluyorlar bu tanışma işlerinde, öyle ise öncelik hevesli olan tarafa verilebilir.
Ben erkek arkadaşıma annemle tanıştırmak istiyorum seni demiştim ama şimdi düşünüyorum da biz kız tarafıyız sonra mı tanıştırsam :D saçma mı düşünüyorum

Önce ben tanıştırmıştım. Ertesi gün de ben tanışmıştım.
İkisi de planlı değildi ama.
Ben acillik olunca eşim hastaneye götürmüş annemle tanışmıştı.
Ertesi gün bir anahtar alma mı ne muhabbeti vardı da bende annesiyle tanışmıştım.

Ben erkek arkadaşıma annemle tanıştırmak istiyorum seni demiştim ama şimdi düşünüyorum da biz kız tarafıyız sonra mı tanıştırsam :KK70: saçma mı düşünüyorum

ya bilemicem, bizimkiler biraz muhafazakar oldukları için kız istemede bir araya geldiler
(gerçi aynı muhitten olduğumuz için zaten az çok tanışıyorduk),

ama sizinkilerin öyle bir tavrı yoksa, tanıştırın gitsin, siz sizin aileniz için planı yapın, erkek arkadaşınız da isterse kendi ailesi için plan yapar, artık kim elini hızlı tutarsa önce onun planı gerçekleşir :)

ya bilemicem, bizimkiler biraz muhafazakar oldukları için kız istemede bir araya geldiler
(gerçi aynı muhitten olduğumuz için zaten az çok tanışıyorduk),

ama sizinkilerin öyle bir tavrı yoksa, tanıştırın gitsin, siz sizin aileniz için planı yapın, erkek arkadaşınız da isterse kendi ailesi için plan yapar, artık kim elini hızlı tutarsa önce onun planı gerçekleşir :)
Henüz babaları falan devreye sokmayız da annem de tanısın istiyorum.
Teşekkür ederim:)

İkisi de aynı anda tanışsın mümkünse. Aslında bakış açısıyla da önemli ama genelde şöyle duyuyorum; kız önce tanışsa kız hevesli gibi görünüyor ve erkek aileleri kızın ailesi bilmediği için kızı daha korumasız görüyorlar sanki. Kız tanıştırsa bu sefer kızın ailesi fazla modern oluyor. Bir iki gün arayla tanışacaksanız sorun yok ama iş uzayacaksa ikinizde aynı anda tanışın. Tabii bu benim yazdıklarım benim genelde duyduklarım. Sevgilinin ailesinin ve senin ailenin yapısı önemli bu durumda.

Yeni bir ilişki değil seneyi geçti. O yüzden çok erken değil diye düşünüyorum.

Ben dört sene sonra mecburen tanışmıştım, mecbur kalmasam daha uzatırdım. Ama benim aklımda evlilik düşüncesi yoktu. Dediğim gibi gidişat önemli. Ama tanıştırıp sonrasında ayrılırsanız hoş olmaz.

Ben dört sene sonra mecburen tanışmıştım, mecbur kalmasam daha uzatırdım. Ama benim aklımda evlilik düşüncesi yoktu. Dediğim gibi gidişat önemli. Ama tanıştırıp sonrasında ayrılırsanız hoş olmaz.
O yönü de var elbette ama hiçbir şeyin garantisi yok ki. Ben annem de tanısın istiyorum, annemle çok yakınım, her şeyi anlatırım. Bu sebeple tanısın istiyorum yakından.

Back
X