Önce Gözlerine Bakmak İstiyorum Dedi Sonra Her Şeyi Kıvardı Hocam!Kırgınım!!!

X2010

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2013
322
41
53
Not:Kısalttım arkadaşlar canım sıkkın onu silsemde değişik yorum bekliyorum böyloe olunca öz güvenim azalıyor kendimde şüphe etmeye başlıyorum kendimi beğenip sevsemde...

Hocaya bir şey sordum telimi istedi,birkaç gün sonra aradı,bana direkt teklif etmedi kamufle ederek bahane ile tanımaya çalıştı ben de saf ayaklarına
yattım.
Ama anlıyordum genç yakışıklı hoca olunca hoşuma gidiyordu.Bana etkileyici analizlerde iltifatlarda bulundu.Doğum günlerimde aradı,mesaj attı peşimde olduğunu düşündük ama hiç açılmadı.İrtibatımız kesildi 9 ay sonra ben aradım bana hep açık kapı bıraktı sorunları vardı bundan KAÇTIĞINI BİLİYORDUM.
Bi ara aradı arkadaşımla ilgili ona ulaşamamış büyük hayal kırıklığı yaşadım sonra arkadaşın bahane en son karşılaşmamızda gözlerine bakmak istiyorum dedi çünkü 1 ay gözükmedim aramadım kalbime gömmüştüm bunlar yine ümit oldu o zamanlar sevdiğim için.Balo da arkadaşım bana karşı atraksiyonlarını gördü benden habersiz sordu bir şey hissediyor musunuz seviyor musunuz diye oda ortada bi kalp var demiş arkadaşımda hoca da seviyor dedi her şeyiyle hep olumluydu boşanmış ve çocuğunu görememesini sıkıntı yapıyordu.Öyle gösterdi çünkü anlatamıyordu.En son mezun olduktan sonra görüştük her şeyi inkar etti planlamış gibi üzüldüm kırıldım beklemiyordum sadece gözlerine bakamıyoruma bir şey diyemedi.Çok büyük hayal kırıklığı yaşattı.Erkekler neden duygu ve düşüncelerini inkar eder o zaman ümit vermeyin ben beklentim olmadığı halde her şeyi itiraf ettim çünkü geçen yıl istediğim halde yakmıyormuşum gibi yapmıştım.Diğer hocam da sana inkar edebilir demişti bana yapmadı dedi hakkım helal değil psikolojim bozuk desede diğer hocam kafayı yemiş desede.....Bana boş olmadığına 4 arkadaş şahitti ben paranoyak da değilim ama öyle hissettiriyorlar...

Söyleyemediklerimi face sine yazdım ve onu sildim bir sürü çey yaptı beni her şeyi yanlış anlayan bir paranoyak duruma düşürdü öğrencim gibi seviyormuş saf,çocuk inanmaz bu lafına.Diğer hocam demişti baan inkar etmedi sana edebilir dengesizleşmiş dedi.

Bna ümit verdi ama gerçekleri açıklamadı haksızlık yatı sevmiyorsan açık kapı bırakmayacaktın beni düşündün,istedin eminim buna böyle söyleyip biz ayrı dünyaların insanıyız ya da senden soğudum diyebilirdi en çok üzüldüğüm yapılanların inkar edilmesi oysa arkadaşlarım şahit ve yaşayan benim.

Bu mübarek günlerde hep ah ettim Allah ımacılarını dindirsin ama sevgisişz bıraksın beni ve sevgimi arasın ama bulamasın yediremedim bu yapılanları herkesin değer verdiği,sevdiği ve güzel bulduğı biriyim kalpleri ısındıran Allah benim de uygun olmasa da ona ısınmıştı.Sevgiyi yaşayamasak bile bari ne yapmaya çalıştığını söyleseydi.

Son düzenleme:
Çok uzun yazmışsınız anlatımınızda çok kötü malesef başladığım şeyi bitirmek gibi bi huyum var ve okudum hepsini düşük cümlelerden anladigim kadarı ile şunu söyleyeyim erkeklerin çoğu guvenilmez işte böyle sizinle hoş heyecanlar tatmış ama cesaret edip elini taşın altına koymamış üstüne duygularının bile arkasında durmayıp saçma sapan yalana oyuna basvurmus bence ucuz kurtulmuşsun bu karakteri oturmamis adamdan :sly:

Sanırım hocanız Türkçe öğretmeniydi. Sadece gözlerinize bakınca dil bilgisi yapısına uygun cümle kurma/ anlatım bozukluğu/ yazım hataları falan anlaşılmıyor haliyle. Gözlerden sonra sözlü iletişime geçince hocanız "kıvarmış" malum... (konuyu okumadı)

Çok atlayarak okudum. Uzun olmuş

yinede buna benzer bir hikaye biliyorum. Tam anlatmayacagim. Bir Kiz o hocadan hoşlanırken, o hoca da başkalarıyla da yazışıyormuş. Bir gün arkadaşıylada aynı şekilde yazisirken fark etmiş. O kızda farkli yaklaşinca hoca kiza BACIM demiş. Sen yanlış anladın demiş.

Mesajlarda konuşmalarda hep iki türlü yazdığı için tam niyetini belli etmemiş.

Karskter meselesi.

Ama o iki kızda evli şimdi ve mutlular. Aşık olduklari adamlarla evliler. Unutursun. Hiç uğraşma artik.

Son düzenleme:
Anlatımın o kadar bozuk ki, zor oldu ama hepsini anladım :)

Evet üzücü bi durum olmuş. Bu iş olsada yıpranırdın sen, hiç evlenmemiş birisi için boşanmış ve çocuklu bi adam zor olur.

Belki merak ettin denesek nasıl olurdu diye, duygu karmaşası had safhada olan bi adamla en fazla hissedeceğin duygu üzüntü olur.

Hislerin derin değilken kapat bu defteri. Onun amacınıda sorgulama. Belliki seni tam sahiplenmeden avucunda tutmak istemiş.

Not:Aşk Dertlerimizde açtım bu konuyu yorum gelmedi ne olur yorumlarınıza ihtiyacım var...

Geçen yıl hiç aklımın ucundan geçmeyen dersimize yeni giren genç ve bekar düşündüğüm bir hoca bana yazmış ve aramıştı konu açmıştım acaba ben mi yanlış anlıyorum diye.Yüksek lisansla ilgili konuşmak istedim telimi istedi ondan önce de çok samimi yazmıştı dikkatli bakıyordu ama ben somut bir şeyler olmadan hoşlanıyor peşimde diye düşünmek istemedim hayal kırıklığına uğramamak için.Beni aramıştı kaç gün sonra ama ne yüksek lisanstan bahsetti ne de sebebini söyledi okuluna çay içme teklifinde bulundu söz nereye geliyorsa kamufle ederek kullanıyordu ama açı açık niyetini söylemedi ama ben anlıyordum saf ayaklarına yatmış gözüksem de, nerde oturuyorsun filan ben çok heyecanlanmıştım face de yazdık kendinden bahset filan espriler bende kendimi ağırdan satmak adına saçma sapan tuhaf davranmıştım hemen çıkar kısa keserdim onun açılmasını bekledim hep.Bi ara sabaha kadar yazdı etlileyici şiir laflar,beni analiz etmeler psikolojide yardımcı doç olcak yeni,yani psikoloji çözümlemeleri hoşuma gidiyordu ama ben pek ilgili davranmadım gururlu olduğum için onu tanımaya çalışmadım ama o hep benle ilgili soru sordu.Dönem sonu arkadaşların yanında bana bakamıyor uzaktan gözlerini ayırmıyordu beni izliyordu.Sonra ben bi bahane ile okuluna gittim kaç saat beni bırakmadı yine tanımaya çalışmalar çok eğlendik bir hafta sonra doğum günüm aramasını çok istiyorum aradı kutladı ama ben artık sıkıldığımdan bir şey demediği için pek konuşmadım ne o ne ben aramadık 1 ay sonra öyle yapmacık davrandığıma pişman oldum mesaj attım bana dönmedi.(1 yıl sonra öğrendim aramış ama çekmemiş kapalı demiş)Bne de bu hayal kırıklığı ile numarasını sildim hiç sormadım da ama hep aklımda oldu arkadaşalrım beni suçladı ben de vazgeçse de iyiyim deyip dönebilirdi dedim.Baktım aklımdan çıkmıyor 9 ay sonra onu tanıdığını düşündüğüm bi hocayla konuştum böyle davrandım pişmanın aklımdam çıkmadı ama pek tanbımıyorum bu sefer ben denesem değer mi gibisinden.Konuştuğum hoca Onun boşandığını bi kızı olduğunu söyledi bekar çok gençti hiç düşünmemiştim şok oldum çok macılar çekti dedi.3 yıl sınıf arkadaşı peşine düşmüş evlenmişler evliliği 1 yıl sürmüş dedi karakterli biri dedi ben de zaten karakterinden dolayı sevmiştim yakışıklılığı sonra dikkatimi çekti.Bna istersen konuşayım dedi hocam Onla ben yok ben konuşurum dedim 9 ay sonra aradım doğum gününü fırsat bilip aradım numaramı silmemiş adımı söyledi sevindim konuşmak istediği söyledim bi ara olur dedi.Ama diğer hocam istemediğim halde Onla konuşmuş geçmişte beni arayan hocayla sana boş değil bu fırsatı kaçırma demiş oda kimseye ümit verip üzmek isytemiyorum demiş 4 yıl acısından kurtulamamış kadın kızını göstermemeye çalışıyorumuş kafayı yemiş dedi hocam.

Geç öğrendim sevdiğim için bu riske aldırmadım bu sefer ben deneyeceğim dedim onun geldiği günler ben ve arkadaşlarıma eğlenci çıkmış gibiydi ben çok heyecanlanıyor arkadaşlarımda olmasını çok istiyordu okulda konuştuk hiç olumsuz sinyal almadım aradığımda espri yatı çünkü benim onu sevdiğimi biliyrodu istemeseydi kapıları tamamen kapatırdı diye düşündük en son bi tavrıyla arkadaşım olumsuz bir şey yapma dedi ben de üzülertek kalbime gömdüm okulda gözükmedim aramadım karşısına çıkmadım.1 ay böyle devam etti bir ayın sonunda beni aradı ben çok sevindim meğersem arkadaşım için beni aramış yine çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ama büyük ihtimalle bahane olduğunu düşündük arkadaşlarla seven için her şey ümittir.

2 hafta sonra aradım bu muğlaklığı bitirmek için benle ne görüşüyor konuşmak istediğimde ne de kapıları tamamen kapatıyor.Mesajlarıma da genelde cevap vermiyor kimse beni bu kadar değersiz hissettirmemişti dedim ona kıymetlisin dedi.Ona ben sizin aramanızı beklerken beni arkadaşım için aramanız çok büyük bi acı yaşattı dedim O DA GÜLEREK ARKADAŞIN BİR BAHANEYDİ DEDİ O AN GÖZÜMÜN ÖÜNÜNDEN GEÇTİN gibisinden bir şey dedi ben heyecandan onu açmak yerine lafları ağzına tıktım bu meselede benim de çok iletişim hatalarım oldu.SONRA EN SON KARŞILAŞMAIZDA KARŞINDA ARKADAŞIN VARDI O GÜN GÖZLERİNE BAKMAK İSTEDİM DEDİ,çok utandım bir şey diyemedim sevindimn utandım bizim için bu sözler dolaylı ilanı aşktı ama sorununu bahsetmek istiyordu ama bahsedemiyordu ben bildiğim halde onun baksetmesini istedim konuyu açmadım.

Ama ne tuhafki bu sözlerden sonra artık gerekeni, yapmalıyı arkadaşlarım da ne acaip ne aruyıor ne konuşuyor okulda da tavırlarıibakışları ile bana boş olmadığını arkadaşlarıma kanıtladı çok güzel duygulardı.O aramayınca ben üzülüyrodum ama sıkıştırmıyor aramıyordum en son mezuniyet balomuza geldi arkadaşlarım senin için gelmiş dediler sınıfımızla pek alakası yok bir kez bi dönem girdi o da geçen yıl.

Balodaki benim için yaptığı atraksiyonlardan dolayı yani biz girince gözleri bana kilitli kaldı gözlerimle selam verdim ve yüzümü çevirdim çünkü bana ümit verip beni aramadığı için karşımdayken bana bakamıyordu yine.Balo sonuında istemediğim kalde arkadaşım hocaya gitti soru ne hissediyrosunuz bir şey demedi benim grupla çay içti çıkışta arkadaşım benim için seviyor musunuz demiş ORTADA Bİ KALP VAR demiş ama arkadaşımda o da seviyor ama anlatamadığı sorunu var dedi ben zaten biliyordum ama ona belli etmedim.

Aylar sonra bir türlü görüşememiştik onla ayrı dünyaların insanı olduğumuzu mutlu olamayacağımızı bile bile ben her şey açıklamak istedim ve o yükü attım pişman değilim onun da açık ve net olcağını düşünürken o kıvırdı yaptıklarını planlamış gibi yine büyük bir hayal kırıklığı yaşadım sadece gözlerime bakmak istemiştine cevap bulamadı kıvıramadı ben de kırıldım deneyelim bile demedim tek istediğim benim aklımı ve ruhumu meşgul etti bari yaptıklarını açıklasaydı diye üzüldüm benle zaman geçirmek mutlu ediyordu ama öğrencisi ve dost ayaklarına kimseye hoş vakit geçirtmem.

Söyleyemediklerimi face sine yazdım ve onu sildim bir sürü çey yaptı beni her şeyi yanlış anlayan bir paranoyak duruma düşürdü öğrencim gibi seviyormuş saf,çocuk inanmaz bu lafına.Diğer hocam demişti baan inkar etmedi sana edebilir dengesizleşmiş dedi.

Bna ümit verdi ama gerçekleri açıklamadı haksızlık yatı sevmiyorsan açık kapı bırakmayacaktın beni düşündün,istedin eminim buna böyle söyleyip biz ayrı dünyaların insanıyız ya da senden soğudum diyebilirdi en çok üzüldüğüm yapılanların inkar edilmesi oysa arkadaşlarım şahit ve yaşayan benim.

Bu mübarek günlerde hep ah ettim Allah ımacılarını dindirsin ama sevgisişz bıraksın beni ve sevgimi arasın ama bulamasın yediremedim bu yapılanları herkesin değer verdiği,sevdiği ve güzel bulduğı biriyim kalpleri ısındıran Allah benim de uygun olmasa da ona ısınmıştı.Sevgiyi yaşayamasak bile bari ne yapmaya çalıştığını söyleseydi.

Hocani unut ve yoluna bak birdahada bukadar uzun yazma ok

Arkadaslar haklısınız işte aceleciligim dikkatsizligim yüzünden bu düşük yazı.Ama keşke dalga gecilecegine farklı yorumlarla destek olsaydınız.
Ben mi yanlış anlayan paranoyagim yoksa hoca kendinin dediği gibi psikolojisi mi bozuk yine de canim yanıyor ah ettim hep inkar ettiği için.
Ben yüksek lisans yapmadım sadece düşündüm hoca yar.doc olacakmış.

Arkadaslar haklısınız işte aceleciligim dikkatsizligim yüzünden bu düşük yazı.Ama keşke dalga gecilecegine farklı yorumlarla destek olsaydınız.
Ben mi yanlış anlayan paranoyagim yoksa hoca kendinin dediği gibi psikolojisi mi bozuk yine de canim yanıyor ah ettim hep inkar ettiği için.
Ben yüksek lisans yapmadım sadece düşündüm hoca yar.doc olacakmış.

Tabiki paranoyak degilsin adam resmen olta atmış ama yeme kanıp yakalanmamissın şanslıymissın kendi karakterini belli etmiş zaten neye uzuluyorsun daha? kavuşamayınca adı aşk olur

Nasıl hocanıza gidip diğer hocanızdan hoşlandığınızı söyleyebildiniz. Ben de buna hayret ettim.

Once bir kivarmis ne demek onu anlamaya calistim okurken bazen pes etsem de hepsini okudum anladim kizma konu sahibi:) ayrica hoca ogrenci ilişkileri ne degisik sekil almis oyle arkadasin gidip konusuyor senin adina aciliyor sen gidip diger hocana aciliyorsun hocanla ilgili. O hoca hele hepten tuhaf gidip diger hocaya senin duygularini aciyor vs valla şaşırdım. Neyse konuya doneyim.

Erkekleri anlamak cok guc once umut verip sonra hicbir sey olmamis gibi davranmak da anlasilamayan tipik davranislarindan. Benim aklima iki olasilik geldi soyleyeyim;

1) Evet sana karsi gercek bir seyler hissetti o an bunlari yasamak da guzeldi ama mantikli oturup da dusununce "ben evlendim bosandim bu kiz daha bekar bu is mantik sinirlari icinde zaten zor hadi biz beraber olsak belki ailesi istemeyecek" diye ileriyi dusunmus ve uzaklasmis olabilir ama bu olasilik dusuk cunku bu kadar ince fikirli dusunmezler.

2) Bosanmis bir erkek her ne olursa olsun esinden nefret ederek bile ayrilsa kolay bir sey değil bir yuva yikiliyor. Bu adamin o donem baska arayislara girmesi cok normal dengesiz davranmasi hele cok cok normal. Bak cocugunu gorememe gibi sorunlar da yasiyormus zaten. Evet sana karsi bir seyler hissetmistir anlattiklarin destekliyor, dogrusu o anlik yasadigi kotu gunleri bir nebze kolay atlatabilmek icin oyalanmis senin duygularinda. Evet yaparlar bunu biz kadinlara cok zor gelse de inan onlar kolay harcarlar duygulari.

Bence zor olacaktir ilk baslarda ama unutmaya çalış boşver. Bir daha duygularinla oynamasina izin verme dengesiz bir insanla zaten saglikli bir iliskin olmazdi daha cok yara alabilirdin en azindan bastan boyle olmasi iyi.

Ben zaten hocalarla iliskiye karsiyim adama hocam ayagiyla yaklasan o kadar kisi var ki adam nie birine baglaniim dio kimden ne koparirsam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kıvarmis derken Kıvırmis demek istedim. Ben rahat bi insan değilim baktım aklımda yarım kaldı ve ben hata yaptığımı düşündüm ondan hocayı iyi tanımadığım için diger hocadan değer mi diye bilgi aldım. Hoca bana değer verdiginden acıli hocanın iyiliği için yani ikimizin faydasına konuştu ve ben uzuldugum icin hocanın muglak tavirlarina arkadaşım gitti sordu hocaya yoksa ben kimseden araya girmesini istemedim. Zaten inkar etmesi beni kırdı gözümde küçülttu soğuttu tamemen sildim. Allah tan istedigim şimdi gıcık alsamda geçmiş teki sevgimin intikami alinsin sevgiyi bulamasin pişmanlıklar yaşasın bana yaptığı haksızlık aklina gelsin.

Back
X